Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerinės naujovės 2007-2008

Mhm, šitie missoni ir man paprastučiai tokie, mėginuką namie turiu iš Seeme parsivežus.
Atsakyti
g.gif nu tikrai nepavadinčiau šio kvapo paprastučiu, nors kvepalų turiu r turėjus nemažai g.gif bet čia, aišku, skonio ar "kvapo" reikalas drinks_cheers.gif beje, kaip tik Missoni Aqua, kurį irgi uosčiau, man panašus į "kompotėlį" - o šis tai toks labai savotiškas, įdomus kvapas, mano vertinimu.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 02 01, 22:05)
Mhm, šitie missoni ir man paprastučiai tokie, mėginuką namie turiu iš Seeme parsivežus.

Man rodo, kad as tau Lancome Benhal daviau g.gif Galesiu dar Missoni atsinest mirksiukas.gif Jei jie tokiam paciame buteliuke kaip ir Acqua, tai man jie saldus, vaisiniai-geliniai, pradzioje citrusai.

O gal mes ne apie tuos:
Missoni 2006m.
Atsakyti
lyg ir apie šituos....hmmm citrusai?...mmm....einu nosies keistis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 02 02, 18:15)
Man rodo, kad as tau Lancome Benhal daviau g.gif Galesiu dar Missoni atsinest mirksiukas.gif Jei jie tokiam paciame buteliuke kaip ir Acqua, tai man jie saldus, vaisiniai-geliniai, pradzioje citrusai.

O gal mes ne apie tuos:
Missoni 2006m.

Tu man ir Benghal ir Missoni davei mirksiukas.gif Dosniai biggrin.gif

Hm. O gal ir ne apie tuos..
Atsakyti
Apparition Sky (Ungaro)

The Beat (Burberry)

Armand Basi Lovely Blossom (Armand Basi)

Pure White Linen Light Breeze (Estee Lauder)

8 88 (Comme des Garcons) (unisex'as)

Va kiek naujoviu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 02 06, 15:01)

Itariu kas Apparition ir Basi - visai tiktu man ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Ar pas mus (gal kur Vilniuje) matet Tommy Hilfiger Dreaming?
Atsakyti
Uosciau naujuosius Burberry"The Beat" ir J.Lopez"Deseo".Nors nedraugauju su Burberry nei vienais kvepalais,bet sie visai patiko-ir vaisiai ir geles ir siek tiek medzio kvapo uzuodziau.Na tokie sviezus,gaiviai saldus,bet nepirkciau,vistiek ne mano.O "Deseo",anot J.Lo skirti brandesnei publikai,ne kaip visi ankstesni kvepalai.Kazkas rase,kad uzuodzia rutas juose,na o man geliu puokste,na ka ten puokste-visas sodas biggrin.gif
Atsakyti
Salvador Dali isleis naujiena - "Little Kiss" - skirta jaunesnei auditorijai rolleyes.gif Kazin cia dziaugtis ar verkti? mastau.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imaginaire: 07 vasario 2008 - 19:30
Vasarį Rochas išleidžia naujuosius kvepalus Soleil de Rochas

user posted image

Kvapas buvo įkvėptas švelnios šilumos saulėtą ir gražią dieną Paryžiuje.

Vaisių šipras su mandarino, kriaušės, pipirų, rožės, tuberozos, aplesimedžio žiedų, pačulės, medienos ir vanilės natomis kvepia šilta saulėta diena rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 10 vasario 2008 - 10:53
Nina Ricci po savo "obuoliuko" sekmės išleido šiais metais naują, limituotą versiją Pretty Nina

user posted image

Naujas kvapas susideda iš džiūgių,koketiškų natų. Gaivinantis, sultingas, vaisių-gėlių aromatas pirmose natose kvepia greipfrutais, kaipirinja (brazilų kokteilis), paskui kiek sušvelnėja, atskleisdamas žalių obuolių, jazminų Sambac ir aviečių kvapą, bazėje rasime obelių, karamelės, vanilės ir muskuso natas smile.gif
Sklinda kalbos, kad jie bus parduodami tik JAV unsure.gif
Atsakyti