Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XIII dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 30, 12:55)
Šukių tiek, kad kiekvienai po kibirėlį galėjau prisemti- nu bet nesusiprotėjau tongue.gif

Sakiau gi kad abžora lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(populi @ 2007 10 30, 13:14)
Jis visą laiką taip daro priši... po to kaltina kitus, maždaug čia ne mano darbas, o po to dar eina skųstis kaip aš suo juo negražiai elgiuosi.

Nu jau ko ko, bet tokių skystablauzdžių vyrų mazgočių tai tiesiog pakęst negaliu. bash.gif: Jam dar pasisekė, kad jis su tavimi dirba, nes aš jam tokius fejerverkus būčiau užkūrusi, kad ne tas žodis. Hr. Reikia pirkti man knygą "Emocinis intelektas" lotuliukas.gif Nes, labai susinervinau kad tokių "vyrų" šiais laikais dar būna. Pas jį vyriškumo - absoliutus nulis. doh.gif

Ir sveikinu pardavus mašinytę drinks_cheers.gif
Papildyta:
Šiandien vos spėju suktis, nes darbo iki kaklo o dar jūsų rašymo tempai ne prasčiausi lotuliukas.gif
Einu apsivalgysiu. essen.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 30 spalio 2007 - 12:40
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 30, 13:41)

Papildyta:
Šiandien vos spėju suktis, nes darbo iki kaklo o dar jūsų rašymo tempai ne prasčiausi  lotuliukas.gif

skanaus 4u.gif
Atsakyti
Skanaus valgančioms ir aš tuoj eisiu biggrin.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 10 30, 13:41)
Sakiau gi kad abžora  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nu jau ko ko, bet tokių skystablauzdžių vyrų mazgočių tai tiesiog pakęst negaliu. bash.gif: Jam dar pasisekė, kad jis su tavimi dirba, nes aš jam tokius fejerverkus būčiau užkūrusi, kad ne tas žodis. Hr. Reikia pirkti man knygą "Emocinis intelektas"  lotuliukas.gif  Nes, labai susinervinau kad tokių "vyrų" šiais laikais dar būna. Pas jį vyriškumo - absoliutus nulis.  doh.gif

Ir sveikinu pardavus mašinytę  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Šiandien vos spėju suktis, nes darbo iki kaklo o dar jūsų rašymo tempai ne prasčiausi  lotuliukas.gif

Ačiū už sveikinimus 4u.gif

Jam nuo manęs irgi kliuvo, iškėliau aš jam čia skandalą.

O su ta knyga tai nerealiai prajuokinai, nes mano ex vis siūlė man ją perskaityti sakė labai gera knyga, bet perskaičiau porą puslapių ir labai susinervinau lotuliukas.gif
Visai nejuokinga, po to mes išsikyrėm unsure.gif . Ai pats kaltas tongue.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 30 spalio 2007 - 12:50
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 30, 13:39)
Sakiau gi kad abžora  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Čia tu kalta tongue.gif Abžoriškumas užkrečiamas jei ką biggrin.gif
Dalinuosi kava, kad nesiputotum čia. Prašom- vaišinu visas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 30, 13:48)
Dalinuosi kava, kad nesiputotum čia. Prašom- vaišinu visas biggrin.gif
user posted image

GV, o jeigu dar kokį skanėstą pasiūlytum... ax.gif ax.gif pvz, pyragaitį su maskarponės sūriu... jergau, kaip užsimaniau, net silpna pasidarė... ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovyyyle: 30 spalio 2007 - 12:58
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 30, 13:58)
ax.gif
GV, o jeigu dar kokį skanėstą pasiūlytum...  ax.gif  ax.gif  pvz, pyragaitį su maskarponės sūriu... jergau, kaip užsimaniau, net silpna pasidarė...  ax.gif  ax.gif

VA VA.. pyragaiciai... blink.gif einu uz savo paskutinius 2 Lt. pavalgyti.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 30, 13:58)
ax.gif
GV, o jeigu dar kokį skanėstą pasiūlytum...  ax.gif  ax.gif  pvz, pyragaitį su maskarponės sūriu... jergau, kaip užsimaniau, net silpna pasidarė...  ax.gif  ax.gif

Google kavinaitėje prigriebiau štai ką: user posted image Kad visoms užtektų. Pyragas su migdolais ir maskarpone biggrin.gif
Tinka?
p.s. ir dar po mažą gabaliuką šokolado...user posted image
Tik mergos valgom ant staigiųjų viską. Užsuks dar Viesulas čia- tai suris mūsų desertus tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 30 spalio 2007 - 13:08
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 30, 14:06)
Google kavinaitėje prigriebiau štai ką: user posted image  Kad visoms užtektų. Pyragas su migdolais ir maskarpone biggrin.gif
Tinka?
p.s. ir dar po mažą gabaliuką šokolado...user posted image
Tik mergos valgom ant staigiųjų viską. Užsuks dar Viesulas čia- tai suris mūsų desertus tongue.gif

siaubas, kokia Tu negailestinga lotuliukas.gif
Atsakyti
niam........... good.gif
Atsakyti
kadangi mano nuotaika bloga,tai gal pyragėlis ją pataisys,o vakare nusipirksiu tikrai kokį tortą ir viena suvalgysiu,nes labai nėra nuotaikos.......... verysad.gif
Atsakyti
Skanaus biggrin.gif
Va štai į kokius kursus eisiu. Ką tik užsiregistravau čia lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dominyyka @ 2007 10 30, 14:15)
kadangi mano nuotaika bloga,tai gal pyragėlis ją pataisys,o vakare nusipirksiu tikrai kokį tortą ir viena suvalgysiu,nes labai nėra nuotaikos.......... verysad.gif

Tik tu pati gali pakelti sau nuotaiką... Kiek gi galima liūdėti? Paskaityk Dovyylės mintį... thumbup.gif ir dar ar tau tik nepatinka liūdesys?

Ir dar... Penktadienį buvau labai gero draugo, buvusio klasioko metalisto vakarėlyje. Ten prisilakiau vos ne iki komos ir nusikabinau tokį tipinį grandiniuotą ilgakasį.. Atsimenu, kad labai inirtingai šokom su juo.. tiksliau galvas kratėm lotuliukas.gif Jau ir pamiršus buvau šituos čiudus.. Tik bevaišinant jus pyragėliais parėjo nuo to metalisto sms.. Net kojas pakirto... Jis nori mane pamatyti vėl mega_shok.gif Ale kodėl aš visada į kažkokias nesąmones įsiveliu.. lotuliukas.gif Įtariu nieko neatrašysiu, tegu galvoja, kad čia ne mano nr. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 30 spalio 2007 - 13:29
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 30, 14:22)
Skanaus biggrin.gif
Va štai į kokius kursus eisiu. Ką tik užsiregistravau čia lotuliukas.gif
Papildyta:
Tik tu pati gali pakelti sau nuotaiką... Kiek gi galima liūdėti? Paskaityk Dovyylės mintį... thumbup.gif ir dar ar tau tik nepatinka liūdesys?

nepatinka man liūdesys,bet kad viskas klojasi ne taip............tarsi aš visur viską sugadinu.
Atsakyti