Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių autorių romanai

Laba diena. smile.gif
Kas ką beskaitot lietuviško ir įdomaus? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Biufka @ 2010 03 05, 12:29)
Laba diena. smile.gif
Kas ką beskaitot lietuviško ir įdomaus? g.gif  bigsmile.gif

pradėjau Kurklietytės knygą Šešėlių verpėja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 03 05, 13:06)
pradėjau Kurklietytės knygą Šešėlių verpėja  ax.gif

Neskaičiau, net negirdėjau apie tokią. Sudominai.

muminuk, o tavo knyga ar jau parašyta? rolleyes.gif Gal jau išleista? bigsmile.gif Kaip sekasi?
Atsakyti
Sveikos. Vat mes su mama kažkaip atradom lietuvių rašytoją Ireną Buivydaitę ("Laiko tiek nedaug", "Takas per jūrą", "Padovanok man savaitgalį", "Šimtas baltų mersedesų"). Ji rašo meilės romanus, bet ne tokius visiškai saldžius kaip "Svajoniu knygos".. wink.gif Jos knygos man patinka, nes gerai atskleidžia vyro ir moters santykius, jų peripetijas, puikiai iliustruoja nesusipratimus ir per juos kylančias rimtas problemas, žmonių nemokėjimą pasišnekėti, išklausyti. Ir tos knygos artimos ir gerai suprantamos mums, nes rašo lietuvė rolleyes.gif
Ar skaitėte kas nors jos knygas? Kokį įspūdį paliko? Padiskuotukime ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonobe: 20 gegužės 2010 - 23:05
QUOTE(bonobe @ 2010 05 21, 00:05)
Sveikos. Vat mes su mama kažkaip atradom lietuvių rašytoją Ireną Buivydaitę ("Laiko tiek nedaug", "Takas per jūrą", "Padovanok man savaitgalį", "Šimtas baltų mersedesų"). Ji rašo meilės romanus, bet ne tokius visiškai saldžius kaip "Svajoniu knygos"..  wink.gif Jos knygos man patinka, nes gerai atskleidžia vyro ir moters santykius, jų peripetijas, puikiai iliustruoja nesusipratimus ir per juos kylančias rimtas problemas, žmonių nemokėjimą pasišnekėti, išklausyti. Ir tos knygos artimos ir gerai suprantamos mums, nes rašo lietuvė  rolleyes.gif
Ar skaitėte kas nors jos knygas? Kokį įspūdį paliko? Padiskuotukime  ax.gif

Visas jos perskaicius knygas,visos patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2010 05 22, 10:41)

As irgi rolleyes.gif thumbup.gif

Kazi Strozzi nezada isleisti nauju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2010 05 22, 11:55)

Nezinau ax.gif bet jeigu isleis,tai is karto raportuosiu,nes pussesere dirba knygyne drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2010 05 22, 12:02)
Nezinau ax.gif bet jeigu isleis,tai is karto raportuosiu,nes pussesere dirba knygyne drinks_cheers.gif

aha lauksiu rolleyes.gif tu man vis naujienas pranesi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Lietuvių autorių esu skaičius mažai -mokykloj kas priklausė-Baltušis, Krėvė, Žemaitė ir t.t Iš šiuolaikinių-tik Daiva Vaitkevičiūtė" Moterys meluoja geriau", bet labai nepatiko. Tačiau šį rytą pabaigiau Krsitinos Sabaliauskaitės "Silva Rerum" -esu sužavėta šios autorės talento, sugebėjimo įžvelgti žmogaus prigimtį ir į vieną kūrinį sudėti šitiek istorijos bei meno žinių. Gal teko kam skaityt šią knygą?
Atsakyti
QUOTE(bonobe @ 2010 05 21, 00:05)
Sveikos. Vat mes su mama kažkaip atradom lietuvių rašytoją Ireną Buivydaitę ("Laiko tiek nedaug", "Takas per jūrą", "Padovanok man savaitgalį", "Šimtas baltų mersedesų"). Ji rašo meilės romanus, bet ne tokius visiškai saldžius kaip "Svajoniu knygos"..  wink.gif Jos knygos man patinka, nes gerai atskleidžia vyro ir moters santykius, jų peripetijas, puikiai iliustruoja nesusipratimus ir per juos kylančias rimtas problemas, žmonių nemokėjimą pasišnekėti, išklausyti. Ir tos knygos artimos ir gerai suprantamos mums, nes rašo lietuvė  rolleyes.gif
Ar skaitėte kas nors jos knygas? Kokį įspūdį paliko? Padiskuotukime  ax.gif

QUOTE(Agniska @ 2010 05 22, 10:41)

QUOTE(convict @ 2010 05 22, 11:55)
As irgi rolleyes.gif  thumbup.gif

Sveikos, Irenos Buivydaites as tai perskaiciau 7 jos knygas, dar 2 negaliu gauti verysad.gif Po jos knygu, man visos kitos kazkaip sunkiai itinka, o jos knygas net gaila per viena diena perskaityti, taip norisi ilgiau pasimegauti. Ir jos knygos visos labai skirtingos, bet visos super thumbup.gif , Rekomenduoju mirksiukas.gif...kas neskaite ir malonu rasti bendraminciu kam patiko
Atsakyti
QUOTE(vijana @ 2010 10 11, 14:33)
Sveikos, Irenos Buivydaites  as tai perskaiciau 7 jos knygas, dar 2 negaliu gauti :verysad: Po jos knygu, man visos kitos kazkaip sunkiai itinka, o jos knygas net gaila per viena diena perskaityti, taip norisi ilgiau pasimegauti. Ir jos knygos visos labai skirtingos, bet visos super thumbup.gif , Rekomenduoju mirksiukas.gif...kas neskaite ir malonu rasti bendraminciu kam patiko

Kuriu negaunat?
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 10 11, 14:34)
Kuriu negaunat?

"Ironiski stebuklai" ir "Gyvenimo spalvos"
Atsakyti