Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XIII dalis]

QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 30, 13:18)

Papildyta:

Ir pagal metus labai gerai atrodantis biggrin.gif biggrin.gif

o kiek jam ten? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 30, 12:21)
o kiek jam ten? biggrin.gif

48 atrodo sake biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 30, 13:22)
48 atrodo sake biggrin.gif

kąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą blink.gif blink.gif blink.gif
vos nepaspringau blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 30, 13:19)
Sveikinu dėl mašiniuko smile.gif

...em..o kas tas kiaulė?  ax.gif  kažką praleidau..  blush2.gif

Kiaulė - mano bendradarbis, kuris vakar mane sunervino, nes neatliko savo darbo, dėlto klientė reiškė man priekaištus, o aš negalėjau nieko padėti, nes nesupratau kas vyksta Kai jam pasakiau, kad išsiaiškintu tai jis pareiškė, kad jis nekaltas o kalta kita bendradarbėm, kuri jau išėjo iš darbo. O tada aš labai pasiutau, nes ta bendradarbė buvo labai liuks, bet jis su savo nesamonėm ir išgujo mergaitę. Tada aš jam visko pasakiau, žodžiu kiaulė.
Atsakyti
Ei.. juk yra ir nemaciusiu.. 4u.gif gal nebesnekam apie tuos 48 metu verslininkus..
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 30, 13:20)
Planas apiplėšti banką netinka, su verslininku šlykštu- tai ką dar sugalvojus? lotuliukas.gif
P.s. matyt, tiems verslininkams patinka būti išnaudojamiems..

Sutinku manau, kad patinka.
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 10 30, 13:24)
Kiaulė - mano bendradarbis, kuris vakar mane sunervino, nes neatliko savo darbo, dėlto klientė reiškė man priekaištus, o aš negalėjau nieko padėti, nes nesupratau kas vyksta Kai jam pasakiau, kad išsiaiškintu tai jis pareiškė, kad jis nekaltas o kalta kita bendradarbėm, kuri jau išėjo iš darbo. O tada aš labai pasiutau, nes ta bendradarbė buvo labai liuks, bet jis su savo nesamonėm ir išgujo mergaitę.  Tada aš jam visko pasakiau, žodžiu kiaulė.

aišku...
bjaurybė kiaulinas blink.gif
Papildyta:
QUOTE(mazulis25 @ 2007 10 30, 13:25)
Ei.. juk yra ir nemaciusiu..  4u.gif  gal nebesnekam apie tuos 48 metu verslininkus..

aš tik pasitikslinau, nes pradžios nemačiau ax.gif
Atsakyti
tai aisku kad ten ne meile buna tarp tu blondiniu ir diedu.. abu supranta ko kiekvienas nori is kito ir viskas.. bendradarbiavimas taip sakant tongue.gif
Atsakyti
Einu virti kavos.
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 10 30, 12:32)
tai aisku kad ten ne meile buna tarp tu blondiniu ir diedu.. abu supranta ko kiekvienas nori is kito ir viskas.. bendradarbiavimas taip sakant  tongue.gif

Na tas kalbintas verslininkas tai buvo apgautas..jis mylejo ta moteri...o ji su draugemis apie kitus diedus kalbedavo, ju pinigines skaiciuodavo
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 30, 13:34)
Einu virti kavos.

Skanaus! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 30, 13:34)
Einu virti kavos.

skanaus bigsmile.gif

mano kolegės tuoj grįš su kava,eisuuuu ir aš biggrin.gif
Atsakyti