Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: "Jovarėlis"

Na mums kolkas sekasi neblogai, nors po savaitgalio Greta darzelyje liko nebe su tokiu dideliu entuziazmu. Beda ta, kad yra vaikuciu, kurie labai rauda isleisdami tevelius, tai manau del to ir kiti pradeda graudintis. Bet nieko cia nepadarysi, yra kaip yra.
O kad vaikuciai yra skirtingo amziaus, tai nieko cia keisto, kiek supratau grupeje yra vaikuciai, gime 2004 metais, tai naturalu, kad vienas gali buti gimes sausio menesi, o kitas gruodi ir gaunasi visi metai skirtumas. Bet jei vaikas bus zingeidus, nores tobuleti, nemanau, kad maziukai ji labai parsmugdytu. Juk namuose irgi buna ir didesniu ir mazesniu vaiku, tai kaip tik maziukai seka didziuju pavyzdiu, o ne atvirksciai. Pas mus pvz. namuose metuku sesuo yra, bet kazkaip del to Greta nepradejo nei soskes ciulpti, nei ropoti, jai kaip tik norisi jai rodyti pavyzdi, ja mokinti ir aukleti smile.gif . Cia man rodos nuo vaiko priklauso.
O kad darzelyje musu vaikus labai jau ishaukletu ir ishlavintu, as kazkaip nelabai tikiu - kaip galima ta daryti, kai grupeje daugiau nei 20 vaiku?. Manau, kad si pareiga ir liks musu, mamyciu, privilegija.

Renmis, tavo dukrytes vardas Saule, ar ne ?
Atsakyti
Ėjom ir mes šiandien pirmą dieną į darželį. Tai dičkei taip patiko, kad namuose man valanda su puse koncertus leido, kad į darželį nori, rytoj jaučiu jau ir miegot galėtų pasilikti. Mes į bitutes einam. O vat mažiukas, kai užmatė, kad savų nėra, pradėjo į rūbinę veržtis, žinojo kur jo spintutė jau, traukė batukus iš ten ir prie laukujų durų beldė, tai namo kai parėjom jam taip ramu ramu buvo, nors išeidamas visai smagiai rankute visiems mojavo smile.gif
tai tikiuosi rytoj bus daug geriau, tiek vienam iš darželio išeiti, tiek kitam tan pasilikti. blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renmis @ 2007 09 09, 23:11)
Mano dukra jau pradejo savo pirmus zingsnius pas Bitutes. Taciau nei jai, nei man nera jokios ramybes, tik didelis nerimas ir svarstymas ka daryti.
Darzelio aplinka paliko tikrai gera isudi, aukletojos taip pat, bet neramu del kitko - del grupes draugu smile.gif Suprantu, kad kiekvienam tevui savas vakas yra pats gabiausias, graziausias ir protingiausias smile.gif, bet labai nustebau pamaciusi vaikucius vos kalbancius, su sauskelnemis.... O kai mano mergaite pradejo vakare leliukiskai (ta prasme pradejo vaidinti svepluojancia) kalbeti - tai vos neapsivoziau.

Na, paziuresiu ka si savaite parodys... bet vos uzsimenu, kad eisime i darzeli ji apsiverkai ir klausia, o ka as ten darysiu, su kuo man piesti, zaisti....
Kirba tokia mintis, kad prasytis leisti ja i vyresniu grupe, bet irgi ne iseitis, nes tada ir mokykla teks anksciau pradeti, o vyresni ir siaip skriausti gali....

Nors ir dabar maciau, kad Bituciu grupeje yra visai maziuku vaiku, kuriems iki 3 metuku dar grazu toli. Tai niekaip nesuprantu kaip ta direktore grupe formuoja, vaikai labai netolygaus issivystymo, kaip aukletojoms dirbti ir lavinti juos? Man ir sios grupes aukletojos taip gailiai paaimanavo, kad tokia netolygi grupe, beveik metai skirtumas tarp vaiku, o tokiame amziuje tai labai stipriai jauciasi.

