Įkraunama...
Įkraunama...

QUINNY vežimėliai

QUOTE(stilo @ 2008 01 15, 00:57)
Sveikos mamos.
Turiu viena vezima naudota - bendradarbe atidave,
toks traktorius - visur prvaziuos.
Noriu lengvesni, sportinuka nusipirkti.
Kad nesvertu 20 kg, garzus, manevringas ir lengvas butu. (5-6kg)

Man labai Zapp patiko.

Gal kas naudoja - kokie atsiliepimai ?

Aciu  4u.gif

Sveika,na ,kai mano mazajai suejo metukai,tai mes sena vezima pakeitem nauju ,,zapp,,.Siaip esu patenkinta ,jis labai manevringas,lengvas,neuzima daug vietos thumbup.gif .Pastebejau,kad saligatviu sunku vaziuoti,turi buti labai lygus kelias(su sita problemele susduriau budama Lietuvoj).Blogai dar tai,kad negali vaikas miegoti, verysad.gif kadangi nera krepsiam kur isideti,tai as atskirai pirkau krepsi g.gif
Atsakyti
dar Quinny Buzz 2006 skiriasi nuo 2008 metu modelio ir tuom kad 2008 modeliukas buna 4-riu arba 3-ju ratu Buzzo remas.
Atsakyti
Vakar buvau KOTRYNOJE, apziurejau visus nauju modeliu vezimukus tame tarpe ir Maxi-Cosi MURA, seip ispudzio nepadare jokio: ziauriai sunkus, grubokas, toks tankas (cia kas megsta "tankiskus" vezimelius ), viena pliusa izvelgiau jame, kad sportins dalies nugarine atramele nusileidzia iki pat galo ir vaikas gali pilnumoj issitieses miegot. As vistiek nepersigalvojau ir zadu pirkt Quinny Buzz 4. Ju jau yra KOTRYNOJ.
Atsakyti
as irgi apziurejau ta MURA vezimuka. siaip toks labai tvirtas pasirode. kad atsilenkia sedyne labai faina, bet nepatiko, kad sedynes sonai labai atviri g.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2008 01 22, 11:39)
as irgi apziurejau ta MURA vezimuka. siaip toks labai tvirtas pasirode. kad atsilenkia sedyne labai faina, bet nepatiko, kad sedynes sonai labai atviri  g.gif

gerai tu sakai, sonai isties yra labai atviri rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2008 01 22, 11:07)
Vakar buvau KOTRYNOJE, apziurejau visus nauju modeliu vezimukus tame tarpe ir Maxi-Cosi MURA, seip ispudzio nepadare jokio: ziauriai sunkus, grubokas, toks tankas (cia kas megsta "tankiskus" vezimelius ), viena pliusa izvelgiau jame, kad sportins dalies nugarine atramele nusileidzia iki pat galo ir vaikas gali pilnumoj issitieses miegot. As vistiek nepersigalvojau ir zadu pirkt Quinny Buzz 4. Ju jau yra KOTRYNOJ.

Sveika, žiūriu mes abi iš birželinukių ax.gif
Norėjau paklaust kiek kainuoja Kotrynoj naujasi Buzz4, ir nupsrendei rinktis keturatį ar triratį Buzzą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 01 24, 13:51)
Sveika, žiūriu mes abi iš birželinukių  ax.gif
Norėjau paklaust kiek kainuoja Kotrynoj naujasi Buzz4, ir nupsrendei rinktis keturatį ar  triratį Buzzą?  blush2.gif

Aha, as irgi pastebejau blush2.gif

Tikslios kainos nepasakysiu kiek kainuoja, bet kazkas apie 2700lt cia su ta vienkartine pirmo apsipirkimo 15% nuolaida (sportinukas+dreamis+maxi cosi city cabrio nesyne)
matai as triratyje Buzze uzauginau jau dukra, tai sikart pasidaviau naujovems, ir zadu uzsisakyti 4 ratu Buzza.
o tu irgi Buzz`o nori?
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2008 01 24, 13:57)
Aha, as irgi pastebejau blush2.gif

Tikslios kainos nepasakysiu kiek kainuoja, bet kazkas apie 2700lt cia su ta vienkartine pirmo apsipirkimo 15% nuolaida (sportinukas+dreamis+maxi cosi city cabrio nesyne)
matai as triratyje Buzze uzauginau jau dukra, tai sikart pasidaviau naujovems, ir zadu uzsisakyti 4 ratu Buzza.
o tu irgi Buzz`o nori?

