Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

QUOTE(balbetka @ 2008 01 06, 18:34)
visu sages labai grazios 4u.gif  ypac patiko justess22   wub.gif  wub.gif  sakykit, o kur galima isigyti prekiu, reikalingu sagems pasidaryti? blush2.gif

dėkui 4u.gif o sagėms priedų tai galima nusipirkti ten, kur paprastai prekiauja karoliukais, auskarų kabliukais, įvairiausiais užsegimais ir t.t Kaune tai galima "Ciklantoj" visko nusipirkti, dar buvusiam "Pasimatyme" antrame aukšte...gal dar kokių vietų kitos merginos žino 4u.gif Dar galima internetinėse parduotuvėse visokio gėrio įsigyti - čia aktualiau toms, kurios ne iš didmiesčių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 06 sausio 2008 - 19:13
QUOTE(justess22 @ 2008 01 06, 20:12)
dėkui 4u.gif o sagėms priedų tai galima nusipirkti ten, kur paprastai prekiauja karoliukais, auskarų kabliukais, įvairiausiais užsegimais ir t.t Kaune tai galima "Ciklantoj" visko nusipirkti, dar buvusiam "Pasimatyme" antrame aukšte...gal dar kokių vietų kitos merginos žino 4u.gif Dar galima internetinėse parduotuvėse visokio gėrio įsigyti - čia aktualiau toms, kurios ne iš didmiesčių mirksiukas.gif

o Ciklanta kur randasi? g.gif ir kainos kazi kaip? bazej 5 sandely,tai labai zmoniskos...
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2008 01 06, 20:50)
o Ciklanta kur randasi? g.gif  ir kainos kazi kaip? bazej 5 sandely,tai labai zmoniskos...

www.ciklanta.lt

O bazėj tam penktam sandely tai kur prasigrūst per pirkėjas sunku? lotuliukas.gif
Atsakyti
o čia keletas mano segių 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saldybe @ 2008 01 07, 00:45)
o čia keletas mano segių  4u.gif

Labai gražu wub.gif Itin kruopščiai padarytos mirksiukas.gif
Atsakyti
Visų Jūsų darbeliai labai gražūs 4u.gif i juos tiek daug širdies įdėta 4u.gif
vis pasižiūriu, pavarvinu seilę unsure.gif šiandien padariau pirmą savo "brožkę" unsure.gif ji su jūsų meno šedevrais net lygintis negali schmoll.gif bet visitek norėjau pasirodyti blush2.gif nėra nei segė graži..ir pati foto baisi unsure.gif skant prisvilęs pirmas blynas user posted image
Atsakyti
puupsikas, kaip pirmas blynas, tai netgi labai thumbup.gif thumbup.gif
saldybe , labai kruoscios ir grazios, liux thumbup.gif thumbup.gif
o gal kas Vln zino kur galima nusipirkt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(puupsikas @ 2008 01 07, 00:41)
Visų Jūsų darbeliai labai gražūs 4u.gif  i juos tiek daug širdies įdėta  4u.gif
vis pasižiūriu, pavarvinu seilę unsure.gif  šiandien padariau pirmą savo "brožkę"  unsure.gif  ji su jūsų meno šedevrais net lygintis negali  schmoll.gif  bet visitek norėjau pasirodyti  blush2.gif  nėra nei segė graži..ir pati foto baisi  unsure.gif skant prisvilęs pirmas blynas user posted image

nu ir ko cia daba taip.. biggrin.gif o kas tai tavo brožkei blogai? neissigalvok schmoll.gif visai grazus darbas!
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 01 03, 23:26)
Na va...dar viena mano sagė 4u.gif

user posted image
Sagė "Okeano gėlės"

OI JUSSTE kaip tau viskas gerai gaunasi thumbup.gif Maciau kitu mamyciu darbelius is fimo,tai man nelabai patiko ,o Tu labai graziai padariai.as niekad nesusiduriau su tuo fimo dalikeliu ,tai ir nesuprantu kaip cia tie rastai gaunasi g.gif
Atsakyti
Vakar buvau pas savo anyta ,tai atsiveziau Maximos maisa ivairiausiu juosteliu ,kaspinuku ,ji dar nuo tarybiniu laiku prikaupusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saldybe @ 2008 01 06, 22:45)
o čia keletas mano segių  4u.gif

blink.gif o jau kruopštumas žmogaus wub.gif tikrai labai dailios sagės 4u.gif

QUOTE(puupsikas @ 2008 01 06, 23:41)
šiandien padariau pirmą savo "brožkę"  unsure.gif  ji su jūsų meno šedevrais net lygintis negali  schmoll.gif  bet visitek norėjau pasirodyti  blush2.gif  nėra nei segė graži..ir pati foto baisi  unsure.gif skant prisvilęs pirmas blynas

thumbup.gif blynas tikrai neprisvilęs 4u.gif aišku, jei nuotraukytėj būtų vienspalvis fonas, pritaikytas prie sagės kolorito, tai įspūdis būtų daug geresnis mirksiukas.gif Bet pati sagė tikrai gražiai padaryta, labai fainas nėrinukas panaudotas - toks kaip voratinklis 4u.gif

QUOTE(isdykelee_ @ 2008 01 07, 10:32)
OI JUSSTE kaip tau viskas gerai gaunasi thumbup.gif Maciau kitu mamyciu darbelius is fimo,tai man nelabai patiko ,o Tu labai graziai padariai.as niekad nesusiduriau su tuo fimo dalikeliu ,tai ir nesuprantu kaip cia tie rastai gaunasi g.gif

Ačiū 4u.gif na, ne viskas man gerai gaunasi blush2.gif O fimo modelinas man iš pradžių irgi nelabai patiko, bet kai pati šį bei tą sumeistravau, tai pagavo mane "kabliukas" lotuliukas.gif O apie raštus tai modelino temoj pasiskaityk, nes aš tai jau neišaiškinsiu blush2.gif Yra ten pirmam poste sudėta daug nuorodų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Daivulyte @ 2008 01 07, 10:43)
Vakar buvau pas savo anyta ,tai atsiveziau Maximos maisa ivairiausiu juosteliu ,kaspinuku ,ji dar nuo tarybiniu laiku prikaupusi thumbup.gif

pasisekė tau tokį lobį gavus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 01 07, 11:47)
pasisekė tau tokį lobį gavus thumbup.gif

Taip juosteliu turiu dabar tik karoliuku reikia kur susizvejot mirksiukas.gif
Kiek mazdaug maisiukas kainuoja bazeje? Kiek ten gramu ?

Atsakyti