Įkraunama...
Įkraunama...

Rybomunl-2 geriama vakcina peršalimo ligų profila

QUOTE(Tisan @ 2007 10 31, 12:58)
o koks ten tiksliai pavadinimas to ten Šan imunitetui stiprinti  g.gif  ar taip ir vadinasi tenŠan

ten produkcija Ten Šan, o vaistuko pavadinima vel namie pamirsau doh.gif

QUOTE(wikonda @ 2007 11 05, 12:25)
Vėl skauda, viskas ten išdraskyta, nežinau kada baigsis tas košmaras, tik žinau, kad kuo tolyn tuo bus geryn  blush2.gif Vakar turbūt dar marinimas veikė, dėl to ir šokt norėjos  lotuliukas.gif

Vargsiuke 4u.gif , laikykis

O mes isgereme 6 dienas antibiotikus, siandien vel 4 dienom israse (nors tik slapiai pakostim), ale atseit atkris vel mazoji

Israse masazu, inhaliaciju ir t.t. doh.gif (kadu speti, nezinau blink.gif )
Bijau darzo kap velnias kryziaus, ale reikes tuoj vel eiti

Laikykites visos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnele @ 2007 11 05, 12:58)
ten produkcija Ten Šan, o vaistuko pavadinima vel namie pamirsau doh.gif
Vargsiuke 4u.gif , laikykis
O mes isgereme 6 dienas antibiotikus, siandien vel 4 dienom israse (nors tik slapiai pakostim), ale atseit atkris vel mazoji

Israse masazu, inhaliaciju ir t.t. doh.gif  (kadu speti, nezinau blink.gif )

Laikykites visos  smile.gif

Sveikutė senai ir beusukus buvai blush2.gif bet dabar aišku dėl ko console.gif va tep ir mum buvo pernai, patikėk mėnesį sergam mėnesį sveiki, taip keturis iš eilės doh.gif o nusilpo mažius apetitas dingo ilgam unsure.gif Laikykitės, o gydytojos apsidraudimui visad taip daro, mūsų tai net nesuka galvos apie heomopatija iš kart siūlo antibus doh.gif ir jai ramu. O aš visą atsakomybę prisiėmu už savo vaiką doh.gif unsure.gif Bet pokolkas laikomės, šuoliuojam į laukutį bigsmile.gif o jum sveikatėlės laikykitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnele @ 2007 11 05, 12:58)

Israse masazu, inhaliaciju ir t.t. doh.gif  (kadu speti, nezinau blink.gif )

Laikykites visos  smile.gif

laba, na liūdna, kad tiek daug antibų busit išgėrę unsure.gif o tai kokia diagnozė g.gif o masažai tai labai gerai, padeda vaikiukui išsikosėt. Mano mažoji kaip kokia rūkorė kosėdavo po masažo thumbup.gif O namie masažus ir inhaliacijas turit daryt ar žygiuosit į polikliniką g.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 11 05, 13:11)
Sveikutė senai ir beusukus buvai  blush2.gif bet dabar aišku dėl ko  console.gif va tep ir mum buvo pernai, patikėk mėnesį sergam mėnesį sveiki, taip keturis iš eilės  doh.gif o nusilpo mažius apetitas dingo ilgam  unsure.gif Laikykitės, o gydytojos apsidraudimui visad taip daro, mūsų tai net nesuka galvos apie heomopatija iš kart siūlo antibus

Na prisedu cia darbo dienelem, ir tai kiek cia jos lieka (po visu vaiku isveziojimu ir t.t.) biggrin.gif tuoj leksiu is darbelio lotuliukas.gif
Siaip maniske visada israsydavo antibu, bet sakydavo ziurek pati, jei sukyla tempa, vaikui blogai, duok tada, o jei ne, visokiais siaip vaistukais gydytis.
O del ligeliu, ooo, butu gerai kad menesi nesirgtu, ale... g.gif
Laikykites ir jus
QUOTE(fishke @ 2007 11 05, 14:11)
laba, na liūdna, kad tiek daug antibų busit išgėrę unsure.gif o tai kokia diagnozė g.gif o masažai tai labai gerai, padeda vaikiukui išsikosėt. Mano mažoji kaip kokia rūkorė kosėdavo po masažo  thumbup.gif O namie masažus ir inhaliacijas turit  daryt ar žygiuosit į polikliniką

Busim 10 dieneliu, siaip atrodytu, kad gal jau ir uztenka, ale tikrai bijau atkristi.
na siaip gi slogavom, kosejom, pora savaiciu buvom namie, po to 4 dieneles i darza nuejom, o po to vel matau slogyte ir viena nakti ziauriai kosejo, tada apie pietus tempa pakilo na ir atvaziavusi gydytoja pasake, kad plauciuose jau negerai, del to ir skyre unsure.gif ai, reikes pavaikscioti, ale idomu kiek ilgai vel atsilaikysime

