Įkraunama...
Įkraunama...

Rybomunl-2 geriama vakcina peršalimo ligų profila

[quote=Karapuzikė,2007 11 07, 14:16]
beja, gal kas galite pasidžiaugti RB gėrimo rezultatais ?

[/quote]

Stiprybes mums mamytes 4u.gif

[/quote]

Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 11 07, 17:05)
drinks_cheers.gif
Tisian, gal tu principingesne, bet mane tokia situacija nervino gal 4 menesius... vienas, o net ir nevienas sunkiai ka pakeisi  verysad.gif ...
Dabar ir as taip mastau ir darau ...

drinks_cheers.gif jauciu kad su darzais taip buvo ir taip bus doh.gif pas mus net aukletoja siuo metu ziauriai kosti doh.gif ir vistiek dirba doh.gif su vaikais,tai ka cia bepadarysi....tiesa girdejau kad einama prie to kad aukletoju atlyginimas priklausys nuo vaiku skaiciau grupeje kiekviena diena,t.y jei grupeje bus 5 vaikai tai ji atitinkamai ir atlyginima gaus mazesni uz ta diena nei kad butu 15 vaiku smile.gif cia tipo del to kad jos butu labiau suinteresuotos pasaugoti tuos vaikucius,beto manau tokiu atveju ir pacios bus nepatenkintos jei vienas tevas atves serganti vaika,tai automatiskai jis gali uzkresti dar kelis,taigi... mirksiukas.gif gal sulauksime geresniu laiku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2007 11 07, 16:32)
...cia tipo del to kad jos butu labiau suinteresuotos pasaugoti tuos vaikucius,beto manau tokiu atveju ir pacios bus nepatenkintos jei vienas tevas atves serganti vaika,tai automatiskai jis gali uzkresti dar kelis,taigi... mirksiukas.gif  gal sulauksime geresniu laiku  mirksiukas.gif

musu aukletojos taip pat nepatenkintos, kai veda sergancius vaikus.... viena, net buvo nepriemusi vaiko, tai ta mama nuejo pasiskust vedejai ir vedeja atejo su ta mama ir vaiku ir liepe priimti ta vaika... ne vien nuo aikletoju viskas priklauso unsure.gif ... ai, toks uzburtas ratas... visi nepatenkinti, nei tevai, nei aukletojos, o yra taip kaip yra g.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 11 07, 17:50)
musu aukletojos taip pat nepatenkintos, kai veda sergancius vaikus.... viena, net buvo nepriemusi  vaiko, tai ta mama nuejo pasiskust vedejai ir vedeja atejo su ta mama ir vaiku ir liepe priimti ta vaika... ne vien nuo aikletoju viskas priklauso  unsure.gif ... ai, toks uzburtas ratas... visi nepatenkinti, nei tevai, nei aukletojos, o yra taip kaip yra  g.gif  doh.gif

aha tu visiskai teisi drinks_cheers.gif yra taip kaip yra nors ir visi nepatenkinti smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, kaip visada man nesimiega hihihi.gif Plepat atominiu greičiu, tik neprisėsk pusdieniui blush2.gif Tikrai šioj temelėje įdomu, bet kai pasiskaitai, kaip žirniukai serga verysad.gif Karapuzike sveika prisijungus į mūsų plepučių būrelį hihihi.gif bigsmile.gif
Lavaza bet jum jau nepirmą kartelį console.gif o tai kas tada tas obstrukcinis bronchitas, nepanašu į tą bronchopneu,,, g.gif aptūrėjom vieną kartą tfu tfu tfu daugiau niekam nelinkėčiau. O kaip gydytoja minėjo jei per metus susergama bent jau tris kartus tuo obstrukciniu bronchitu, tai jau priklausytume rizikos grupei dėl astmos. Tuomet oi kaip bijojau unsure.gif
Nu va nesuspėjau su tuo Umcaloru šykart doh.gif įsikosėjo maniškis, bet slogytės nėr žvalus, tik pakosti. Tai šiandien dar vaistinėlė pasipildė vaistukų atsargomis doh.gif Žinot turiu klausimėlį, patarkit man 4u.gif noriu girdyti gerąsias bakterijas Linex, bet dabar turbūt neapsimoka, nes dar dvi dienas gersim RB g.gif o gal jokio skirtumo g.gif
Oi kaip aš nelaukiu darželio, pasiskaičius apie tas ligeles fear.gif Bet ankščiau ar vėliau visoms baigiasi katino dienos tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 07 lapkričio 2007 - 23:30
[Sveikutes. Parduodu 2 pakelius ribomunylio, kur 2savaitem uztenka uz 38lt. Veiksmas vyksta Kaune smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidamarta @ 2007 11 08, 00:48)
[Sveikutes. Parduodu 2 pakelius ribomunylio, kur 2savaitem uztenka uz 38lt. Veiksmas vyksta Kaune  smile.gif