Kolkas žinau tik kad noriu Quinyy, bet tiklsiai kurio modelio, tai dar nežinau.... Kolkas gal labiau prie Buzzo linkstu, dėl jo dizaino ir spalvų, o iš tikro tai nė vieno Quinio dar gyvai neapžiūrinėjau.... blush2.gif Turbūt reikės man irgi į Kotryną nulėkt, ir išbandyt Quinyy Buzz ir Speedi, pažiūrėsiu kuris arčiau širdies bus....
O tu gal gali išvardinti Buzz pranašumus prieš Speedi? (gal bus lengviau apsispręst... blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 01 24, 14:04)
Kolkas žinau tik kad noriu Quinyy, bet tiklsiai kurio modelio, tai dar nežinau.... Kolkas gal labiau prie Buzzo linkstu, dėl jo dizaino ir spalvų, o iš tikro tai nė vieno Quinio dar gyvai neapžiūrinėjau....  blush2.gif Turbūt reikės man irgi į Kotryną nulėkt, ir išbandyt Quinyy Buzz ir Speedi, pažiūrėsiu kuris arčiau širdies bus....
O tu gal gali išvardinti Buzz pranašumus prieš Speedi? (gal bus lengviau apsispręst...  blush2.gif )

*Buzz`o prikiniai raatukai mazesni nei Speedzio, tai tarkim per smeli stumt sunkiau , bet as apsikdavaua ir atbula traaukdavaau taip zymiai lengviau, nei apskritai i prieki stumt per smeli.
* Buzz`o pirkiniu krepsys yra mazesnis uz Spedzio. Be to uz papildoma priemoka ji reikia issigyti.
*Buzz`o sprotinuko sedimoji dalis neissitiesia, o lenkias visas, kartu pakyla ir kojos. Pas Speedy, issitiesia, bet ne pilnai.
* Buzz`as grazesnio modelio nei Speedis.
* Buzz`as man mielesnis nei Speedis ir lengvesnis...nors del sito tai nezinau, bet man taip atrodo.
lotuliukas.gif lotuliukas.gif va kiek prirasiau, tai iseitu kad daugiau privalumu Speedyje, bet man visvien, as rinksiuos Buzza. Uztai kad myliu ji wub.gif
Atsakyti
Musu Buzz'as smagiai gulineja automobilio bagazineje... Panelyte ilgiau kaip pusvalandi nieku gyvu nesutinka vezime sedeti. Cia ne firmos kalte smile.gif Vat galvoju, gal reikejo pirkti koki "poliakiska" uz 400 lt visiems gyvenimo atvejams, nors ismest negaila butu... biggrin.gif

Beje, naujo modelio Buzz'o atrodo siauresne sedima dalis, nezinau, ar didesniam vaikui sedet butu patogu. Musu modelis senesnis, o tai, kad nugarele neissitiesia, tai jokia problema - mano mergina megsta miegoti uzsikelusi kojas, tai jai tokia padetis kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2008 01 24, 14:43)
Musu Buzz'as smagiai gulineja automobilio bagazineje... Panelyte ilgiau kaip pusvalandi nieku gyvu nesutinka vezime sedeti. Cia ne firmos kalte  smile.gif  Vat galvoju, gal reikejo pirkti koki "poliakiska" uz 400 lt visiems gyvenimo atvejams, nors ismest negaila butu...  biggrin.gif

Beje, naujo modelio Buzz'o atrodo siauresne sedima dalis, nezinau, ar didesniam vaikui sedet butu patogu. Musu modelis senesnis, o tai, kad nugarele neissitiesia, tai jokia problema - mano mergina megsta miegoti uzsikelusi kojas, tai jai tokia padetis kaip tik  thumbup.gif

na matai, taviske nemegeja uzsisedet Buzze, o maniske kol naudojom vezima ir buvom nepardave tai butu galejus amzinybe sedet, vaziuot, dairytis i sonus, bet va uzmigt aukstielnika uzkeltom kojom, tai niekaip. tekdavo imt ant ranku ir nest. tada benesant uzmigdavo, itiesdavau dekiuka, kad bent kiek issilygintu idubimas ir paguldydavau, na ga issivaizduoji kaip tai atrodydavo...bet ir tai vaargu pusvaanduka pasnausdavo...
Atsakyti
Blogiausia, kad kai perki vezima naujagimiui, nezinai, kas tiks, ar patiks.. Labiausiai tai man patikdavo "pamokslai" apie autokedutes (ir vezimelius, aisku), tipo, vaikui turi buti patogu sedeti. Nu is kur galima zinoti, koks tas vaikelis gims, kaip augs ir kas jam patiks?
O tevams sis vezimelis yra labai patogus, nes lengvas, manevringas ir stilingas.
Atsakyti