Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

ar tos menininkės tokios slapukės,ar trupučiuką nenori matyti klausimų smile.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Evanescene @ 2007 12 28, 16:53)
Justess22,o koks tavo segių pagrindas? blush2.gif

QUOTE(KristiTal @ 2007 12 28, 21:28)
Man ir idomu iminti sia paslapti ax.gif

QUOTE(seava @ 2008 01 03, 04:59)

ir man smalsu  ax.gif blush2.gif

na tai kur kitur teks ieškoti atsakymo.....
Atsakyti
Ne slapukės...tik aš ne viską spėju skaityti - nuotraukėles dažniausiai pažiūriu ir viskas doh.gif Mano sagių pagrindai patys įvairiausi būna - ką turiu, iš to ir darau mirksiukas.gif Ir iš FIMO, ir iš tokio presuoto kartono (jis storas ir gan kietas, tai nesilanksto), ir iš storos odos (dirbtinės ir tikros) ir t.t. Na, esu aš kaupikė, tai namie visokių gėrių pas mane galima rasti lotuliukas.gif

Jei kartais dar kas domėsitės, tai rašykit tiesiai AŽ, nes ir vėl pražioplinsiu klausimus blush2.gif
Atsakyti
Na va...dar viena mano sagė 4u.gif

user posted image
Sagė "Okeano gėlės"
Atsakyti
sage superine thumbup.gif thumbup.gif tau visada gerai gaunasi! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
cia jau fimo modelinas??? pasakiska sage!
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 01 04, 12:03)
sage superine thumbup.gif  thumbup.gif tau visada gerai gaunasi! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

dėkui 4u.gif
QUOTE(seava @ 2008 01 04, 16:10)
cia jau fimo modelinas???    pasakiska sage!

blush2.gif aga...čia jau FIMO modelinas lotuliukas.gif negaliu aš ramiai gyvent, kol visko savom rankytėm neišbandau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 01 04, 18:09)
dėkui 4u.gif

blush2.gif aga...čia jau FIMO modelinas lotuliukas.gif negaliu aš ramiai gyvent, kol visko savom rankytėm neišbandau hihihi.gif

o tai cia tik bandymas dar,o jau toks geras???ispudinga!

kaip antra sages puse darai,prie fimo gi neprisiusi.. tikiuos ne perdaug noriu suzinot blush2.gif
Atsakyti
Paskutinės sagės wub.gif
O kaip padaryti, kad ir paveiksliukas suskilinėtų? Akrilo, paveiksliukas, o paskui sendinantis lakas? g.gif
Atsakyti
Labai grazios jusu sages wub.gif
Atsakyti
Pabandziau ir as si ta padaryti ,pirmi blynai doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
visu sages labai grazios 4u.gif ypac patiko justess22 wub.gif wub.gif sakykit, o kur galima isigyti prekiu, reikalingu sagems pasidaryti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulyte @ 2008 01 05, 15:32)
Pabandziau ir as si ta padaryti ,pirmi blynai doh.gif

user posted image

user posted image

labai puikios sages,o ypac ta antra ,o dar pirmi blynai bigsmile.gif labai gera pradzia thumbup.gif
Atsakyti