Sveikutė, kad vaistinėje galima už tokią kainą nusipirkti g.gif mirksiukas.gif Bet čia tu įdomiai g.gif lotuliukas.gif Gal kuri ir susigundys mamytė lotuliukas.gif bigsmile.gif
O tai jum patiem jau nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 11 07, 23:28)
1. Lavaza bet jum jau nepirmą kartelį  console.gif o tai kas tada tas obstrukcinis bronchitas, nepanašu į tą bronchopneu,,,  g.gif aptūrėjom vieną kartą tfu tfu tfu daugiau niekam nelinkėčiau. O kaip gydytoja minėjo jei per metus susergama bent jau tris kartus tuo obstrukciniu bronchitu, tai jau priklausytume rizikos grupei dėl astmos. Tuomet oi kaip bijojau  unsure.gif

2. Žinot turiu klausimėlį, patarkit man  4u.gif  noriu girdyti gerąsias bakterijas Linex, bet dabar turbūt neapsimoka, nes dar dvi dienas gersim RB  g.gif o gal jokio skirtumo  g.gif

3. Oi kaip aš nelaukiu darželio, pasiskaičius apie tas ligeles  fear.gif Bet ankščiau ar vėliau visoms baigiasi katino dienos  tongue.gif

1. Aciu uz palaikyma ...
Kuo skiriasi tie du dalykai... pabandysiu ismastyti, kaip pati suprantu, pabrieziu, kad esu ne medike ax.gif ... bronchopneumonija tai jau pazenges bronchitas, jau ir plauciukuose yra pakitimu verysad.gif ; obstrukcinis bronchitas - daugiau bronchu problema, o ta obstrukcija - tai kvepavimo tam tikras sutrikimas. Kaip mums pasake gyd., israsant is ligonines, kad dar jauciasi obstrukcija: ikvepimas - svarus, o iskvepimas svilpiantis ...

Bronchopneumonija dukra sirgo rugpjucio men., rugseji - laringitas, dabar diagnoze buvo - umus bronchitas... na ir napatikslinta bronchine astma verysad.gif ... bet viduj taip noriu ir jauciu, kad taip ir liks ji nepatikslinta...

Tik dabar Nedui buvo bronchopneumonija verysad.gif , be to pasitvirtino mikoplazma (ir gana nemazai) , kuri birzeli buvo neigiama ... Va ir priezastis visu musu neraminanciu kosuliu, o poliklinikos gydytojai: Nusiraminkit schmoll.gif Zinojau, kad kazkas negerai mano vaikui..
Dabar tfiu, tfiu, tfiu per diena nei karto nesukosti... tik gaila, kad tiek antibiotiku reikia isgerti verysad.gif , be to nera garantiju, kad vel neuzsikres, na pvz. is darzelio atnes

2. Del bakteriju manau, kad nera jokio skirtumo. Gal net atvirksciai - gerai. Tai gi antibiotikai naikina ir blogas ir geras bakterijas, o cia gi RB - kai kuriu mikroorganizmu daleles. Manau gerkit negalvojant. Net geriant antibiotikus, vartojam ger.bakterijas, tik kai kurie sako reikia 3 val.pertrauka daryti tarp antibu ir ger.bakteriju gerimu, o kai kurie, kad iskart galima gerti g.gif

3. Oi ir as nelaukiu darzelio schmoll.gif .. is vienos puses ir noreciau, nes vaikas turi tiek energijos, fantaziju, minciu, reikia to bendravimo, zadimu.... bet del ligu schmoll.gif
Kaip dabar kaifuoju tas dvi dienas, kai esu namie su vaikais. Tiesiog smagiai visi kartu leidziam laika biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavaza: 08 lapkričio 2007 - 01:05
QUOTE(lavaza @ 2007 11 08, 02:03)
1. Aciu uz palaikyma ...
Kuo skiriasi tie du dalykai... pabandysiu ismastyti, kaip pati suprantu, pabrieziu, kad esu ne medike  ax.gif ... bronchopneumonija tai jau pazenges bronchitas, jau ir plauciukuose yra pakitimu  verysad.gif ; obstrukcinis bronchitas -  daugiau bronchu problema, o ta obstrukcija - tai  kvepavimo tam tikras sutrikimas. Kaip mums pasake gyd., israsant is ligonines, kad dar jauciasi obstrukcija: ikvepimas - svarus, o iskvepimas svilpiantis ...
Bronchopneumonija dukra sirgo rugpjucio men., rugseji - laringitas, dabar diagnoze buvo - umus bronchitas... na ir napatikslinta bronchine astma  verysad.gif ... bet viduj taip noriu ir jauciu, kad taip ir liks ji nepatikslinta...