Mamytes, kokia butu prabanga iki 2 metuku namie pasedeti, o gal da iki 3 sumastys wub.gif tadu ir 3 vaika galima lotuliukas.gif

Beje, kam idomu, tai Tian Šan produktas yra Cordisept (del klaidu, neatsakau tongue.gif )
Va sis vaistas tikrai jau eina imunitetui stiprinti, net vezininkams skiriamas. Prekiauja kur, gydytoja nezino, atseit reikia jau ieskotis

(cia ne reklama, cia tik siaip parasiau ka gydytoja sake, o ir pati noreciau info daugiau) 4u.gif Klausykit, mums raik keliaut i bendraminciu skyreli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linxma25 @ 2007 11 04, 20:56)
Tai su ateinančiu  gimtadieniu

ax.gif 4u.gif

QUOTE(wikonda @ 2007 11 04, 21:55)
Šilčiausi linkėjimai būsimiems Jubiljatams  wub.gif

ax.gif 4u.gif

QUOTE(fishke @ 2007 11 05, 12:07)
su artėjančiais tortadieniais
niu kai pasiskaičiau doh.gif ar bėr bent vienas visiškai sveikas vaikiukas g.gif

jo, daba vos ne visi serga vaikai doh.gif verysad.gif

QUOTE(wikonda @ 2007 11 05, 12:25)
Vėl skauda, viskas ten išdraskyta, nežinau kada baigsis tas košmaras, tik žinau, kad kuo tolyn tuo bus geryn  blush2.gif Vakar turbūt dar marinimas veikė, dėl to ir šokt norėjos 

nu svarbu truputuką pakentėt ir tadu jau tikrai galėsi šokt mirksiukas.gif

Laba diena ax.gif

šian buvom pas gyd, tai paklausė plaučius, sakė kad jau geryn eina, viskas gerai vaikas atsikosti, tai dar geriam Umcalor ir ryt dar pasirodom pas LOR dėl ausies ir gal 3dienį kulniuosim daržan unsure.gif , o daržo aš taip pat bijau kaip kryžiaus...o ką daryt....vaikas kolektyvo nori..ką jai su mamą ar aukle būt doh.gif , liūdna....ir gyd sako, nu nieko nepadarysi visi vaikai tą etapą ligų praeina.....

Mūsų gyd tai iškart antibus rašo doh.gif , tai jau aš pati nusprendžiu ką daryt...duot ar ne....nes joms svarbiausia atsikratyt pacientu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2007 11 05, 14:49)
šian buvom pas gyd, tai paklausė plaučius, sakė kad jau geryn eina, viskas gerai vaikas atsikosti, tai dar geriam Umcalor ir ryt dar pasirodom pas LOR dėl ausies ir gal  3dienį kulniuosim daržan unsure.gif , o daržo aš taip pat bijau kaip kryžiaus...o ką daryt....vaikas kolektyvo nori..ką jai su mamą ar aukle būt doh.gif , liūdna....ir gyd sako, nu nieko nepadarysi visi vaikai tą etapą ligų praeina.....

Saunu kad jau sveikstat, o tai jau 3 i darza? bln, nezinau kas su manaja dar pabus, jauciu ir tuoj raiks leist verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnele @ 2007 11 05, 14:39)

Mamytes, kokia butu prabanga iki 2 metuku namie pasedeti, o gal da iki 3 sumastys wub.gif  tadu ir 3 vaika galima lotuliukas.gif
Klausykit, mums raik keliaut i bendraminciu skyreli lotuliukas.gif

aš tai kai pradėjau besimokydama dičkės lauktis, o diplomo atsiimt ėjau jau su antru dideliu pilvuku blush2.gif Siūlė nuo rugsėjo 1 šiemet pradėt dirbt, bet brrrr... Mažoji dar maža, auklei mokėt, o svarbiausia ją rasti, dičkė pernai po daržo nusilpo baisiausiai, ir kur dar n priežasčių likt namie doh.gif O apie 3 kinziulį mintys sukasi.... ax.gif 4u.gif Taip kad su išėjimu darbą, ateitų labai daug visokių problemų, bent jau dabar g.gif
Jergau, gal tikrai kraustomės į bendraminčius g.gif o postringaujam retokai į temą blush2.gif
Grįžkim prie temos blush2.gif
Kaži , jei mažikė gana normaliai atlaikys žiemos-pavasario bacilų atakas, tai turbūt dar neduot RB nuo rudens g.gif Kol kas jos tos ligos nėr labai rimtos (tpfu tpfu tpfu, bar bar bar), sloga, gerklė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnele @ 2007 11 05, 14:39)
Na prisedu cia darbo dienelem, ir tai kiek cia jos lieka (po visu vaiku isveziojimu ir t.t.) tuoj leksiu is darbelio lotuliukas.gif
Siaip maniske visada israsydavo antibu, bet sakydavo ziurek pati, jei sukyla tempa, vaikui blogai, duok tada, o jei ne, visokiais siaip vaistukais gydytis.
O del ligeliu, ooo, butu gerai kad menesi nesirgtu, ale...
Laikykites ir jus 
Mamytes, kokia butu prabanga iki 2 metuku namie pasedeti, o gal da iki 3 sumastys wub.gif  tadu ir 3 vaika galima 

