Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės nėštukėms?

Tokių kojinių galima rasti ir Lindex'e (Gedimino9)
Atsakyti
Fiore pėdkelnių yra agu.lt
Atsakyti
Kai aš laukiausi, Eurovaistinėje buvau įsigijusi Relaxan firmos pėdkelnes nestuke.gif Šiaip kojinės tikrai šaunios, bet kol aš į jas rytais įsisprausdavau doh.gif Deja, džiaugiausi jomis neilgai, nes suplėšiau besisprausdama į jas.. ir daugiau nebepirkau ax.gif
Atsakyti
o nuo kurio laiko jūs rekomenduojate jas pradėti dėvėti, ar kada pačios pradėjote. Man dar nelabai daug laiko - 17sav, problemų lyg ir nėra, bet norėčiau kad jų ir neatsirastų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dei @ 2008 03 28, 09:21)
o nuo kurio laiko jūs rekomenduojate jas pradėti dėvėti, ar kada pačios pradėjote. Man dar nelabai daug laiko - 17sav, problemų lyg ir nėra, bet norėčiau kad jų ir neatsirastų  mirksiukas.gif

Jei tu kalbi apie kompresines kojines, tai jos rekomenduotinos, kai kojos linkusios i tynima, arba pavargsta greiciau..
Siaip gali isigyti paprastu nestuke.gif pedkelniu, jos kaip ir visos, tik vietos pilveliui yra smile.gif As tokias nusipirkau VCUP'e 1 a.
O kompresines maziausiai 70 den, tai greit bus per karsta.. pavasaris.. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 28 kovo 2008 - 09:20
QUOTE(Rittule @ 2008 03 28, 09:17)
Jei tu kalbi apie kompresines kojines, tai jos rekomenduotinos, kai kojos linkusios i tynima, arba pavargsta greiciau..
Siaip gali isigyti paprastu  nestuke.gif pedkelniu, jos kaip ir visos, tik vietos pilveliui yra smile.gif As tokias nusipirkau VCUP'e 1 a.
O kompresines maziausiai 70 den, tai greit bus per karsta.. pavasaris..  thumbup.gif

bet tos paprastos nestukems buna be reguliuojamo pilvuko, o man buten ir spaudzia daugiausia virsuje o ne pati pilvuka, o ar tik kompresines buna su reguluojamu pilvuko dydziu virsuje????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Izaa @ 2008 03 28, 11:17)
bet tos paprastos nestukems buna be reguliuojamo pilvuko, o man buten ir spaudzia daugiausia virsuje o ne pati pilvuka, o ar tik kompresines buna su reguluojamu pilvuko dydziu virsuje????? g.gif

<reguliuojamu> turi omenyje sagutemis?

man tai nespaudzia ir virsuje.. pilvukui yra tokia kaip "kisene", kuri pleciasi pagal pilvuka, o virsuje guma, bet ji neisirezia i oda thumbup.gif

gal pas tave ten daugiau lasiniuku.. ax.gif
Atsakyti
man galima sakyti pasiseke su penkelnemis. mama uzmate skuduryne naujas pedkelnse spec. nestuke.gif 70 den po 3-5 lt., deja plonesniu tik viena pora buvo. Tai teks dar nusipirkti nes orai syla. beja pasiskaicius forume buvau maloniai nustebinta, kad nestuke.gif petklniu kaina tokia pat kaip ir paprastu. maniau teks pakloti zymiai daugiau. na gaila, kad kompresines tokios brangios, bet teks pirkti, nes su venom problemos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Izaa @ 2008 03 28, 11:17)

aš nusipirkau ne kompresines. užsidėjau vieną kartą ir padėjau į šalį. doh.gif pilvą spaudė.

daba jau pavasaris, tai tiesiog kojines prie blauzdos prisispaudžiamas nešioju ir labai gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doris: 20 balandžio 2008 - 10:24
man irgi labai patiko Fiore pedkelnes is agu.lt, jos gan minkstos, ir nepaisant kad 20den, tfu tfu nesioju jau visa savaite.
tik labai juokingos man jos susirode kaip issitraukiau smile.gif
nes ten tikrai dideliam pilvukui padaryta, ir uzsitempia iki pazastu beveik smile.gif nieko neverzia
ir tikrai rekomenduociau jas. tik gaila kad uzsisakydama tik vienas pasemiau, nes nezinojau kokia ju kokybe, dabar imciau bent trejeta.
tik siuo metu nieko is agu.lt nereikia, o vien uz pedkelnes moket siuntimo mokesti nelabai apsimoka sad.gif
Atsakyti
Sveikos,
o man iskilo klausimas: pirkti pedkelnes, specialiai nesciosioms, ar dirza-korseta? Kas patogiau ir geriau?
Arteja vasara, o dauguma pedkelniu labai storos...
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2008 04 26, 17:40)
Sveikos,
o man iskilo klausimas: pirkti pedkelnes, specialiai nesciosioms, ar dirza-korseta? Kas patogiau ir geriau?
Arteja vasara, o dauguma pedkelniu labai storos...

..kad siek tiek skiriasi siu daiktu paskirtis... ax.gif dirzas tai prilaiko pilvuka, ortopedines kojines (dazniausiai jos 70 den)- labiau tinka kai tinsta kojos, o paprastos nestukiu pedkelnes tai labiau tinka kasdienai ir tuomet kai neturi kazkokiu nusiskundimu, jos tiesiog su tokia "kisene" pilvukui ir nespaudzia jo.. smile.gif
Atsakyti