QUOTE(wikonda @ 2007 11 07, 23:28)
1.
Lavaza bet jum jau nepirmą kartelį

o tai kas tada tas obstrukcinis bronchitas, nepanašu į tą bronchopneu,,,

aptūrėjom vieną kartą tfu tfu tfu daugiau niekam nelinkėčiau. O kaip gydytoja minėjo jei per metus susergama bent jau tris kartus tuo obstrukciniu bronchitu, tai jau priklausytume rizikos grupei dėl astmos. Tuomet oi kaip bijojau
2. Žinot turiu klausimėlį, patarkit man

noriu girdyti gerąsias bakterijas Linex, bet dabar turbūt neapsimoka, nes dar dvi dienas gersim RB

o gal jokio skirtumo
3. Oi kaip aš nelaukiu darželio, pasiskaičius apie tas ligeles

Bet ankščiau ar vėliau visoms baigiasi katino dienos
1. Aciu uz palaikyma ...
Kuo skiriasi tie du dalykai... pabandysiu ismastyti, kaip pati suprantu, pabrieziu, kad esu ne medike

... bronchopneumonija tai jau pazenges bronchitas, jau ir plauciukuose yra pakitimu

; obstrukcinis bronchitas - daugiau bronchu problema, o ta obstrukcija - tai kvepavimo tam tikras sutrikimas. Kaip mums pasake gyd., israsant is ligonines, kad dar jauciasi obstrukcija: ikvepimas - svarus, o iskvepimas svilpiantis ...
Bronchopneumonija dukra sirgo rugpjucio men., rugseji - laringitas, dabar diagnoze buvo - umus bronchitas...
na ir napatikslinta bronchine astma
... bet viduj taip noriu ir jauciu, kad taip ir liks ji nepatikslinta...
Tik dabar Nedui buvo bronchopneumonija

, be to pasitvirtino mikoplazma (ir gana nemazai) , kuri birzeli buvo neigiama ... Va ir priezastis visu musu neraminanciu kosuliu, o poliklinikos gydytojai: Nusiraminkit

Zinojau, kad kazkas negerai mano vaikui..
Dabar tfiu, tfiu, tfiu per diena nei karto nesukosti... tik gaila, kad tiek antibiotiku reikia isgerti

, be to nera garantiju, kad vel neuzsikres, na pvz. is darzelio atnes
2. Del bakteriju manau, kad nera jokio skirtumo. Gal net atvirksciai - gerai. Tai gi antibiotikai naikina ir blogas ir geras bakterijas, o cia gi RB - kai kuriu mikroorganizmu daleles. Manau gerkit negalvojant. Net geriant antibiotikus, vartojam ger.bakterijas, tik kai kurie sako reikia 3 val.pertrauka daryti tarp antibu ir ger.bakteriju gerimu, o kai kurie, kad iskart galima gerti
3. Oi ir as nelaukiu darzelio

.. is vienos puses ir noreciau, nes vaikas turi tiek energijos, fantaziju, minciu, reikia to bendravimo, zadimu.... bet del ligu
Kaip dabar kaifuoju tas dvi dienas, kai esu namie su vaikais. Tiesiog smagiai visi kartu leidziam laika