as pirkau pedkelnes nestukemas su 70 den, kojoms labai faina buvo, bet tepanesiojau pora dienu, nes pilvui tai laaaaaaaabai nepatogu - aptempia ir verzia, tai dabar mastau, gal prakirpt?

Klaipedoje tai ju yra ortopedijos technika Mazvydo alejoje

as 3-jas pirkau tai vienos kaip man ir atlieka nespejau beuzsidet nes lovos rezima turiu

Nuo siandien Mamos stiliaus parduotuvej Flagamane (2a, uz Zygio batu) galite isigyti pedkelniu specialiai nescioms (Solidea firma) kazkur po 30 Lt. Labai didelis ispardavimas. Paskubekit, kol dar yra pasirinkimas.
As pirkau tai solidea pedkelnes,tikrai vertos tu pinigeliu ir zinau kad po nestumo ju yra typo nuo celiulito ir t.t reiks pabandyti,jos brangios bet manau verta mesti viena karta daugiau negu kad kas savaite po 18lt ,o ju yra spec busimoms mamoms parduotuvese.
vilniuje "mamu zona" net keliu firmu (iskaitant ir solidea'os) pedkelnemis (tiek ortopedinemis, tiek paprastomis ivairiu denu) bei ortopedinemis puskojinemis nesciosioms prekiauja. ir kainos tikrai padorios

Nusipirkau ir aš tas specialias nėščiųjų pėdkelnes. Jos kompresinės, 140denų ir dar pilvo dydis reguliuojasi. Tik dar nebuvau užsidėjus, tai negaliu pasakyti ar patogios bus nešiojant....
Tiesa, jų kaina ortopedijos centre - 53lt.

Ir aš nusipirkau kompresines kojines Relaxan firmos 70 den. Šiandien pirmą dieną užsidėjau. Vienintelė problema buvo jas apismauti, teko pavargti
O šiaip savijauta su jomis puiki, kojos tokios lieknos
Ir labai keista, tokios kietos kojinės, o jokio nemalonaus spaudimo pojūčio, atrodo prie odos priaugo
Man ir ne nėštumo metu vasarą venos turi polinkį plėstis, tai čia puikus atradimas. Tik dar neįprastas tas tinklelis pilvukui, bet visai kitas reikalas kai nebespaudžia. Pirkau Ortopedinio parduotuvėje, mokėjau 43 Lt

QUOTE(pukuotukas @ 2008 01 16, 18:51)

Klaipedoje tai ju yra ortopedijos technika Mazvydo alejoje

as 3-jas pirkau tai vienos kaip man ir atlieka nespejau beuzsidet nes lovos rezima turiu

Pritariu

Neblogos, bet man kompresinės geriau

Sveikutes,
As pirkau paprastas pedkelnes nestukems, 40 den, man patiko
Kadangi pilvukas dar nera didelis, o paprastos pedkelnes spaudzia, sios tiko puikiausiai- uzsitraukia aukstai, nespaudzia ir yra vietos (toks kaip 'maiselis') augsianciam pilvuikui.
Pirkau CUP'e 1 aukste, pedkelniu parduotuveje, 27 Lt
As pirkau paprastas pedkelnes nestukems, 40 den, man patiko

Kadangi pilvukas dar nera didelis, o paprastos pedkelnes spaudzia, sios tiko puikiausiai- uzsitraukia aukstai, nespaudzia ir yra vietos (toks kaip 'maiselis') augsianciam pilvuikui.
Pirkau CUP'e 1 aukste, pedkelniu parduotuveje, 27 Lt
Olialiamama parduotuvėje mačiau ir Fiore paprastu nėščiosioms pėdkelnių ir solidea kompresiniu ir dar visokiu ten mačiau.
Nesioju ir as tas nestukiskas pedkelnes su atskiru reguliuojamu pilvu, pagal dydi. Super , esu patenkinta, kojos nepavargsta, netinsta. Pilvuko man neverzia, galima gi pesisegti taip kad butu patogu, as dar auksciau uztempiu. Tik vienas minusas jas uzsideti! Dedavausi kokias desimt min atsigulusi, atsistojusi is pradziu vyras uzdedavo..
dabar ismokau greiciau su jomis susitvarkyti.
dabar ismokau greiciau su jomis susitvarkyti.