QUOTE(Karapuzikė @ 2007 11 07, 13:16)
beja, gal kas galite pasidžiaugti RB gėrimo rezultatais ?
trputi juodo humoro: musu rezultatatas - bronchopneumonija ir ligonine

, nors pries tai jau 3 savaites be pertraukos ejom i darzeli
O jei rimtai, manau joks RB ar dar kazkas neapsaugos vaiko nuo ligu, vis vien sirgs, tik gal ligos eiga bus lengvesne... taigi susideda daug faktoriu...pvz. nuo virusiniu ligu RB neapsaugo, o po virusiniu daznai buna , kad visai mazai reikia, kad prikibtu dar kokia zaraza...
Nors ir rimtai susirgom, nieko blogo apie RB negalvoju ir vis vien pabaigsim pradeta darba:)
QUOTE(Ernesta @ 2007 11 07, 14:28)
1. Ir mane labai nervina tokie gudručiai su posakiais Ir vėl serga

dar pasako nu tau su tais vaikais kad nesiseka va po tokių žodžių tai pratrūkstu
Dar: nu jam kažkas yra

eikia žiūrėt

lyg tai aš nežiūriu

sakau tegul tik visos taip rūpinasi
Po tokių žodžių jautiesi lyg tai specialiai sargdinu vaiką

trūksta žodžių
Mano savaitę nuėjo ir vėl serga
2.Užvakar naktis bemiegė, austyė

nu šiandien jau žymiai geriau, temperatūra pakilo tik į vakarą 37,7, šią naktį jau nebebuvo, ryte irgi sakau, gal jau RB pradėjo veikti, 5 savaitę geriam
1.
O mane, zinot, kas dar pradejo nervinti, na gal erzinti, kai jaunos ar nejaunos moteriskes ar paneles, kurios neturi vaiku, prisiskaiciusios iv.literaturos ir info, kai suserga mano vaikai, pradeda zarstyti patarimus

: kaip ir ka reikia galvoti, teigiamas nusiteikimas, jokiu budu negalvoti apie ligas, t.y. kad susirgs, kad mintys formuoja ivyki

...tfiu... pati gal taip sakyciau, jei netureciau vaiku....
Tik dabar realiai suprantu kaip kartais (o gal ir daznai) teorija skiriasi nuo praktikos, realiai buna taip kaip yra....
Ir viska mes zinom apie ta samone ir pasamone, ir pacios esam nemazai apsikaiciusios.... tikrai niekada net negalvoju, na va toj mano vaikas susirgs, tiesiog su patirtim ateina tas supratimas, kai is vaiko elgesio bandai suprasti, kad kazkas negerai, dazniau paciuado, kazkoks kosulys atsirado, neramiai miega... ir iskart norisi imtis kazkokiu priemoniu, kad uzkirsti kelia ligai, tiek kiek imanoma, kiek gali ...
Is pradziu buvo juokinga, o dabar pradeda truputi erzinti... ir dar taip aiskina, kad pacios taip butu 10 vaiku isauginusios
2. gaila, kad sergat
Pastebejau, kad labai daug vaikuciu visuose temuose serga
Stiprybes mums mamytes