Įkraunama...
Įkraunama...

Rybomunl-2 geriama vakcina peršalimo ligų profila

QUOTE(lavaza @ 2007 11 06, 01:18)
Noriu trumpai prisistatyti naujoj temoj ir prisiijungti prie serganciu, t.y. jau sveikstanciu (kitaip nenoriu galvoti).
Siandien pagaliau israse is ligonines, gulejau su abiem savo kleckais doh.gif  verysad.gif , sestadieni spalio 27d.pagulde su Nedu, o pirmadieni spalio 29d. ir dukrele prisijunge (nesiplesiu nes bus ne i tema  smile.gif )

siaubazzz blink.gif , nu dabar duog sveikatytės abiem tavo kleckams 4u.gif ir tau stiprybės 4u.gif

Labas rytas ax.gif

pradžiai neį temą: sveikinu šios dienos jubiliatą Tisan Justą su 3-čiuojų happybday.gif , linkiu daug daug svarbiausio dalyko sveikatos mirksiukas.gif , o visą kitą mama nupirks mirksiukas.gif biggrin.gif

na mes lyg ir laikomės gerai unsure.gif , žinot net bijau sakyt, kad mes jau lyg ir sveikstam, kad jau geriau...nes paskui vėl kažkaip pradedam sirgti..... doh.gif
tai nusispjaunam tris kartus tfu tfu tfu mirksiukas.gif cool.gif
Atsakyti
Mielas Justaiuser posted image

Ar matei, kaip meškutis šį rytą tau šypsojos ir leteną tiesė,

Ar skaitei vėjo laišką rašytą, jis ant lango tau pasaką piešė,

Ar girdėjai, kaip žodžiai šlamėjo: "Su gimimo diena, mielas Justukai!“

0 žvirbliukas kieme vis čirškėjo: "Čik či riki, tau laimės, tau laimės!“

Šiandien tu taip gražiai pasipuošęs, toks svarbus, ypatingas ir rimtas,

Degs žvakelės, su noru užpūsk jas, lai dienelės skubės džiaugsmo pilnos.
Su trečiuoju gimtadieniu Justukai! user posted image

Laba rytą hi.gif Tai jau tikrai, kaip gaila mažuliu kurie taip serga unsure.gif Sveikatytės ir laikykitės 4u.gif
O mes jau antrą rytelį geriam RB nu ir po kol kas thumbup.gif Nors gyvenam tarp bacilų ir dar gripo blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 06 lapkričio 2007 - 10:31
QUOTE(Inga-mama @ 2007 11 06, 10:50)

pradžiai neį temą: sveikinu šios dienos jubiliatą Tisan Justą su 3-čiuojų  happybday.gif , linkiu daug daug svarbiausio dalyko sveikatos mirksiukas.gif , o visą kitą mama nupirks  mirksiukas.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(wikonda @ 2007 11 06, 11:29)
Mielas Justaiuser posted image

Ar matei, kaip meškutis šį rytą tau šypsojos ir leteną tiesė,

Ar skaitei vėjo laišką rašytą, jis ant lango tau pasaką piešė,

Ar girdėjai, kaip žodžiai šlamėjo: "Su gimimo diena, mielas Justukai!“

0 žvirbliukas kieme vis čirškėjo: "Čik či riki, tau laimės, tau laimės!“

Šiandien tu taip gražiai pasipuošęs, toks svarbus, ypatingas ir rimtas,

Degs žvakelės, su noru užpūsk jas, lai dienelės skubės džiaugsmo pilnos.
                      Su trečiuoju gimtadieniu Justukai! user posted image

Aciu mielosios wub.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif kaip smagu kad nepamirsot 4u.gif bigsmile.gif
o dabar i tema ax.gif mes RB gersimu dar tik uz 2 - ju savaiteliu
vis dar kostim,nors ne taip labai baisiai bet faktas kaip blynas kad nepasveikom iki galo doh.gif o darze tai siaubiakas blink.gif puse grupes kosti ir sloguoja,tai kur cia sveikas busi verysad.gif
gal as naivi blush2.gif bet vis dar tikiuosi kad RB pades ir bent kas savaite taip nesirgsim 4u.gif
laikykites ligoniukai 4u.gif sveikatytes smile.gif
Wikonda tavo Matukas thumbup.gif thumbup.gif saunuolis,atlaiko net gripo ataka,labai smagu taip ir toliau thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lavaza @ 2007 11 06, 01:18)
Uzjauciu visus sergancius  console.gif , sveikinu visus svenciancius  4u.gif