tai stai kokiom nekokiom nuotaikomis mes dabar gyvename...  verysad.gif

Mano sunus ,,irgi kai pradejo lankyti si darzeli,irgi papuole i grupe,kur skirtumas tarp jo ir kitu vaiku buvo 1metai.Jam irgi buvo sitoj grupei neidomu,tai mes pervedem ji i kita grupe,kur truputi vyresni vaikai.
Atsakyti
Įdomu, kaip sekasi Bitučių grupei g.gif
Kaip vaikučiai adaptuojasi? kaip auklėtoja, ar mylima? ax.gif g.gif
Atsakyti
sveikos, mamos!
Bituciu grupe pamazu pildosi. Aukletojos man patinka, as vien del ju savo vaiko nenoriu i kitas grupes vesti....
Gera man zinia, kad atejo pora jau alia "vyresniu" vaikuciu i grupe (2004 I pusmecio gimimo) ir jau spejo dukra sikne isvadinti lotuliukas.gif Super! nebus ji vadas, nes nuo jos dominavimo jau galva skauda daug kam smile.gif
I vyresniu grupe nesiryzau vesti, nes jie jau nuo lopselio susicementave. Na, o dabar kol kas tvarkausi su dukros atsiradusiu sveplavimo pamegdziojimu ir vadovavimu kitiems.
Tiesa, pakalbejom su direktore kodel ji priima 2005 metu vaikus pas 2004 metu gimusius - ogi neturi kur daugiau ju "kisti", vat taip ir pasake smile.gif grupes visur pilnos , sarasiniu vaiku po 28 visur!
Atsakyti
sveikos mamytes as as jus naujoke. bet turiu labai dideli klausima, nes mes su dukryte pradejom lankyti jovarelio nykstuku grupe ir jinai labai verkia, o ir man labai nepatinka aukletoja elena. Gal ka nors apie ja zinot. Bukit geros parasykit
4u.gif
Atsakyti
Gidejom apie tokia poniute Elena, brrrr, kazkodel ne vienas ten nuo jos verkia verysad.gif ir ka tokie zmones ten veikia???
Atsakyti
QUOTE(RositaZ @ 2007 09 21, 13:51)
Gidejom apie tokia poniute Elena, brrrr, kazkodel ne vienas ten nuo jos verkia verysad.gif  ir ka tokie zmones ten veikia???

Taip man ji baisoka, ir maze visiskai nenori eiti. Bet nezinau kokios aukletojos kitoje grupeje? Mano dukryte 2 metuku, gal kuri nors vedat i kita, o ne i nykstuku grupe? Gal galit parasyti kaip ten? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Drakoniene @ 2007 09 21, 17:17)
Taip man ji baisoka, ir maze visiskai nenori eiti. Bet nezinau kokios aukletojos kitoje grupeje? Mano dukryte 2 metuku, gal kuri nors vedat i kita, o ne i nykstuku grupe? Gal galit parasyti kaip ten? mirksiukas.gif

Mano sunus irgi lanke grupe,kur buvo aukletoja Elena,tai irgi beveik visi vaikai,atejus i grupe, ziurejo kokia aukletoja bus is ryto,tai jeigu pamatydavo Elena,tai nenorejo net eiti,dauguma verke.Jinai megeja parekauti ant vaiku.Aisku reikia su tuo kazka daryti,bet kiek as girdejau, tai jinai gera direktores drauge.
Atsakyti
QUOTE(svetulka @ 2007 09 23, 12:48)
Mano sunus irgi lanke grupe,kur buvo aukletoja Elena,tai irgi beveik visi vaikai,atejus i grupe, ziurejo kokia aukletoja bus is ryto,tai jeigu pamatydavo Elena,tai nenorejo net eiti,dauguma verke.Jinai megeja parekauti ant vaiku.Aisku reikia su tuo kazka daryti,bet kiek as girdejau, tai jinai gera direktores drauge.

o man ji visai faina, gerai prižiūri mano lialių, paleidžia jį ir be pamperio, nes mums jo jau beveik nereikia. Žiūrėsim kaip bus toliau...
Atsakyti
Mes lankom "voveriuku" grupe (vaikai 2005 m.gimimo), patenkinti aukletoja ir seimininkele thumbup.gif paverkia,zinoma, bet tikrai ne nuo aukletojos smile.gif ji su jais uzsiima ir siaip labai maloni. Atejus pasiimti - viska "atraportuoja" biggrin.gif
Atsakyti
o gal ne paslaptis koks jusu sunaus vardas? 4u.gif cia as to klausiu, kuris lanko nykstuku grupe?
as tai nezinau maniske tai jau dabar verkia, kad rytoj reiks eiti i darzeli. schmoll.gif
As vistiek rytoj nueisiu ir pasiprasysiu i kita grupe. Per galva juk neduos blush2.gif .
O kaip sekasi jusu vaikuciams darzelyje?
Papildyta:
QUOTE(RositaZ @ 2007 09 23, 21:09)
Mes lankom "voveriuku" grupe (vaikai 2005 m.gimimo), patenkinti aukletoja ir seimininkele  thumbup.gif  paverkia,zinoma, bet tikrai ne nuo aukletojos  smile.gif  ji su jais uzsiima ir siaip labai maloni. Atejus pasiimti - viska "atraportuoja"  biggrin.gif

O kiek pas jus vaiku voveriuku grupeje buna?
Koks aukletojos vardas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drakoniene: 23 rugsėjo 2007 - 20:22