Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

QUOTE(Daivulyte @ 2008 01 07, 10:57)
Taip juosteliu turiu dabar tik karoliuku reikia kur susizvejot mirksiukas.gif
Kiek mazdaug maisiukas kainuoja bazeje? Kiek ten gramu ?

aš bazėj biserio nesu pirkus - dažniausiai perku "Ciklantoj" arba buvusiam "Pasimatyme" II aukšte 4u.gif Ten pasirinkimas tikrai didelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 01 07, 12:48)
aš bazėj biserio nesu pirkus - dažniausiai perku "Ciklantoj" arba buvusiam "Pasimatyme" II aukšte 4u.gif Ten pasirinkimas tikrai didelis ax.gif

Aisku ,teks vaziuoti i baze ar Pasimatymą,nes mano kaime tai nieko nera verysad.gif Ai pakeliui yra viena parduotuvele Raudondvario pl. prie Vilko ,ten daug visokiu juosteliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 01 07, 11:47)
thumbup.gif blynas tikrai neprisvilęs 4u.gif aišku, jei nuotraukytėj būtų vienspalvis fonas, pritaikytas prie sagės kolorito, tai įspūdis būtų daug geresnis mirksiukas.gif Bet pati sagė tikrai gražiai padaryta, labai fainas nėrinukas panaudotas - toks kaip voratinklis 4u.gif

QUOTE(seava @ 2008 01 07, 01:01)
nu ir ko cia daba taip.. biggrin.gif   o kas tai tavo brožkei blogai?  neissigalvok schmoll.gif  visai grazus darbas!

QUOTE(balbetka @ 2008 01 07, 01:00)
puupsikas, kaip pirmas blynas, tai netgi labai  thumbup.gif  thumbup.gif

ačiū visoms už palaikymą 4u.gif iškilo man klausimėlis blush2.gif tikiuos autorė nesupyktas, kad jos darbelį kaip pavydzį paėmiau unsure.gif bet kaip jūs padarot štai tokį kraštelį? ar čia su ugenele nudeginta? g.gif ar jau tokia medžiagytė būna? unsure.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puupsikas: 07 sausio 2008 - 16:07
o kur perkate kailiukus sagems?siandien ieskojau bet nieko neradau
Atsakyti
QUOTE(puupsikas @ 2008 01 07, 16:02)
ačiū visoms už palaikymą  4u.gif iškilo man klausimėlis  blush2.gif tikiuos autorė nesupyktas, kad jos darbelį kaip pavydzį paėmiau unsure.gif  bet kaip jūs padarot štai tokį kraštelį? ar čia su ugenele nudeginta?  g.gif  ar jau tokia medžiagytė būna?

autorė nesupyks hihihi.gif Tokių juostelių būna visose didesnėse siuvimo reikmenų parduotuvėse - pats kaspinėlis truputį permatomas, o kraštelis užaustas tankiau mirksiukas.gif Padeginu tik nukirptus galus, kad neirtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2008 01 07, 18:15)

man sake kad sukarpo viską ką namuose randa su kailiuku:D o šiaip juk būna padevėtuose visokiu atraižų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puupsikas: 07 sausio 2008 - 19:01
QUOTE(VaNilline @ 2008 01 07, 18:15)

Vilniuje kailiuko yra Madoje,galanterijos skyriuje smile.gif
Atsakyti
Kaune kailiuko esu mačiusi Savanorių Hyper Maximoje, kur yra siuvimo reikmenų parduotuvė (priešais "Kiką")...bet ten kainos tai man didokos pasirodė g.gif
Atsakyti
As tai tik rudo kailiuko turiu verysad.gif
Siandien nuvaziavau i skuduryna ir uzsipirkau indisku drabuziu siuvinetu karoliukais ,tai sedziu ir lupineju doh.gif ,bet labai grazus ir formu,spalvu ivairiu wub.gif
reiks dar kada paieskoti doh.gif

Dukra tai juokiasi ,sako mama isprotejo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 07 sausio 2008 - 20:47
QUOTE(justess22 @ 2008 01 06, 22:50)
www.ciklanta.lt

O bazėj tam penktam sandely tai kur prasigrūst per pirkėjas sunku?  lotuliukas.gif

o kurioje cia vietoje, tu baziu dabar pilna doh.gif geltona, raudona ar zalia galerija? ar dar kokia? 4u.gif
Atsakyti
va ir mano kailinukes blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

dar galvoju pakrasciukus perliukais ir karoliukais issiuvinet..
Atsakyti
QUOTE(anciuke @ 2008 01 07, 21:26)
o kurioje cia vietoje, tu baziu dabar pilna  doh.gif  geltona, raudona ar zalia galerija? ar dar kokia?  4u.gif

user posted image
5 salė, įeiti pro B pusę ir eiti dešiniau...bet senai aš ten buvau, gal kuri kita tiksliau pakomentuos blush2.gif

seava, fimukai valdo thumbup.gif man ta vidurinė wub.gif o karoliukų tai net nežinau ar reikia...bent jau antrai sagei tai nieko netrūksta wub.gif
Atsakyti