Noriu trumpai prisistatyti naujoj temoj ir prisiijungti prie serganciu, t.y. jau sveikstanciu (kitaip nenoriu galvoti).
Siandien pagaliau israse is ligonines, gulejau su abiem savo kleckais  doh.gif  verysad.gif , sestadieni spalio 27d.pagulde su Nedu, o pirmadieni spalio 29d. ir dukrele prisijunge (nesiplesiu nes bus ne i tema  smile.gif )

Bet RB palaikancio kurso nepraleisim (gersim nuo lapkricio 19d.), taip ir gydytoja sake, kad jei jau pradejom, jokiu budu nenutraukti, taip ir vartoti toliau pagal grafika.

jetau tai rimtai cia jus liga prigriebe doh.gif laikykites ir greiciau sveikite console.gif
mes kartu gersim RB palaikyma thumbup.gif mes taip pat lapkricio 19d.
Atsakyti
Labas vakarėlis, aprimus mūsų temelė verysad.gif Tisan švenčia sunyčio gimtadienį friends.gif thumbup.gif
Bet nėr ko norėti, tiek vaikučių serga doh.gif tad pasilabinsim trumpai ir iki rytojaus ax.gif Visdėlto pradėjau duoti Umcalorą, nes karts nuo karto sukosti, ir sučiaudo. Tikiuosi užkirsim kelią tam, kas čia mus taip stipriai atakuoja g.gif blush2.gif O mes paskutinį palaikomą gersim gruodžio pradžioj, o aš skaičiavau, kad bent jau iki vasario užteks g.gif Tai teks tas dvi pakuotes greit pirktis bigsmile.gif
Nu ir išsilaikėm mes čia blink.gif nuo pavasario iki lapkričio sveiki doh.gif blink.gif blush2.gif
Sveikit pabiručiai 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

na, pradžiai į temą biggrin.gif , pradedam gerti RB nuo Pirmadienio, tai šian lėksiu pirkti ax.gif
o mes į darželį neišėjom....nes LOR patarė šią savaitę neleisti....tik nuo Pirmadienio unsure.gif , gal ir gerai, kaip sakant iki galo pasveikt reikia, bet ir vaiko gaila visų išsiilgusi verysad.gif , o ir gimtadienis nuoplaukė...taibandysiu šventę padaryti Pirmadienį ax.gif

Atsakyti
RB gerėme 3 sav, dabar viena savaitę turėjome pertrauką ir dabar vėl 1 sav. gersime. Vis viliuois, kad bent šiek tiek padės, nes ir dabar, tai slogutis,tai kosuliukas verysad.gif labiausiai pikta, kad darželyje tėvai iš neturėjimo kur palikti vaikučių atveda juos sergančius g.gif man nesuvokiamas toks elgesys g.gif atrodo ne vien dėl savo paties vaiko stengiesi,kad tik pasveikęs iki galo vėl lankytų darželį, nes tos visos ligelės gi tokios užkrečiamos, o tiems mažučiukams tiek tereikia verysad.gif tai vat, gersime RB ir toliau ir tikėsimės, kad nebus tokia imli toms ligelėms unsure.gif
beja, gal kas galite pasidžiaugti RB gėrimo rezultatais ?
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2007 11 05, 17:31)
Mane tai nervina, kai aplinkiniai sako "ir vėl sergat" čia kai nėjom daržan.... aš "nu jo o ką daryt" lyg aš specialiai ją vedu nuoga laukan, kad sirgtume...: daba žinokit nusispjoviau į visas pastabas, pliotkus kad nemoku augint, gydyt....jei turit savo tai ir žiūrėkit, o aš suksius kaip man išeina cool.gif nu tai daba geriam visokius vitaminus, RB, žiūrėsim manau kad viskas išsispręs, kadanors  cool.gif

Ir mane labai nervina tokie gudručiai su posakiais „Ir vėl serga“ doh.gif dar pasako „nu tau su tais vaikais kad nesiseka“ va po tokių žodžių tai pratrūkstu gun_rifle.gif stupid.gif bash.gif
Dar: nu jam kažkas yra g.gif eikia žiūrėt g.gif lyg tai aš nežiūriu doh.gif sakau tegul tik visos taip rūpinasi g.gif
Po tokių žodžių jautiesi lyg tai specialiai sargdinu vaiką doh.gif trūksta žodžių

