Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės nėštukėms?

pirkau Ievos parduotuvese, bet kad storiausios 60 denu, noreciau dar storesniu, tik nezinau kur smile.gif
Atsakyti
O sawanoj tai pedkelnes lygiai tos pacios kaip ir maximoj. lietuviu gamybos, topsy mama vadinasi. tai nesuprantu kaip jau is sawanos geros, o is maximos prastos ax.gif kaip kitose nesciuju parduotuvese, ar irgi tokios pacios, nezinau..
Atsakyti
pėdkelnių nėštukėms yra Maximoj, Ukmergės g., o šiaip aš perku turguje, tik didesnio dydžio - ir patogios, ir mažiau kainuoja thumbup.gif
Atsakyti
o turguj irgi spec nestukem su tuo isiuvu, ar jus siaip didesnes perkat? as paprastas bandziau didesnio dydzio, bet man tai schmoll.gif verzia pilvuka ir viskas unsure.gif
Atsakyti
aš tai pirkau didesnes, man jos liuks, nes nėštukėm išvis neradau arba tik iki 60denjė
Atsakyti
Solidea turi 140 denu, pabandykit pažiuret www.kokojines.lt
Atsakyti
nu nepykit, bet pedkelnes uz 100 lt doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
galiu pasidalinti patirtimi.
Labai geros (blizgios, niekas nelimpa, labai patogiai isformuotas pilvukas, gal tik siulė šiek tiek storesnė, po paprasta viskoze šiek tiek matosi) pėdkelnės neštukėms yra LINDEX parduotuvėje.
Pasirinkimas nedidelis-vienas modelis, 30 denų, spalvos: kūno ir juoda. Kainuoja 39 Lt.
Man labai patiko, kad labai stabiliai laikosi juosmens dali (jinai aišku virš pilvuko).
Kam plonesnės pėdkelnės tinka, tikrai siūlau išbandyti.
Atsakyti
as nusipirkau parduotuveje paprastas pedkelnes siltas,ik kad didesnio dydzio. super. ir pilvuka uzdengia, ir kojytems silta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tauteee @ 2010 01 28, 22:17)
as nusipirkau parduotuveje paprastas pedkelnes siltas,ik kad didesnio  dydzio. super. ir pilvuka uzdengia, ir kojytems silta tongue.gif

nu pradzioj ir as taip darydavau ir viska buvo ok. bet kai pilvelis stipriai ugtelejo, eme jos man smukti. tai radau el. parduotuvej www.emama.lt atsisiunciau patenkinta ir kaina ir kokybe, pirkau 60 DEN ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karalaiti @ 2010 01 29, 16:17)
nu pradzioj ir as taip darydavau ir viska buvo ok. bet kai pilvelis stipriai ugtelejo, eme jos man smukti. tai radau el. parduotuvej  www.emama.lt  atsisiunciau patenkinta ir kaina ir kokybe, pirkau  60 DEN ax.gif

pas mane jos visa pilvuka uzdengia, ir aciu dievui nesmunka 4u.gif na, tas pilvukas ir nera labai dyyyydelis. aisku, auga, bet ne taip, kaip visad isivaizdavau. galvodavau, kad busiu kaip arbuzas, ale klydau:D 4u.gif
Atsakyti
as isigijau Venotrain (Bauerfeind) kompresines pedkelnes ir esu labai patenkinta thumbup.gif . Super daiktas!!! Pas mane yra labiau pavirsines venos, dar kol kas su jomis viskas tvarkoje, bet... skausmas vakare atsigulus jau 6 men pasidare nepakeliamas...o dabar jo kaip nebuta. Nes nesioju nuo ryto iki vakaro kompresines kojines. Ir tikrai visoms rekomenduoju, jei kuri turi tokiu problemu. Aisku, kainyte nepigi (250lt), bet kaina verta to komforto. O be to, nesiosiu jas ir ne nestumo metu, nes pirkau ne spec, nesciosioms (su pilvo isiuvu, kuris atstoja dirza), o iki kirksnies. Ir atrodo gerai ir kaifa nerealus, kaip ne mano kojos ax.gif ...

Tikrai rekomenduoju, kas turi problemu su koju venomis, tinsta kojos ir pan. Aciu Dievui, kad tokias radau smile.gif .
Atsakyti