Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerinės naujovės 2007-2008

Tęsdamas "Kelionių kolekcijos" (Collection Voyage) seriją, Lancome išleido kvepalus Cyclades
user posted image

Tai treti šios kolekcijos kvepalai, išleisti po Tropiques (2006) ir Benghal (2007).

Pavadinti pagal tokio pat vardo Gaikų salą, siekiantys sukurti pietų Graikijos nuotaiką: baltus stogus, žydrą dangų, spalvotas gėlias ir šiltą, švelnų orą.

Sultingas gėlių-muskuso aromatas pradžioje atsikleidžia neroli ir bergamotės kvapais, po kurių seka oleandrai ir jazminai, kvapą uždaro baltasis muskusas ir susitiprintos koncentracijos vanilė wub.gif

Jau jų norių blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 10 vasario 2008 - 11:34
QUOTE(BlackDee @ 2008 02 10, 11:30)
Sultingas gėlių-muskuso aromatas pradžioje atsikleidžia neroli ir bergamotės kvapais, po kurių seka oleandrai ir jazminai, kvapą uždaro baltasis muskusas ir susitiprintos koncentracijos vanilė  wub.gif

o kaip skaniai aprasytas wub.gif ... ir buteliuko kas per grazumas......
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 02 10, 12:23)
o kaip skaniai aprasytas wub.gif ... ir buteliuko kas per grazumas......

na man tai ir buteliukas ir kvapo aprašymas asocijuojasi su atostogom kažkokioj saulėtoj šaly - Graikijoj, Ispanijoj, Portugalijoj wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 02 10, 12:32)
na man tai ir buteliukas ir kvapo aprašymas asocijuojasi su atostogom kažkokioj saulėtoj šaly - Graikijoj, Ispanijoj, Portugalijoj  wub.gif

man kilo asociacija su pasivaiksciojimu papludimiu apsivilkus ilga sviesu sijona , isispyrus i flipflopus ir uzsidejus skrybele balta ir akinukai nuo saules lotuliukas.gif uzsisvaigau..... nooooriu vasaros ir pauostyt situ kvepalu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 02 10, 12:30)
Tęsdamas "Kelionių kolekcijos" (Collection Voyage) seriją, Lancome išleido kvepalus Cyclades
user posted image

Tai treti šios kolekcijos kvepalai, išleisti po Tropiques (2006) ir Benghal (2007).

Pavadinti pagal tokio pat vardo Gaikų salą, siekiantys sukurti pietų Graikijos nuotaiką: baltus stogus, žydrą dangų, spalvotas gėlias ir šiltą, švelnų orą.

Sultingas gėlių-muskuso aromatas pradžioje atsikleidžia neroli ir bergamotės kvapais, po kurių seka oleandrai ir jazminai, kvapą uždaro baltasis muskusas ir susitiprintos koncentracijos vanilė  wub.gif

Jau jų norių  blush2.gif

Kadangi Graikija ir kt. jos salos man smirda tik alyvuogiu aliejum, tai tokiam puikiam aprasymui kazkaip visiskai netiktu toks apibudinimas biggrin.gif As ir ju noreciau vasarai manau bigsmile.gif
Atsakyti
šiandien susipažinau su nauju azzaro kvapu 'NOW'

user posted image

gaivus, gėlinis kvapas , buteliuko forma kaip skustuko biggrin.gif taip ir norėtusi po vonios jai pasikvėpinti biggrin.gif
Atsakyti
Mane NOW irgi suviliojo, kokioje parduotuvėje žiūrėjai g.gif
Papildyta:
Gal pameni kiek kainavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Island Capri - Michael Kors

The Iceberg Fragrance - Iceberg buteliukas man patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 02 13, 09:12)

O man tai turbūt, sprendžiant iš aprašymo, kvapas patiktų, ypač bazė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 01 25, 23:40)
Rumeur 2 Rose (Lanvin)

user posted image

Komponentai: rožė, magnolija, jazminas, pačiolė, muskusas... Keista, bet rožės visai nejaučiu, vien tik kažkokius citrusus. Man labai jau citrusiniai kvepaliukai ir tiek schmoll.gif

Rožės ir man nesijaučia, bent jau tokios, kokia ji turėtų būti. Pradinėse natose pasijautė vaisiai (greipfrutas? saldžios kriaušės?), vėliau ryškėjo nemažas panašumas su DG Light Blue, tik 2 Rose pasirodė saldesni. smile.gif

Britney Spears Believe
user posted image

Pradinės natos priminė marmeladinės želė saldainius, jeigu prisimenat, būdavo tokie įvairiaspalviai cukruje apvolioti. tongue.gif Kažkas panašaus:
user posted image
Vėliau išlindo šampūninės natos. Bazinėse natose - rūgštoki, raudonų uogų (gal braškių ar raudonųjų serbentų) kvapas, citrusai, šaltos labai švelnios gėlės. Rytojaus dieną likusios natos priminė Gucci by Gucci. Apibūdinčiau jį kaip šiuolaikinį šiprą. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 15 vasario 2008 - 03:33
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 02 15, 03:23)
Britney Spears Believe
user posted image

bet spalvos ir buteliuko dizainas kazkaip priduoda pigumo blush2.gif atrodo kaip is kioskelio kokio (net tie kiciniai su svarowskiais geriau atrodo, neskaitant, tos rozines spalvos...). jei ta zalia butu sodresne kiek, ar buteliukas ne toks grieztas, kampuotas... o dabar kazkokia vaizdine kakofonija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 02 15, 10:59)
bet spalvos ir buteliuko dizainas kazkaip priduoda pigumo blush2.gif atrodo kaip is kioskelio kokio (net tie kiciniai su svarowskiais geriau atrodo, neskaitant, tos rozines spalvos...). jei ta zalia butu sodresne kiek, ar buteliukas ne toks grieztas, kampuotas... o dabar kazkokia vaizdine kakofonija blush2.gif

Siaip pasiskaicius internete visokiuose parfumeriniuose puslapiuose, tai butent buteliuko dizainas labai giriamas g.gif , ko neraso apie turini.
Atsakyti