QUOTE(Karapuzikė @ 2007 11 07, 14:16)
RB gerėme 3 sav, dabar viena savaitę turėjome pertrauką ir dabar vėl 1 sav. gersime. Vis viliuois, kad bent šiek tiek padės, nes ir dabar, tai slogutis,tai kosuliukas    labiausiai pikta, kad darželyje tėvai iš neturėjimo kur palikti vaikučių atveda juos sergančius  g.gif  man nesuvokiamas toks elgesys  g.gif  atrodo ne vien dėl savo paties vaiko stengiesi,kad tik pasveikęs iki galo vėl lankytų darželį, nes tos visos ligelės gi tokios užkrečiamos, o tiems mažučiukams tiek tereikia  verysad.gif  tai vat, gersime RB ir toliau ir tikėsimės, kad nebus tokia imli toms ligelėms 

Mano savaitę nuėjo ir vėl serga doh.gif
Užvakar naktis bemiegė, austyė doh.gif nu šiandien jau žymiai geriau, temperatūra pakilo tik į vakarą 37,7, šią naktį jau nebebuvo, ryte irgi sakau, gal jau RB pradėjo veikti, 5 savaitę geriam
Atsakyti
QUOTE(Karapuzikė @ 2007 11 07, 13:16)

trputi juodo humoro: musu rezultatatas - bronchopneumonija ir ligonine doh.gif , nors pries tai jau 3 savaites be pertraukos ejom i darzeli

O jei rimtai, manau joks RB ar dar kazkas neapsaugos vaiko nuo ligu, vis vien sirgs, tik gal ligos eiga bus lengvesne... taigi susideda daug faktoriu...pvz. nuo virusiniu ligu RB neapsaugo, o po virusiniu daznai buna , kad visai mazai reikia, kad prikibtu dar kokia zaraza...

Nors ir rimtai susirgom, nieko blogo apie RB negalvoju ir vis vien pabaigsim pradeta darba:)

QUOTE(Ernesta @ 2007 11 07, 14:28)
1. Ir mane labai nervina tokie gudručiai su posakiais „Ir vėl serga“  doh.gif dar pasako „nu tau su tais vaikais kad nesiseka“ va po tokių žodžių tai pratrūkstu   gun_rifle.gif  stupid.gif  bash.gif
Dar: nu jam kažkas yra  g.gif eikia žiūrėt  g.gif lyg tai aš nežiūriu  doh.gif sakau tegul tik visos taip rūpinasi  g.gif
Po tokių žodžių jautiesi lyg tai specialiai sargdinu vaiką  doh.gif trūksta žodžių
Mano savaitę nuėjo ir vėl serga  doh.gif

2.Užvakar naktis bemiegė, austyė  doh.gif nu šiandien jau žymiai geriau, temperatūra pakilo tik į vakarą 37,7, šią naktį jau nebebuvo, ryte irgi sakau, gal jau RB pradėjo veikti, 5 savaitę geriam

1. drinks_cheers.gif
O mane, zinot, kas dar pradejo nervinti, na gal erzinti, kai jaunos ar nejaunos moteriskes ar paneles, kurios neturi vaiku, prisiskaiciusios iv.literaturos ir info, kai suserga mano vaikai, pradeda zarstyti patarimus doh.gif : kaip ir ka reikia galvoti, teigiamas nusiteikimas, jokiu budu negalvoti apie ligas, t.y. kad susirgs, kad mintys formuoja ivyki doh.gif ...tfiu... pati gal taip sakyciau, jei netureciau vaiku....
Tik dabar realiai suprantu kaip kartais (o gal ir daznai) teorija skiriasi nuo praktikos, realiai buna taip kaip yra....
Ir viska mes zinom apie ta samone ir pasamone, ir pacios esam nemazai apsikaiciusios.... tikrai niekada net negalvoju, na va toj mano vaikas susirgs, tiesiog su patirtim ateina tas supratimas, kai is vaiko elgesio bandai suprasti, kad kazkas negerai, dazniau paciuado, kazkoks kosulys atsirado, neramiai miega... ir iskart norisi imtis kazkokiu priemoniu, kad uzkirsti kelia ligai, tiek kiek imanoma, kiek gali ...
Is pradziu buvo juokinga, o dabar pradeda truputi erzinti... ir dar taip aiskina, kad pacios taip butu 10 vaiku isauginusios doh.gif