Dėkui, o mum vieną kartelį ir išrašė antibiotikų jei ligelė įsismarkuotų, tipo nusipirksit ir tūrėsit doh.gif o apsiėjom be jų ir aš nenusipirkau. Bet kompensuojamoj gnygelėj, tai ir liko tas vaistas doh.gif kokia ji buvo nepatenkinta, kai pamatė hihihi.gif
Va taip aš pernai metais galvojau doh.gif jis man atkrisdavo ir atkrisdavo, galvojau nu šakės visai vaiko nemoku auginti unsure.gif O be to namie sėdim, tai ką kalbėti apie darželį blink.gif O aš žadu sėdėti iki tryjų metukų blush-anim-cl.gif bet nespjaunu į balą kas ten žino lotuliukas.gif

QUOTE(fishke @ 2007 11 05, 16:00)
aš tai kai pradėjau besimokydama dičkės lauktis, o diplomo atsiimt ėjau jau su antru dideliu pilvuku blush2.gif Siūlė nuo rugsėjo 1 šiemet pradėt dirbt, bet brrrr... Mažoji dar maža, auklei mokėt, o svarbiausia ją rasti, dičkė pernai po daržo nusilpo baisiausiai, ir kur dar n priežasčių likt namieO apie 3 kinziulį mintys sukasi.... 4u.gif  Taip kad su išėjimu darbą, ateitų labai daug visokių problemų, bent jau dabar g.gif
Jergau, gal tikrai kraustomės į bendraminčius g.gif o postringaujam retokai į temą blush2.gif
Grįžkim prie temos blush2.gif
Kaži , jei mažikė gana normaliai atlaikys žiemos-pavasario bacilų atakas, tai turbūt dar neduot RB nuo rudens g.gif Kol kas jos tos ligos nėr labai rimtos (tpfu tpfu tpfu, bar bar bar), sloga, gerklė

O mum apie mažą kinziulę user posted image
Kaip visada nuklystam į lankas lotuliukas.gif Bet nepamirštam pačio pačiausio RB lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnele @ 2007 11 05, 15:21)
o tai jau 3 i darza?

jei viskas bus gerai, tada jau leisiu.......

Mane tai nervina, kai aplinkiniai sako "ir vėl sergat" čia kai nėjom daržan.... aš "nu jo o ką daryt" lyg aš specialiai ją vedu nuoga laukan, kad sirgtume...mirksiukas.gif lotuliukas.gif ai daba žinokit nusispjoviau į visas pastabas, pliotkus kad nemoku augint, gydyt....jei turit savo tai ir žiūrėkit, o aš suksius kaip man išeina cool.gif nu tai daba geriam visokius vitaminus, RB, žiūrėsim manau kad viskas išsispręs, kadanors doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2007 11 05, 17:31)
jei viskas bus gerai, tada jau leisiu.......

Mane tai nervina, kai aplinkiniai sako "ir vėl sergat" čia kai nėjom daržan.... aš "nu jo o ką daryt" lyg aš specialiai ją vedu nuoga laukan, kad sirgtume...mirksiukas.gif  lotuliukas.gif ai daba žinokit nusispjoviau į visas pastabas, pliotkus kad nemoku augint, gydyt....jei turit savo tai ir žiūrėkit, o aš suksius kaip man išeina cool.gif nu tai daba geriam visokius vitaminus, RB, žiūrėsim manau kad viskas išsispręs, kadanors doh.gif  cool.gif

drinks_cheers.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2007 11 05, 17:31)
Mane tai nervina, kai aplinkiniai sako "ir vėl sergat" čia kai nėjom daržan.... aš "nu jo o ką daryt" lyg aš specialiai ją vedu nuoga laukan, kad sirgtume...mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif jo, mums gi patinka kai serga lotuliukas.gif
tfu tfu tfu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 11 02, 11:44)
Lavaza senai jau besilankė  g.gif  4u.gif

Uzjauciu visus sergancius console.gif , sveikinu visus svenciancius 4u.gif

Noriu trumpai prisistatyti naujoj temoj ir prisiijungti prie serganciu, t.y. jau sveikstanciu (kitaip nenoriu galvoti).
Siandien pagaliau israse is ligonines, gulejau su abiem savo kleckais doh.gif verysad.gif , sestadieni spalio 27d.pagulde su Nedu, o pirmadieni spalio 29d. ir dukrele prisijunge (nesiplesiu nes bus ne i tema smile.gif )

Bet RB palaikancio kurso nepraleisim (gersim nuo lapkricio 19d.), taip ir gydytoja sake, kad jei jau pradejom, jokiu budu nenutraukti, taip ir vartoti toliau pagal grafika.
Atsakyti