Tik dabar Nedui buvo bronchopneumonija  verysad.gif , be to pasitvirtino mikoplazma (ir gana nemazai) , kuri birzeli buvo neigiama ... Va ir priezastis visu musu neraminanciu kosuliu, o poliklinikos gydytojai: Nusiraminkit  schmoll.gif  Zinojau, kad kazkas negerai mano vaikui..
Dabar tfiu, tfiu, tfiu per diena nei karto nesukosti... tik gaila, kad tiek antibiotiku reikia isgerti  verysad.gif , be to nera garantiju, kad vel neuzsikres, na pvz. is darzelio atnes

2. Del bakteriju manau, kad nera jokio skirtumo. Gal net atvirksciai - gerai. Tai gi antibiotikai naikina ir blogas ir geras bakterijas, o cia gi RB - kai kuriu mikroorganizmu daleles. Manau gerkit negalvojant. Net geriant antibiotikus, vartojam ger.bakterijas, tik kai kurie sako reikia 3 val.pertrauka daryti tarp antibu ir ger.bakteriju gerimu, o kai kurie, kad iskart galima gerti  g.gif

3. Oi ir as nelaukiu darzelio  schmoll.gif .. is vienos puses ir noreciau, nes vaikas turi tiek energijos, fantaziju, minciu, reikia to bendravimo, zadimu.... bet del ligu  schmoll.gif
Kaip dabar kaifuoju tas dvi dienas, kai esu namie su vaikais. Tiesiog smagiai visi kartu leidziam laika  biggrin.gif

Vat vat tą ir girdėdavau švilpimą, oi koks siaubas atrodė unsure.gif Tikrai nors ne medikė, bet apšvietei protelį aciuks.gif
Tai turėtumėt gaut sanatoriją, kaip fischkė su mergaitėm važiuos blush2.gif Bet sunku su dviem vaikais būtų wub.gif Oi laikykitės tegu jus saugo user posted image wub.gif
Nuo ryt žadu duot tų bakterijų, nes su pilvuku mum ne kas, nors gydytoja eilinį kartą tvirtina,, kad mes sveiki Mūsų irgi reikalauja daug dėmesio, tai 24h., per parą ir skiriu tą dėmesį doh.gif lotuliukas.gif O su vaikais žaistų ir žaistų, kol pavargsta ir nulūžta tongue.gif Ainu miegot doh.gif blink.gif
Atsakyti
Labas rytelis biggrin.gif
Mes jau kaip ir sveikstame, auklė sakė, kad beveik nekosyjo thumbup.gif ir ausytės jau nebeskauda, sakau Duok Dieve, kad tik be be antibiotikų apseitume g.gif oi kaip aš jų nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2007 11 08, 09:40)
Labas rytelis  biggrin.gif
Mes jau kaip ir sveikstame, auklė sakė, kad beveik nekosyjo  thumbup.gif ir ausytės jau nebeskauda, sakau Duok Dieve, kad tik be be antibiotikų apseitume  g.gif oi kaip aš jų nenoriu  schmoll.gif

labuka visiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
smagu, kad sveikstat clap.gif

wikonda, tu sakai " tik neprisėsk pusdieniui..." lotuliukas.gif Bet tai žiūrau , kad tik vakare nuoeik miegot, ryte jau reik rašyt į naują puslapiuką thumbup.gif O bakterijų tai drąsiai duok. O apie daržą, tai pernai juk vedžiau, o šiemet nebe. Nžn ar dėl to kol as ligų mažiau (spjaunu ir barškinu blush2.gif ), ar dėl RB. O kitą met žiūrėsim dėl kolektyvo g.gif
Lavaza, iš tavo postoi "Zinojau, kad kazkas negerai mano vaikui.., čia dėl mikoplazmos, taip g.gif Motiniška nuojauta ar ką pastebėjai?
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2007 11 07, 15:28)
Užvakar naktis bemiegė, austyė  doh.gif nu šiandien jau žymiai geriau, temperatūra pakilo tik į vakarą 37,7, šią naktį jau nebebuvo, ryte irgi sakau, gal jau RB pradėjo veikti, 5 savaitę geriam

sveikatėlės 4u.gif

QUOTE(lavaza @ 2007 11 07, 16:33)

Liaudiskai, bronchopneumonija - tai bronchitas jau pereinantis i plauciu uzdegima.

siaubazzz

Laba ryta mamos ax.gif

pritariu fishke, smagu girdėt, kad sveikata vaikų taisosi bigsmile.gif biggrin.gif

na o mes jau ruošiamės Pirmadieniui ax.gif ir bijau ir noriu leist daržan....
nu juk vakar papirkau RB ir už viena pakiuką-kur 4vnt, mokėjau 21,22Lt, pirkai Farma vaistinėj mirksiukas.gif , o prieš tai pirkau Eurovaitinėj tai mokėjau apie 24lt už mažą pakiuką unsure.gif
Atsakyti