Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių autorių romanai

O man labai patiko Teklės Kavtaradzės (jauna lietuvių rašytoja) knyga "Basomis po naktinį miestą".. Gal yra skaičiusių? :>
Atsakyti
QUOTE(milda12 @ 2009 07 16, 00:47)
" Roneta" mano paauglystes mylimiausia knyga, dar is bibliotekos pasiemusi skaiciau. O cia pries kelis metus uzeinu i knygyna ir netikiu savo akimis, senas leidimas, tikriausiai kur uzsilikes buvo, ismestas i prekyba. Tai taip maloniai perskaiciau ir skaitau jau net nezinau kelinta karta. thumbup.gif

O as neseniai "Roneta" perskaiciau pirma karta blush2.gif Labai patiko wub.gif Ir kitos V.Azusilio knygos thumbup.gif Esu jau perskaicius 3 knygas is "Šešiu pavasariu"
Atsakyti
Ar jau skaitete nauja I.Buivydaites romana? 4u.gif Man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2009 12 28, 14:56)
Ar jau skaitete nauja I.Buivydaites romana? 4u.gif Man labai patiko thumbup.gif

koks koks koks blink.gif blink.gif blink.gif
Labai norėčiau paskaityti bet niekur nemačiau dar naujo doh.gif
Papildyta:
Radau. Vadinasi Gyvenimo spalvos. Lėksiu šiandien pirkt. Jeeeee thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ačiū už naujieną, Agniska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2009 12 28, 15:42)
koks koks koks blink.gif  blink.gif  blink.gif
Labai norėčiau paskaityti bet niekur nemačiau dar naujo  doh.gif
Papildyta:
Radau. Vadinasi Gyvenimo spalvos. Lėksiu šiandien pirkt. Jeeeee thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Ačiū už naujieną, Agniska 4u.gif

Nera uz ka biggrin.gif Man jis labiausiai patiko,gal del to,kad jau seniai ka sios autores jau skaiciau,gero skaitymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2009 12 29, 13:23)
Nera uz ka biggrin.gif Man jis labiausiai patiko,gal del to,kad jau seniai ka sios autores jau skaiciau,gero skaitymo 4u.gif

Vakar nusivėlinau nuvažiuot į knygyną. Tai kaune Megoj knygynę nebebuvo jau, pardavėjos sakė išpardavė blink.gif O į karopolį nuvažiavau jau buvo užsidaręs knygynas doh.gif Važiuosiu šiandien tikiuosi gausiu, nes jau laaabai laabai noriu paskaityti Buivydaitės knygą tiek ilgai lauktą wub.gif
Įdomu Strozi nežadi išleisti naujos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2009 12 29, 13:27)
Vakar nusivėlinau nuvažiuot į knygyną. Tai kaune Megoj knygynę nebebuvo jau, pardavėjos sakė išpardavė blink.gif  O į karopolį nuvažiavau jau buvo užsidaręs knygynas doh.gif  Važiuosiu šiandien tikiuosi gausiu, nes jau laaabai laabai noriu paskaityti Buivydaitės knygą tiek ilgai lauktą wub.gif 
Įdomu Strozi nežadi išleisti naujos? g.gif

Molo Pegase daug ju prikrauta,jei pakeliui mirksiukas.gif Mano pussesere dirba,tai viska suzinau kai tik atsiranda,del Strozi nieko negirdejau dar 4u.gif
Atsakyti
Tai tada reik į molą ir nulėkt, nes nesvarbu man kur svarbiausia būtų knygynas ir rasčiau šią knygą biggrin.gif nes baigsis atostogėlės nebebus ir laiko skaityt paskui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2009 12 29, 13:39)
Tai tada reik į molą ir nulėkt, nes nesvarbu man kur svarbiausia būtų knygynas ir rasčiau šią knygą biggrin.gif  nes baigsis atostogėlės nebebus ir laiko skaityt paskui doh.gif

Tao pala,einu parasysiu sms,ar tikrai dar turi,kad nereiktu bereikalo vaziuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2009 12 29, 13:40)
Tao pala,einu parasysiu sms,ar tikrai dar turi,kad nereiktu bereikalo vaziuot biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Jeigu neturės tai gal dar akropolį bus like ***** nu tikiuosi, neviltis jau ima kad galiu neberast lotuliukas.gif
Atsakyti
...O aš Kalėdoms pasidovanojau sau Gendručio Morkūno knygą (skirtą vaikams ir paaugliams rolleyes.gif ) "Grįžimas namo". Perskaičiau per vieną dieną. thumbup.gif
Gal dar kas nors skaitėt jo knygas? ("Vasara su Katšuniu", "Blusyno pasakojimai"). rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2009 12 29, 13:41)
Ačiū 4u.gif  Jeigu neturės tai gal dar akropolį bus like ***** nu tikiuosi, neviltis jau ima kad galiu neberast  lotuliukas.gif

Atsiprasau,kad vakar neparasiau,bet jei dar nenupirkai,tai Mole tikrai ju yra mirksiukas.gif
Atsakyti