Mielosios,
atsargiai su kojinemis matuojamomis denais, jos daro "meskos paslauga" ir visiskai negydo issipletusiu venu. Na gal tik apsaugo nuo salcio. Bet jei kojos tinsta, jauciat sunkumo jausma ir t.t. pirkit tikras laipsnisko suspaudimo (terapines kompresijos) kojines, kurios matuojamos ne denais, o mmHb (gyvsidabrio stulp) ir spaudzia ne visa koja, o laipsniskai ten kur reikia, kad pasiekti reikiama efekta. Esu rasiusi apie Venotrain kompresines kojines, taigi ju yra ir nestukem ...
QUOTE(Rittule @ 2008 04 26, 22:22)
..kad siek tiek skiriasi siu daiktu paskirtis...
dirzas tai prilaiko pilvuka, ortopedines kojines (dazniausiai jos 70 den)- labiau tinka kai tinsta kojos, o paprastos nestukiu pedkelnes tai labiau tinka kasdienai ir tuomet kai neturi kazkokiu nusiskundimu, jos tiesiog su tokia "kisene" pilvukui ir nespaudzia jo.. 

Aciu uz info, Rittule

Man iki siol kojos netino... Ir pilvas dar nera toks didelis, kad maisytu vaikscioti. Tik striju atsirodo ant slaunu! Bijau, kad ir ant pilvo gali issokti...
Kremai nebepadeda, reikia imtis rimtesniu priemoniu

QUOTE(tina2 @ 2008 04 29, 22:58)
Mielosios,
atsargiai su kojinemis matuojamomis denais, jos daro "meskos paslauga" ir visiskai negydo issipletusiu venu. Na gal tik apsaugo nuo salcio. Bet jei kojos tinsta, jauciat sunkumo jausma ir t.t. pirkit tikras laipsnisko suspaudimo (terapines kompresijos) kojines, kurios matuojamos ne denais, o mmHb (gyvsidabrio stulp) ir spaudzia ne visa koja, o laipsniskai ten kur reikia, kad pasiekti reikiama efekta. Esu rasiusi apie Venotrain kompresines kojines, taigi ju yra ir nestukem ...
Nusipirkau ir as tokias pedkelnes 70 denu is vaistines. Jos nesciosioms del venu isipletimo. Ir tas kojos suspaudimo laipsnis skiriasi atskirose vietose: peda labiausiai apspausta o i virsu mazeja apspaudimas, pilvelio visai nespaudzia

Sveikos,
norejau paklausti, o 70 denu ne per storos tokiam metu laikui? na vasarai? pvz mano paskirta gimdymo data rugpjtis, o sijonu turiu, bet nemegstu be pedkelniu vaikscioti, o be ju gal per salta bus dabar.... na veliau tai nebus salta, bet dabar tai saltoka o su 70 denu gal per silta?
norejau paklausti, o 70 denu ne per storos tokiam metu laikui? na vasarai? pvz mano paskirta gimdymo data rugpjtis, o sijonu turiu, bet nemegstu be pedkelniu vaikscioti, o be ju gal per salta bus dabar.... na veliau tai nebus salta, bet dabar tai saltoka o su 70 denu gal per silta?

As pirkau kompresines tai kol apsimaunu apacioj kur suspaudzia koja tai gerokai pavargstu
Bet nuo tinimo tai jos ne velnio nepadeda

nepatinka man pėdkelnės neščiom - tos paprastos
kai atšilo ėmiau njaudoti priklijuojamas - super. nespaudžia visai kojų - kaip maniau, galvoju kad apspaus kai ims tinti, bet ne. tai tik dabar tą malonumą išbandžiau, anksčiau nesugalvojau kad jos aplamai geras daiktas
kai atšilo ėmiau njaudoti priklijuojamas - super. nespaudžia visai kojų - kaip maniau, galvoju kad apspaus kai ims tinti, bet ne. tai tik dabar tą malonumą išbandžiau, anksčiau nesugalvojau kad jos aplamai geras daiktas
Nu va, šiandien jau specialiai moviausi, kad pažiūrėčiau, ar tiek pat laiko vargsiu, kol užsitempsiu
Bet šiaip tai esu labai patenkinta jomis
nors įsigijau jas profilaktikos sumetimais, dar kol kas netinstu. Galvoju dar vienas įsigyti, nors ir brangokos. Vaikštau visą dieną su jomis po namus ir jaučiu, kad dingo kai kurie nemalonumai, pvz., ilgiau pasėdėjus lengvai atsistoju, nebeskauda uodegikauliuo

Bet šiaip tai esu labai patenkinta jomis

sveikos dar kartelį 
mano fiore vis dar guli stalčiuje, nors esu pagimdžiusi
Vienerias užkabino dukrytė su kelnių "lipuškėm", neplyšo, bet ištempė siūlą, tad, nusipirkau kitas ir nešiojau, nesunešiojau. Tiesa, buvo žiema, tai pirkau 40den'ų. Jei neturite problemų su besiplečiančiomis venomis, tinstančiomis kojomis, o jums tiesiog reikalingos pėdkelnės po sijonuku, tai, nemanau, kad yra tikslas pirkti tas brangenybes....
Kaip čia kažkuri rašėt, fiorės pėdkelnių liemenį užsitempi iki pažastų
, pilveliui yra spec. "maišelis", man net diržo nebereikėjo, kažkaip, pėdkelnės švelniau prilaikė, be to, gaubė vis pilvuką...
Taigi, pasvarstykite, ko jums reikia - pėdkelnių ar jau profilaktinių gaminių, atitinkamai ir ieškokite, bei nusiteikite tam skirti pinigėlių

mano fiore vis dar guli stalčiuje, nors esu pagimdžiusi

Kaip čia kažkuri rašėt, fiorės pėdkelnių liemenį užsitempi iki pažastų

Taigi, pasvarstykite, ko jums reikia - pėdkelnių ar jau profilaktinių gaminių, atitinkamai ir ieškokite, bei nusiteikite tam skirti pinigėlių

Nerandu pedkelniu tokiu kokiu noriu
Noriu juodu matiniu storu nepermatomu nestukems
pas save mieste randu isvis tik 50 denu (permatomos)
o drauge kaune dirba ortopediniam ir sake tos 140 denu permatomos
tai kur isigyti nepermatomu nescioms
?
gal kas zinote
?

Noriu juodu matiniu storu nepermatomu nestukems

pas save mieste randu isvis tik 50 denu (permatomos)

o drauge kaune dirba ortopediniam ir sake tos 140 denu permatomos

tai kur isigyti nepermatomu nescioms

gal kas zinote

Pedkelniu manau galite rasti visose spec parduotuvese nesciosioms. Vilniuje O lia lia mama parduotuveje as pirkau kai man reikejo,bet maciau ir kitose yra.