Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių autorių romanai

QUOTE(Gyncė @ 2008 02 11, 14:51)
Vakar nusipirkau Vilhemnina Bruni naują knygą "mes tik pažįstami"  jau daugiau nei puse perskaičiau, buvau jau pasiilguas normalaus romano wub.gif
Norėjau tuo pačiu nusipirkti ir Buivydaitės naują, bet nebebuvo jos blink.gif  pardavėja sakė nespėja jo užvešti kaip ją išperka greit doh.gif

V. Bruni nieko neskaičius. Į kurią labiau stilium panaši - į Buivydaitę ar į Strozzi?
Atsakyti
Net nežinau žinok, anksčiau man buvo buivydaitės mielesnės knygos, bet paskutinės kelios ir strozzi patiko labai. O Bruni man rašo taip pat kaip jos abi, net nežinau doh.gif
Atsakyti
Parsinešiau V. Bruni knygą Mylimos moterys ax.gif Bandysiu skaityt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2008 02 12, 09:07)

drinks_cheers.gif Aš irgi tą pačią knyga parsinešiau iš bibliotekos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2008 02 11, 14:51)
Vakar nusipirkau Vilhemnina Bruni naują knygą "mes tik pažįstami"  jau daugiau nei puse perskaičiau, buvau jau pasiilguas normalaus romano wub.gif
Norėjau tuo pačiu nusipirkti ir Buivydaitės naują, bet nebebuvo jos blink.gif  pardavėja sakė nespėja jo užvešti kaip ją išperka greit doh.gif

Perskaičiau jau vakar. Ir kaip visada gailėjau kodėl jos taip greit skaitosi. Senai jau neskaičiau tokio lengvo gero romano wub.gif dabar labai labai noriu buivydaitės wub.gif
Atsakyti
Perskaičiau Jono Banio knygą (ironišką trilerį) "Vaiduoklis stiklainyje". Visai patiko, kaip laisvalaikio knyga, tik vienoje ar poroje vietų labai sujuokino, kai parašė, jog merginai patinkantis vaikinas labai skaniai kvepia ...vyru. biggrin.gif lotuliukas.gif Neberandu tikslios citatos, nebeturiu kada ieškoti, reikia knygą grąžinti savininkei. Kai pamačiau tą knygą bibliotekoje, tai neėmiau, kažkaip ji manęs nepatraukė, o kai pažįstama mamytė iš SM paskolino tą knygą man paskaityt - su gerom rekomendacijom, tai paėmiau ir perskaičiau. Ir nesigailiu. thumbup.gif
Atsakyti
Biufka, aš irgi skaičiau šitą knygą, tik primink čia ta kur mažam kaimelyje kažkas vyksta bažnyčioje ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2008 02 11, 16:51)

vadinasi, tikrai gera knyga thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2008 02 12, 11:07)

o šita labai gera thumbup.gif skaičiau prieš tris metus su dideliu malonumu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2008 02 13, 12:14)
Biufka, aš irgi skaičiau šitą knygą, tik primink čia ta kur mažam kaimelyje kažkas vyksta bažnyčioje ar ne?

Taip, ta pati knyga.
Ir autorius tikrų faktų istorinių prisigaudęs, taip kad labai įdomu skaityti, sužinojau daug dalykų ape Lietuvos istoriją, kurių nežinojau iki tol. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Biufika @ 2008 02 13, 14:32)
Taip, ta pati knyga.
Ir autorius tikrų faktų istorinių prisigaudęs, taip kad labai įdomu skaityti, sužinojau daug dalykų ape Lietuvos istoriją, kurių nežinojau iki tol. rolleyes.gif

Aha tikrai laaabai faina knygą, skaičiau ją jau senai, gal prieš kokius tris metus, bet labai fainą įspūdį paliko rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes, oi mergaites kiek Jus cia nauju lietuviu autoriu paminejot.
Man kai pradejusiai lietuviu romanus nuo Vaitkeviciutes ir po to pratesus Buivydaite ir Strozi, tai dar tiek daug suzinojau cia Jusu deka. Tik va kaip liudna, kad nera kada skaityti verysad.gif

Bet pradesiu sarasiuka rasyti pagal jusu nurodytas knygutes ir kazkada visvien paskaitysiu...
Atsakyti
Dabartinių mėgstamiausias ir fainiausias romanas - Parulskio Trys sekundės dangaus - nepakartojamas romanas, man.
Atsakyti