Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės nėštukėms?

As esu isigyjusi Sveicaru firmos profilaktines pedkelnes nesciosioms nors ir neturiu problemu su venomis. Skaiciau, kad venu ligu progresavimui nestumo metu itakos turi ne tik paveldimumas, svorio priaugimas, ilgas stovejimas, sedejimas ar judejimo stoka, bet ir gyvenimo būdas prieš nestuma.
Kojines yra 140 denu, bet jos apdirbtos taip,kad atrodo lyg butu 40 denu. Is karto uzsidejus jauciamas palengvejimas,o jos dar ir pilvuka truputeli prilaiko. Kiek man teko dometis yra ir gydomuju.
Atsakyti
QUOTE(rudakase @ 2010 02 23, 15:19)
As esu isigyjusi Sveicaru firmos profilaktines pedkelnes nesciosioms nors ir neturiu problemu su venomis. Skaiciau, kad venu ligu progresavimui nestumo metu itakos turi ne tik paveldimumas, svorio priaugimas, ilgas stovejimas, sedejimas ar judejimo stoka, bet ir gyvenimo būdas prieš nestuma.
Kojines yra 140 denu, bet jos apdirbtos taip,kad atrodo lyg butu 40 denu. Is karto uzsidejus jauciamas palengvejimas,o jos dar ir pilvuka truputeli prilaiko. Kiek man teko dometis yra ir gydomuju.

tu cia is to paties saito pirkai?o kiek paciai savaiciu?man jau ,tai gal jau nereikia cia ir parintis del tu kojiniu? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
as jas pirkau ortopedinej parduotuvej, yra ir kitu firmu, bet geriausi girdeti atsiliepimai yra apie Sveicaru firmos Sigvario kojines. Man dabar yra sestas menuo, jei tu nenori pirkti pedkelniu gali isigyti kojines iki keliu arba iki kirksnies, kurias galesi naudoti ir po gimdymo. zinok tikrai neteks gailetis, nes as kai pirkau pedkelnes kartu su manimi buvo drauge, kuri susigunde ir nusipirko iki keliu, tai irgi patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rudakase @ 2010 02 23, 17:34)
as jas pirkau ortopedinej parduotuvej, yra ir kitu firmu, bet geriausi girdeti atsiliepimai yra apie Sveicaru firmos Sigvario kojines. Man dabar yra sestas menuo, jei tu nenori pirkti pedkelniu gali isigyti kojines iki keliu arba iki kirksnies, kurias galesi naudoti ir po gimdymo. zinok tikrai neteks gailetis, nes as kai pirkau pedkelnes kartu su manimi buvo drauge, kuri susigunde ir nusipirko iki keliu, tai irgi patenkinta thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aaa.aisku,aciu,siandien zadu eiti per pardes i babycentra ir i sia uzeisiu
Atsakyti
nešiojau nuo ketvirto mėnesio vokiečių gamybos pėdkelnes. gydytoja rekomendavo dėl venų. yra šioks toks paveldimumas, o ir paviršiuje jos pas mane labai doh.gif puikiai atitarnavo, tikrai negaliu skųstis, o padėjo daug - vos apsiavus iškart palengvėdavo, galėdavau laisvai visą dieną išvaikščioti ir jokio nuovargio kojoms nejausdavau. plius jos buvo su spec. vieta ir pilvukui, tad man puikiai laikė pilvą iki pat nėštumo pabaigos, jokio diržo daugiau nenešiojau schmoll.gif
ir dabar ketinu vėl nešioti ax.gif
pirkau vaistinėje, tačiau mane išmatavo, parinko tinkamiausią dydį ir siuntė tiesiai iš Vokietijos. laukiau panašiai apie tris savaites aš jų. kainavo virš poros šimtų, bet pasiteisino thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(niurzga123 @ 2010 01 17, 21:54)
nu nepykit, bet pedkelnes uz 100 lt  doh.gif

kas turi problemų su venomis ar šiaip kojos pavargsta - tikrai verta ir apsimoka.
aš saviškes nešiojau ištisus penkis mėnesius diena iš dienos ir jų kokybė nei suprastėjo, nei sumažėjo. ruošiuosi ir šį nėštumą su tomis pačiomis atlaikyti thumbup.gif taip kad tie pinigai - ne į balą, o dėl savo sveikatos mirksiukas.gif
Atsakyti
visos nesciom skirtos pedkelnes turi papildoma isiuva pilvukui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2010 02 24, 21:59)
nešiojau nuo ketvirto mėnesio vokiečių gamybos pėdkelnes. gydytoja rekomendavo dėl venų. yra šioks toks paveldimumas, o ir paviršiuje jos pas mane labai  doh.gif  puikiai atitarnavo, tikrai negaliu skųstis, o padėjo daug - vos apsiavus iškart palengvėdavo, galėdavau laisvai visą dieną išvaikščioti ir jokio nuovargio kojoms nejausdavau. plius jos buvo su spec. vieta ir pilvukui, tad man puikiai laikė pilvą iki pat nėštumo pabaigos, jokio diržo daugiau nenešiojau  schmoll.gif 
ir dabar ketinu vėl nešioti  ax.gif 
pirkau vaistinėje, tačiau mane išmatavo, parinko tinkamiausią dydį ir siuntė tiesiai iš Vokietijos. laukiau panašiai apie tris savaites aš jų. kainavo virš poros šimtų, bet pasiteisino  thumbup.gif
Papildyta:

