QUOTE(bendzia @ 2011 08 21, 07:53)
Sveikute,pries dvi savaites Airijoj pagimdziau suneli,plysau nuo tarpievetes iki uzpakalio,iskart po gimdymo susiuvo,bet kas is to,po dvieju paru siulai atsiriso,gyd.nuosprendis siuti dar karta nereik,sugis savaime

nesuprantu tokio poziurio

o nesutvarko del to,kad dirba nekalifikuoti gydytojai,as skambinau i Lt savo gydytojai tai sake daro jie korekcija,pjauna plysimo vieta ir daro siusivima
Siaubas
As irgi gimdziau Airijoj, labai plysau gimdymo metu, iki pat uzpakalio, nes vaika trauke replem ir vakumais .. Susiuvo mano akim labai negraziai, nes dabar matau tai ko netureciau matyt

po pirmo gimdymo (gimdziau LT) buvau kirpta nemazai, bet susiuvo ir kaip negimdzius buvau ..
Aisku, cia niekas ginekologiskai netikrina po gimdymo, tad 8 menesius laukiau su baime kol atostogu metu vaziuosim i LT pasirodyt savo ginei

Is to viso jaudulio net vyro nelabai norejosi prisileist visuos tuos menesius .. atrode kad blogai susiuta, skauda ir t.t.
Na, bet gine LT patikino, kad susiuta palyginus neblogai, viskas sugije graziai .. Nusiraminau
Pasakojo, kad nemazai atvaziavusiu is UK, IRL tenka persiuti