Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerinės naujovės 2007-2008

QUOTE(FREDUCI @ 2008 01 31, 18:08)
O dirbi?...

UAB'e, parduodam t.t. kvepalus Sarmai ir Kristianai
Atsakyti
Gucci by Gucci
user posted image
Kvepalai GUCCI BY GUCCI skirti šiuolaikiškai rafinuotų manierų moteriai, kad primintų jai, jog ji, kaip ir garsios praėjusių laikų moterys, turi unikalų gebėjimą derinti ryžtą ir ambicijas su geismą žadinančiu moterišku žavesiu.

Kerinčio jausmingo Kipro kvepalams būdingo šilto gėlių ir egzotiško kvapo GUCCI BY GUCCI įkūnija drąsų dekadentizmą.
Auksu švytintis GUCCI mados namų įkūrėjo Guccio Gucci parašas išreiškia didingą eleganciją, kartu su GUCCI logotipu jis simbolizuoja praeitį, amžinumą ir ryžtą. Tuo tarpu akį traukiantis art deco stiliaus flakonas kelia pasigėrėjimą ir žadina įkvėpimą.
Prabangiai šokolado spalvos pakuotei, kurią juosia garsųjį austinį GUCCI diržą primenantis kaspinas, būdingas retas įsimenantis rafinuotumas, perteikiantis tvirtus, tačiau moteriškus Fridos Gianinni įsitikinimus. Pakuotės vidus auksu išpieštas kadaise Guccio Gucci sukurtu ir nepaprastai pamėgtu raštu, suteikiančiu ypatingos prabangos įspūdį.

Vyraujantis stulbinantis pačiulių kvapas greitai pakeri ir ilgam palieka įspūdį, kaip ir GUCCI moteris. Tuo pat metu pasklinda netikėtas egzotiškas gvajavų ir kriaušių dvelksmas, pabrėžiantis unikalumą ir šiuolaikiškumą. Į šią neįprastą kvapų puokštę įsipinantis taitinių gardenijų kvapas suteikia geismą žadinančio moteriškumo. Galiausiai muskuso ir medaus dvelksmas ryškiam pačiulių kvapui suteikia šilumos ir geismingumo.

Prabangių ir išskirtinių kvepalų „Gucci by Gucci“ vasario
4–18 d. galėsite įsigyti tik parduotuvėje „Sarma“, esančioje
Vilniuje, Konstitucijos pr. 7A (PC „Europa“).

Blyn, gaunu algą ir varau pirkti - vėliau teks turbūt „užsikoduoti“ lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
user posted image
Dar viena naujiena Princess Marina de Bourbon „Reverence“ smile.gif

Nusilenkimas, tai tradicinis gestas, per amžių amžius rodęs pagarbą. Daugeliu atvejų tai darydavo moterys, tačiau dvariškiai Europoje taip pat lenkdavosi - vyrai ir moterys darė tai sutikę kilminguosius. Nusilenkiama būdavo ir prieš šokį. Šiais laikais nusilenkiama princams ir princesems... aristokratų visuomenė tam tikromis progomis saugo šią tradiciją. Tai primena visą romantiškąjį pasaulį, pilną malonumų ir šėlsmo, taigi Princess Marina de Bourbon pristato šį naują kvapą!

Paprastumas ir barokinis stilius susilieja originaliame buteliuko kamštelyje. Tai sąsaja tarp dviejų elementų, kuri harmoningai užbaigiama auksiniu žiedu. Švelniai melsva dangaus spalva logotipo viduryje suteikia romantišką, lengvą ir gaivų įspūdį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FREDUCI: 01 vasario 2008 - 00:16
Dar viena 2007 metų naujovė - Estee Lauder Pleasures Delight smile.gif

user posted imageuser posted image

Trumpai apibūdinčiau - gėlės su karamele, desertinis vaisinis kvapas.
Ryškiai pasijuto granatas - tuo, ir dar savo kreminiu saldumu jie man iškart priminė La Prairie Silver Rain, dar nemažai panašumų su Diesel Fuel For live, tik Diesel su degintu cukrum ir vaisiais, o šie - su kreminiu atspalviu, karameliniai.