2. gaila, kad sergat
Pastebejau, kad labai daug vaikuciu visuose temuose serga verysad.gif
Stiprybes mums mamytes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavaza: 07 lapkričio 2007 - 15:39
QUOTE(lavaza @ 2007 11 07, 16:10)
1. trputi juodo humoro: musu rezultatatas - bronchopneumonija ir ligonine  doh.gif , nors pries tai jau 3 savaites be pertraukos ejom i darzeli

2. O jei rimtai, manau joks RB ar dar kazkas neapsaugos vaiko nuo ligu, vis vien sirgs, tik gal  ligos eiga bus lengvesne... taigi susideda daug faktoriu...pvz. nuo virusiniu ligu RB neapsaugo, o po virusiniu daznai buna , kad visai mazai reikia, kad prikibtu dar kokia zaraza...

3. Stiprybes mums mamytes  4u.gif

1. kas čia per "brudas"?gal net į kabutes nereikėjo imt g.gif
bronchitą ir pneumoniją žinau, o čia kas? "2 in 1" doh.gif
2. Pilnai sutinku drinks_cheers.gif
3. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2007 11 07, 15:25)
1. kas čia per "brudas"?gal net į kabutes nereikėjo imt g.gif
bronchitą ir pneumoniją žinau, o čia kas? "2 in 1"  doh.gif
2. Pilnai sutinku  drinks_cheers.gif
3.  4u.gif

taip tu teisi, 2 viename verysad.gif
man taip pat, kai viena kart susirgo dukryte buvo kaip keiksmazodis

Liaudiskai, bronchopneumonija - tai bronchitas jau pereinantis i plauciu uzdegima.

Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2007 11 07, 10:25)
Laba ryta 4u.gif
unsure.gif , gal ir gerai, kaip sakant iki galo pasveikt reikia, bet ir vaiko gaila visų išsiilgusi verysad.gif , o ir gimtadienis nuoplaukė...taibandysiu šventę padaryti Pirmadienį ax.gif

tai kada gi jusu tortadienis 4u.gif kad nepraziopsotume pasveikint blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Karapuzikė @ 2007 11 07, 14:16)
RB gerėme 3 sav, dabar viena savaitę turėjome pertrauką ir dabar vėl 1 sav. gersime. Vis viliuois, kad bent šiek tiek padės, nes ir dabar, tai slogutis,tai kosuliukas  verysad.gif  labiausiai pikta, kad darželyje tėvai iš neturėjimo kur palikti vaikučių atveda juos sergančius  g.gif  man nesuvokiamas toks elgesys  g.gif  atrodo ne vien dėl savo paties vaiko stengiesi,kad tik pasveikęs iki galo vėl lankytų darželį, nes tos visos ligelės gi tokios užkrečiamos, o tiems mažučiukams tiek tereikia  verysad.gif  tai vat, gersime RB ir toliau ir tikėsimės, kad nebus tokia imli toms ligelėms  unsure.gif 

mane tai nervas eme tik pirmus metus,kai i lopsi pradejom eit,na del tu serganciu vaiku,kad tevai veda doh.gif bet dabar jau nesinervinu,nes supratau kad vienas lauke ne karys ir kad as viena savo bambejimu nieko nepakeisiu,tevai kaip vede taip ir veda tuos sergancius,bet dabar ir as vedu ir sloguojanti ir kostinti blush2.gif ,nes del slogos kas menesi biliotenio neimsi juk 4u.gif taigi jei visiems tevams tai tinka,kagi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2007 11 07, 15:53)
mane tai nervas eme tik pirmus metus,kai i lopsi pradejom eit,na del tu serganciu vaiku,kad tevai veda  doh.gif  bet dabar jau nesinervinu,nes supratau kad vienas lauke ne karys ir kad as viena savo bambejimu nieko nepakeisiu,tevai kaip vede taip ir veda tuos sergancius,bet dabar ir as vedu ir sloguojanti ir kostinti blush2.gif  ,nes del slogos kas menesi biliotenio neimsi juk  4u.gif  taigi jei visiems tevams tai tinka,kagi... 4u.gif

drinks_cheers.gif
Tisian, gal tu principingesne, bet mane tokia situacija nervino gal 4 menesius... vienas, o net ir nevienas sunkiai ka pakeisi verysad.gif ...
Dabar ir as taip mastau ir darau ...
Atsakyti