Fiore pėdkelnių yra agu.lt
Kai aš laukiausi, Eurovaistinėje buvau įsigijusi Relaxan firmos pėdkelnes
Šiaip kojinės tikrai šaunios, bet kol aš į jas rytais įsisprausdavau
Deja, džiaugiausi jomis neilgai, nes suplėšiau besisprausdama į jas.. ir daugiau nebepirkau

o nuo kurio laiko jūs rekomenduojate jas pradėti dėvėti, ar kada pačios pradėjote. Man dar nelabai daug laiko - 17sav, problemų lyg ir nėra, bet norėčiau kad jų ir neatsirastų

QUOTE(dei @ 2008 03 28, 09:21)
o nuo kurio laiko jūs rekomenduojate jas pradėti dėvėti, ar kada pačios pradėjote. Man dar nelabai daug laiko - 17sav, problemų lyg ir nėra, bet norėčiau kad jų ir neatsirastų 

Jei tu kalbi apie kompresines kojines, tai jos rekomenduotinos, kai kojos linkusios i tynima, arba pavargsta greiciau..
Siaip gali isigyti paprastu

O kompresines maziausiai 70 den, tai greit bus per karsta.. pavasaris..

QUOTE(Rittule @ 2008 03 28, 09:17)
Jei tu kalbi apie kompresines kojines, tai jos rekomenduotinos, kai kojos linkusios i tynima, arba pavargsta greiciau..
pedkelniu, jos kaip ir visos, tik vietos pilveliui yra
As tokias nusipirkau VCUP'e 1 a.

bet tos paprastos nestukems buna be reguliuojamo pilvuko, o man buten ir spaudzia daugiausia virsuje o ne pati pilvuka, o ar tik kompresines buna su reguluojamu pilvuko dydziu virsuje?????

QUOTE(Izaa @ 2008 03 28, 11:17)
bet tos paprastos nestukems buna be reguliuojamo pilvuko, o man buten ir spaudzia daugiausia virsuje o ne pati pilvuka, o ar tik kompresines buna su reguluojamu pilvuko dydziu virsuje????? 

<reguliuojamu> turi omenyje sagutemis?
man tai nespaudzia ir virsuje.. pilvukui yra tokia kaip "kisene", kuri pleciasi pagal pilvuka, o virsuje guma, bet ji neisirezia i oda

gal pas tave ten daugiau lasiniuku..

man galima sakyti pasiseke su penkelnemis. mama uzmate skuduryne naujas pedkelnse spec.
70 den po 3-5 lt., deja plonesniu tik viena pora buvo. Tai teks dar nusipirkti nes orai syla. beja pasiskaicius forume buvau maloniai nustebinta, kad
petklniu kaina tokia pat kaip ir paprastu. maniau teks pakloti zymiai daugiau. na gaila, kad kompresines tokios brangios, bet teks pirkti, nes su venom problemos

QUOTE(Izaa @ 2008 03 28, 11:17)

aš nusipirkau ne kompresines. užsidėjau vieną kartą ir padėjau į šalį.

daba jau pavasaris, tai tiesiog kojines prie blauzdos prisispaudžiamas nešioju ir labai gerai

man irgi labai patiko Fiore pedkelnes is agu.lt, jos gan minkstos, ir nepaisant kad 20den, tfu tfu nesioju jau visa savaite.
tik labai juokingos man jos susirode kaip issitraukiau
nes ten tikrai dideliam pilvukui padaryta, ir uzsitempia iki pazastu beveik
nieko neverzia
ir tikrai rekomenduociau jas. tik gaila kad uzsisakydama tik vienas pasemiau, nes nezinojau kokia ju kokybe, dabar imciau bent trejeta.
tik siuo metu nieko is agu.lt nereikia, o vien uz pedkelnes moket siuntimo mokesti nelabai apsimoka
tik labai juokingos man jos susirode kaip issitraukiau

nes ten tikrai dideliam pilvukui padaryta, ir uzsitempia iki pazastu beveik

ir tikrai rekomenduociau jas. tik gaila kad uzsisakydama tik vienas pasemiau, nes nezinojau kokia ju kokybe, dabar imciau bent trejeta.
tik siuo metu nieko is agu.lt nereikia, o vien uz pedkelnes moket siuntimo mokesti nelabai apsimoka

Sveikos,
o man iskilo klausimas: pirkti pedkelnes, specialiai nesciosioms, ar dirza-korseta? Kas patogiau ir geriau?
Arteja vasara, o dauguma pedkelniu labai storos...
o man iskilo klausimas: pirkti pedkelnes, specialiai nesciosioms, ar dirza-korseta? Kas patogiau ir geriau?
QUOTE(renatyte.r @ 2008 04 26, 17:40)
Sveikos,
..kad siek tiek skiriasi siu daiktu paskirtis...