Yra Maximoje nescioms pedkelniu, praeita savaite kaip tik pirkau, kai buvo 40 proc. nuolaida visosm pedkelnems. Jos nera ortopedines, paprastos, bet labai svelnios ir man labai patiko. Yra blauzdines ir pedkelnes, ir pigios, kainuoja apie 15 litu.
Nu blin buvau cia kazkuria diena maximoje ir dideleje ir mazesnej, nei vienoj nebuvo jokiu nesciuju pedkelniu, arba isperka taip greit arba pas mus ju net neatveza
nors siaip maciau 20 den triumph'o parduotuvej kaina 20lt

Aš tai internetu parsisiunčiau ir blauzdines ir pėdkelnes. Iš emama.lt. tik ten su dydžiais. pažiūrėjau į lentelę, kokio čia man siūstis, tai jei siūsitės kuri, imkit vienu dydžiu mažesnes, nes gerokai per didelės
QUOTE(Pusaite @ 2010 02 25, 21:40)
pirkau vakar,ortopedijoje pedkelnes nestukei,bet jos kazkaip nepatogios,jausmas ,lyg atvirksciai jas uzsidetum
,per prieki eina dvi siules kaip per uzpakali,vaikisku pedkelniu,o per uzpakali eina 1 siule:)
kazkaip nuo slaunu jau tos siules eina,tai jausmas tikrai nekoks,beto aplin kelienius,kazkaip,kaip virvem apmuturiuota,lyg butu kojines persisiuke,nors tikrai taip nera,tai visa diena muisciausi

kazkaip nuo slaunu jau tos siules eina,tai jausmas tikrai nekoks,beto aplin kelienius,kazkaip,kaip virvem apmuturiuota,lyg butu kojines persisiuke,nors tikrai taip nera,tai visa diena muisciausi

na, taip - per pilvuką eina dvi siūlės, bet ir per užpakalį taip eina dvi siūlės - keistai kažkaip pas tave ten

maniškės tobulai apspaudžia kojas ir nejaučiu jokio diskomforto. tiesa, pirmą kartą jaučiausi kaip įsprausta į kažką ankšto, bet vėliau pajutau skirtumą vaikščioti su jomis ir be jų - vakare nebeturėdavau, kur kojų dėti, kaip jausdavosi nuovargis. o dabar nuo ryto iki vakaro išbūnu ir vakare nereikia eiti kojoms vonelių darytis.
be to, jau puikiai laiko pilvuką - jei būnu be jų, vakarop jaučiu tempimą pilvo srityje. o su jomis

nežinau, kaip tau rinko jas, bet man matavo per čiurną, kelius bei kirkšniukus - pagal tai, svorį ir ūgį ir parinko.
dar kas - na, apsiauti teko išmokti. perpsėjo vaistinėj, jog pasilikčiau laiko rezervą, pirmą kartą aunantis - tikra tiesa - išliejau galybe prakaito, kol išmokau teisingai į jas įlįsti. bet dabar jau be vargo apsiaunu

QUOTE(Asese @ 2010 03 01, 18:09)
Little Mary, o gal žinai, kokios firmos tavo buvo? Nes man irgi labai venos plečiasi, norėtųsi gerų....
ir vienaip galvojau, ir kitaip galvojau... na, niekaip nepamenu aš tos firmos. žinau, kad iš B raidės. lyg ir kažkas su BAUER asocijuojasi.

patikėk - kaina nebloga tokia

Ir as pirkau pedkelnes nesciom!! Man patiko, geras dalykelis. patogu ir pilvuka palaiko..

As irgi maximoj pirkau, Mindaugo g.Ir blauzdines, ir pedkelnes.Liux

Man kažkaip neaišku, o kuo tos pėdkelnės nėštukėm ypatingos? Skiriasi jos nuo paprastų?
QUOTE(Vasarėlė. @ 2010 12 02, 02:09)
Man kažkaip neaišku, o kuo tos pėdkelnės nėštukėm ypatingos? Skiriasi jos nuo paprastų?
Guma platesnė, geriau tempiasi, kad nereiktų po pilvuku užraityt

Sveikos, nešioju tas pėdkelnes, kur priekyje dvi juostelės, o užpakaliuko pusėj viena, ale man labai patogios, juk ir paprastose pėdkelnėse galinėj pusėj dažniausiai viena siūlė, smagu, kad jos uždengia visą pilvuką

QUOTE(kalipso82 @ 2010 12 20, 23:22)
As pirkau LINDEXé - geros pedkelnes. Tik brangios, net gaila ismest dabar:)
Tai nemeskit, parduokit