Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XIII dalis]

QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 30, 12:22)
48 atrodo sake biggrin.gif

nemeluok, jam 37, bet ir pats kaltas, kad bobos uz nosies vedzioja, popocka toks biggrin.gif . Apie kuria jis kalbejo, tai dabar su Furmanaviciumi trankosi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 30 spalio 2007 - 13:35
QUOTE(Dominyyka @ 2007 10 30, 14:27)
tarsi aš visur viską sugadinu.

Kol taip galvosi tai ir bus ax.gif
Raminkis. Geriau pagalvok ką darai truputį ne taip ir stenkis elgtis kitaip.. Liūdėdama niekuo sau nepadėsi..
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 10 30, 14:32)
nemeluok, jam 37, bet ir pats kaltas, kad bobos uz nosies vedzioja, popocka toks  biggrin.gif . Apie kuria jis kalbejo, tai dabar su Furmanaviciumi trankosi  tongue.gif

chuuu lotuliukas.gif nu,kaip 37 tai normaliai biggrin.gif
Atsakyti
Apie kuria jis kalbejo, tai dabar su Furmanaviciumi trankosi  tongue.gif

Skystalas kažkoks tas Jūsų minimas vyras... Jau senokai šita istorija Lryte buvo ax.gif Nerimsta vis.. Kaip jam neatsibosta pasakotis tą patį..
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 30, 14:22)

Ir dar... Penktadienį buvau labai gero draugo, buvusio klasioko metalisto vakarėlyje. Ten prisilakiau vos ne iki komos ir nusikabinau tokį tipinį grandiniuotą ilgakasį.. Atsimenu, kad labai inirtingai šokom su juo.. tiksliau galvas kratėm lotuliukas.gif Jau ir pamiršus buvau šituos čiudus.. Tik bevaišinant jus pyragėliais parėjo nuo to  metalisto sms.. Net kojas pakirto... Jis nori mane pamatyti vėl mega_shok.gif Ale kodėl aš visada į kažkokias nesąmones įsiveliu.. lotuliukas.gif Įtariu nieko neatrašysiu, tegu galvoja, kad čia ne mano nr. biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jau įsivaizduoju burunduką, bekratantį kapišonu apvilktą galvą ir su metalistu parankėje biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 30, 13:22)
Skanaus biggrin.gif
Va štai į kokius kursus eisiu. Ką tik užsiregistravau čia lotuliukas.gif

geri kursai thumbup.gif . Siaip as noreciau i tokio tipo treniruotes nueit, bet niekaip neprisiruosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 30, 14:40)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Jau įsivaizduoju burunduką, bekratantį kapišonu apvilktą galvą ir su metalistu parankėje  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 30, 14:40)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Jau įsivaizduoju burunduką, bekratantį kapišonu apvilktą galvą ir su metalistu parankėje  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif Tiesiogine prasme nukritau nuo kėdės tai perskaičius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 10 30, 13:47)
O su ta knyga tai nerealiai prajuokinai, nes mano ex vis siūlė man ją perskaityti sakė labai gera knyga, bet perskaičiau porą puslapių ir labai susinervinau  lotuliukas.gif 
Visai nejuokinga, po to mes išsikyrėm  unsure.gif . Ai pats kaltas  tongue.gif  irnesakyk.gif

Hahahaha lotuliukas.gif Aš irgi turbūt susinervinsiu porą puslapių perskaičius lotuliukas.gif Todėl ir neperku dar vis irnesakyk.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 30, 13:48)
Čia tu kalta tongue.gif Abžoriškumas užkrečiamas jei ką biggrin.gif
Dalinuosi kava, kad nesiputotum čia. Prašom- vaišinu visas biggrin.gif
user posted image

Ogo koks gerumo priepolis po pietų apsireiškė. Ne prieš gerą čia turbūt. Geriau klok, ko prisidirbai? lotuliukas.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 30, 14:06)
Google kavinaitėje prigriebiau štai ką: user posted image  Kad visoms užtektų. Pyragas su migdolais ir maskarpone biggrin.gif
Tinka?
p.s. ir dar po mažą gabaliuką šokolado...user posted image
Tik mergos valgom ant staigiųjų viską. Užsuks dar Viesulas čia- tai suris mūsų desertus tongue.gif

Ne, nu čia yra negailestingumo viršūnė blink.gif
Aš visą laiką dabar nerimstu ir galvoju iš kur parovus kokį pyragėlį po pietų, o čia mat gryžtu ir randu dar pačius gražiausius pyragėlius, kokius tik galiu įsivaizduot lotuliukas.gif
Nu pala pala. Atsiimsi tu dar sokiai.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 30, 14:33)
Kol taip galvosi tai ir bus ax.gif
Raminkis. Geriau pagalvok ką darai truputį ne taip ir stenkis elgtis kitaip.. Liūdėdama niekuo sau nepadėsi..

Kaip kad CrazySun mėgsta sakyti: "Pritariu visom penkiom!" drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 30, 14:22)
Skanaus biggrin.gif
Va štai į kokius kursus eisiu. Ką tik užsiregistravau čia lotuliukas.gif

Ar čia dėl to, kad anasyk Viesulas siūlė špagom persimesti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 30, 14:52)
Nu pala pala. Atsiimsi tu dar sokiai.gif

Tikiu.. žinant, jog tu čia pas mus mėgėja vakarais dalintis vyno ir sūrio teikiamais malonumais.

Atsakyti
nemeluok, jam 37, bet ir pats kaltas, kad bobos uz nosies vedzioja, popocka toks  biggrin.gif . Apie kuria jis kalbejo, tai dabar su Furmanaviciumi trankosi  tongue.gif

mačiau ne kartą Furmanavičių su ja, ji visai ne jauniklė ir labai žavi smile.gif
Atsakyti
Turiu didesnių problemų nei Viesulo pasiūlymas pasišpaguoti tongue.gif
Einu su tuo tikslu, kad kokį karatistą nusikirst lotuliukas.gif Norėčiau tobulėti eičiau į jogos pamokas, mezgimo būrelį.. na į tokias vietas kur renkasi daugiausiai moterys tongue.gif
Atsakyti