kas turi problemų su venomis ar šiaip kojos pavargsta - tikrai verta ir apsimoka.
aš saviškes nešiojau ištisus penkis mėnesius diena iš dienos ir jų kokybė nei suprastėjo, nei sumažėjo. ruošiuosi ir šį nėštumą su tomis pačiomis atlaikyti  thumbup.gif  taip kad tie pinigai - ne į balą, o dėl savo sveikatos  mirksiukas.gif

pirkau vakar,ortopedijoje pedkelnes nestukei,bet jos kazkaip nepatogios,jausmas ,lyg atvirksciai jas uzsidetum doh.gif ,per prieki eina dvi siules kaip per uzpakali,vaikisku pedkelniu,o per uzpakali eina 1 siule:)
kazkaip nuo slaunu jau tos siules eina,tai jausmas tikrai nekoks,beto aplin kelienius,kazkaip,kaip virvem apmuturiuota,lyg butu kojines persisiuke,nors tikrai taip nera,tai visa diena muisciausi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2010 02 25, 21:40)
pirkau vakar,ortopedijoje pedkelnes nestukei,bet jos kazkaip nepatogios,jausmas ,lyg atvirksciai jas uzsidetum doh.gif ,per prieki eina  dvi siules kaip per uzpakali,vaikisku pedkelniu,o per uzpakali eina 1 siule:)
kazkaip nuo slaunu jau tos siules eina,tai jausmas tikrai nekoks,beto aplin kelienius,kazkaip,kaip virvem apmuturiuota,lyg butu kojines persisiuke,nors tikrai taip nera,tai visa diena muisciausi doh.gif

na tai taip - dvi siules per prieki, kad pilvukui butu vietos..kai paauga pilvukas, oj kaip gerai tas isiuvas buna ax.gif o kad nuo slaunu siules eina, tai nzn nzn, gal per mazos?pas mane viskas kaip ir normaliu pedkelniu, tik tas isiuvas ant pilvelio yra.. g.gif
Atsakyti
blink.gif
QUOTE(niurzga123 @ 2010 02 25, 21:53)
na tai taip - dvi siules per prieki, kad pilvukui butu vietos..kai paauga pilvukas, oj kaip gerai tas isiuvas buna  ax.gif  o kad nuo slaunu siules eina, tai nzn nzn, gal per mazos?pas mane viskas kaip ir normaliu pedkelniu, tik tas isiuvas ant pilvelio yra..  g.gif

nu jo,siules ant pilvo,taciau jos prasideda,kaip ir sortukai,kitas audimas,tankesnis,o su sortukais prasideda ir siules,tai ir sakau,kad jos man nuo slaunu prasideda blush2.gif blink.gif
net nesinori ju detis g.gif
gal rimtai mazos g.gif normaliai nesioju 3 dydi,tai ir dave 3,nes toje lenteleje,kaip ir visada normaliai,ne nestumo busenoj tongue.gif as neaiski,tarp 3 pagal svori ir tarp 4pagal ugi
o aplink kelienius,jums nieko,jokiu pojuciu,man kazkaip nepatogu,is nugarines puses,kazkaip kaip apsivije kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2010 02 24, 22:59)
nešiojau nuo ketvirto mėnesio vokiečių gamybos pėdkelnes. gydytoja rekomendavo dėl venų. yra šioks toks paveldimumas, o ir paviršiuje jos pas mane labai  doh.gif  puikiai atitarnavo, tikrai negaliu skųstis, o padėjo daug - vos apsiavus iškart palengvėdavo, galėdavau laisvai visą dieną išvaikščioti ir jokio nuovargio kojoms nejausdavau. plius jos buvo su spec. vieta ir pilvukui, tad man puikiai laikė pilvą iki pat nėštumo pabaigos, jokio diržo daugiau nenešiojau  schmoll.gif 
ir dabar ketinu vėl nešioti  ax.gif 
pirkau vaistinėje, tačiau mane išmatavo, parinko tinkamiausią dydį ir siuntė tiesiai iš Vokietijos. laukiau panašiai apie tris savaites aš jų. kainavo virš poros šimtų, bet pasiteisino  thumbup.gif
Papildyta:

aš saviškes nešiojau ištisus penkis mėnesius diena iš dienos ir jų kokybė nei suprastėjo, nei sumažėjo. ruošiuosi ir šį nėštumą su tomis pačiomis atlaikyti  thumbup.gif  taip kad tie pinigai - ne į balą, o dėl savo sveikatos  mirksiukas.gif

Little Mary, o gal žinai, kokios firmos tavo buvo? Nes man irgi labai venos plečiasi, norėtųsi gerų....
Atsakyti
Aš pėdkelnes nusipirkau ,,Būk mama" parduotuvėje, už 40 lt 80 denų. Jos šiek tiek padidintos, neortopedinės, paprastos. Daugiau niekur neradau tokių storų kojinių, o dar norėtųsi spalvotų. Labai mažas pasirinkimas nėštukėms
Atsakyti
Radau pėdkelnių internetinėje parduotuvėje http://www.emama.lt/ bigsmile.gif
Gal esate kuri nors iš ten pirkusi? ax.gif
Atsakyti