Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių autorių romanai

Beje, o Vilhelminos Bruni "Mylimos moterys" taip ir neprisiruošiau perskaityti, pradžia neužkabino. unsure.gif
Taip ir liko ta knyga pas mane iki sekančio ėjimo į biblioteką. Gal kaip nors perskaitysiu, kai bus atitinkama nuotaika.

O dėl Mario Pietario svaigstu iki šiol, taip skaniai susiskaitė, su tokiu pasimėgavimu skaičiau ir taip gailėjausi, kad abi storos knygos jau pasibaigė ir daugiau nebėra...
Atsakyti
QUOTE(Biufika @ 2008 03 22, 10:12)
Su kokiu malonumu perskaičiau Daivos Vaitkevičiūtės knygas apie Marių Pietarį! thumbup.gif

Kas čia per knygos, pirmą kart girdžiu? Gal yra vilties kad būsiu neskaičius šių knygų?
Atsakyti
QUOTE(Biufika @ 2008 03 22, 12:25)
Beje, o Vilhelminos Bruni "Mylimos moterys" taip ir neprisiruošiau perskaityti, pradžia neužkabino. unsure.gif

g.gif Va ir aš šios knygos perskaičiau apie 20 psl. ir gulėjo gulėjo išnešiau bibliotekon neužkabino schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Biufika @ 2008 03 22, 11:12)
Su kokiu malonumu perskaičiau Daivos Vaitkevičiūtės knygas apie Marių Pietarį! thumbup.gif

Kažkaip negirdėta knyga g.gif
Atsakyti
Aš tai dabar skaitau Onos Miliukaitės - Delonienės "Geriausia diena šeštadienis" faina visai knyga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2008 03 22, 14:18)
Kas čia per knygos, pirmą kart girdžiu? Gal yra vilties kad būsiu neskaičius šių knygų?

QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2008 03 22, 15:40)
Papildyta:
Kažkaip negirdėta knyga g.gif

Tai D. Vaitkevičiūtės knygos, labiau skirtos vaikams. Tai savotiškas lietuiviškas Haris Poteris. smile.gif
"Marius Pietaris ir burtų knyga"
http://senoji.skaity...=MariusPietaris
"Maris Pietaris ir juodasis bokštas".
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2008 03 22, 15:25)
Tai D. Vaitkevičiūtės knygos, labiau skirtos vaikams. Tai savotiškas lietuiviškas Haris Poteris. smile.gif
"Marius Pietaris ir burtų knyga"
http://senoji.skaity...=MariusPietaris
"Maris Pietaris ir juodasis bokštas".

Būtinai reiks nusipirkt paskaityti, nes dviese ar ten keliese prieš mafija irgi vaikam, bet skaičiau su didžiausiu malonumu wub.gif
Atsakyti
Na štai, kol aš vaikštinėjau po parduotuves, Dolitlė jau atsakė. thumbup.gif 4u.gif
QUOTE(Dolitlė @ 2008 03 22, 15:25)

Negretinčiau labai su Hariu Poteriu, tada galima gretinti ir su kitomis įvairių šalių autorių knygomis, kuriose aprašyti burtai ir visokie stebuklingi įvykiai. Tiesiog turbūt su Hariu Poteriu palyginama reklamos tikslais. g.gif
Atsakyti
Gavau dovanų gimtadienio progą pegaso knygyno 50lt čekį, tai jau davolna buvau kaip belgas kaip sakoma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 03 22, 15:11)
Aš tai dabar skaitau Onos Miliukaitės - Delonienės "Geriausia diena šeštadienis" faina visai knyga thumbup.gif

Nežinau tokios autorės, reikės pasidomėti. g.gif
QUOTE(convict @ 2008 03 23, 18:34)
Gavau dovanų gimtadienio progą pegaso knygyno 50lt čekį, tai jau davolna buvau kaip belgas kaip sakoma rolleyes.gif

Aš irgi būčiau baisiai patenkinta, gavus tokią dovaną! thumbup.gif

Ką skaitot merginos dabar?

Aš tai perskaičiau lietuvišką fantastinį romaną "Raganiaus karas". Autorius: Romualdas Drakšas.
Nepasakyčiau, kad labai patiko, na tarkim fantastikos mėgėjams laisvalaikiu paskaityti gal ir tiktų. Labai daug aiškinimų, postringavimų apie žmonių santykius, visuomenę, politiką, na, tiesiog turbūt išdėstytas autoriaus požiūris į kai kuriuos gyvenimo aspektus.
Atsakyti
QUOTE(Biufika @ 2008 03 26, 16:24)
Ką skaitot merginos dabar?

Paskutinė iš lietuviškų - Ivanauskaitės "Sapnų nublokšti".
(o dabar - "Didysis Getsbis").
Atsakyti
per dvi dienas perskaiciau Ivanauskaites mieganciu drugeliu tvirtove.Labai idomi knyga,net gaila kad perskaiciau.dabar mastau ka toliau skaityt.Gal galit koki romaniuka pasiulit? 4u.gif
Atsakyti
man patinka jo knygos thumbup.gif skaiciau Siukslyno zmones, kraujo skonis, moters kerstas, juodieji zelmenys, migla thumbup.gif tik va Duzenos man schmoll.gif
Atsakyti