Gėlių - vaisių kvapas.
Sudėtinės natos: granatas, žalumos natos, frezija, braškė, bijūnas, lelija, pakalnutė, heliotropas, rožė, karamelė, zefyrai, vanilė, pačiulė.

Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 02 01, 00:20)
Blyn, gaunu algą ir varau pirkti - vėliau teks turbūt „užsikoduoti“ lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
[/i]

Is pradziu pauostyk, as ir veltui neimciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 02 01, 00:20)
Prabangių ir išskirtinių kvepalų „Gucci by Gucci“ vasario
4–18 d
. galėsite įsigyti tik parduotuvėje „Sarma“, esančioje
Vilniuje, Konstitucijos pr. 7A (PC „Europa“).

cia tik tom dienom prekiaus ar tom dienom atsiras? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Princess Marina de Bourbon „Reverence“

Niekur nerandu sudėtinių dalių. Radau tik, kad tai dieniniai kvepaliukai, skirti dalykiniams susitikimams ir priskirti gėlių-aldehidų grupei smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jantra: 01 vasario 2008 - 11:59
QUOTE(Seeme @ 2008 02 01, 08:09)
Is pradziu pauostyk, as ir veltui neimciau doh.gif

Būtinai pauostysiu, bet Gucci man visi kvapai prie širdies - turiu Gucci edp, Gucci edp II, manau, kad ir pastarasis tiks į mano kolekciją ax.gif

QUOTE(leliux @ 2008 02 01, 08:32)
cia tik tom dienom prekiaus ar tom dienom atsiras?  g.gif  biggrin.gif

Tai skelbimas iš Sarmos puslapio, suprantu, kad tomis dienomis g.gif Bet taip išskirtinai pabrėžta, kad tik tomis dienomis ir tik Europos Sarmoje - kiba kitur nebus? rolleyes.gif MARKETINGAS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 02 01, 12:03)
Tai skelbimas iš Sarmos puslapio, suprantu, kad tomis dienomis g.gif Bet taip išskirtinai pabrėžta, kad tik tomis dienomis ir tik Europos Sarmoje - kiba kitur nebus? rolleyes.gif MARKETINGAS biggrin.gif

pritariu. dirbtinai bando sukelti vaju. tik pamanykit, gucci!
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 02 01, 12:03)

doh.gif lotuliukas.gif
idomu bus paziuret, kaip vasario 19d. susikraus visus gucci'ius i sandelius atgal hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 01 31, 14:14)
Radau keleta naujoviu, nesu tikra, ar nebuvo kalbeta smile.gif
Max Mara Le Parfum

Chloe - Chloe

Jennifer Lopez - Deseo  butelaitis  wub.gif

Jeniffer Lopez uostėm su pussesere tai jos pirmi žodžiai buvo "Rūtos, grynos rūtos", o man tai gal daugiau tujom, o tujos dažnai asocijuojasi su kapinėm wink.gif
Atsakyti
o aš iš Londono parsivežiau tokius Missoni kvepaliukus

user posted image

man labai patinka, tas šokolado kvapas ne per saldus, o jį apipina gėlių aromatas. Stiproki kvepalai, visi stebisi, kas per įdomus kvapas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2008 02 01, 14:21)
o aš iš Londono parsivežiau tokius Missoni kvepaliukus

user posted image

man labai patinka, tas šokolado kvapas ne per saldus, o jį apipina gėlių aromatas. Stiproki kvepalai, visi stebisi, kas per įdomus kvapas biggrin.gif

Nors man nuotraukos nesimato, itariu, apie kuriuos mes cia. Man ispudzio nepadare, saldus kompotelis blush2.gif Tikejausi daugiau. Vis dar noriu Missoni Acqua pauostyti, kazkokiam rusiskame Voque buvo puslapis prikvepintas.
Atsakyti