QUOTE(Rassas @ 2006 03 22, 10:15)
Va butent,kad ten tiek daryta,kaip nieko nedaryta.Mano mazius jau eina i lopseli.Pirma diena liko su malonumu,o dabar klykia kai palieku.Nesuprantu kodel???
Jis priprates buti su svetimais zmonem(aukles,ligonines,sanatorija)...Visi sako,kad tokio ramaus,bet kartu ir judraus jau seniai nemate...Toks jausmas,kad dabar kersys del to,kad kreipiausi i svietimo ministerija.Vedeja jau darzelio kaina pakeite.Tipo jau puse kainos uz darzeli.O jos zodziai tai mane pritrenke:"kadangi tokiu"dievu",kaip jis grupeje yra astuoniolika,tai simtaprocentinio demesio jam nebus".Aukletojos vis prikisa kad per maza atvedziau i darzeli,nors grupeje yra ir mazesniu.Jauciu mano kantrybe vel greitai truks ir teks kelti skandala...

Rassas tiesiog nežinau ir ką pasakyti, pas mane tas pats buvo pirmas dienas lyg nieko darželyje buvo, o po to penkis metus norms nenorom vesdavau, net nežinau. Man atrodo, kad ten su auklėtojom kažkas, nelabai jos turbūt moka su tais vaikais, griežtos , reiklios. Nu bet ir vedėja, matai, jau priekabiauja, aš ir sakau, vos tik kažką pasakai joms (nors ir teisybė tavo pusėjė) ir tampti priešu Nr. 1, atrodo , kad atėjai jų tvarkos griauti. Ir dar atrodo, kad vedėjos ir auklėtojų darbas - kova su vaikų tėveliais, kurie atseit kažko nepatenkinti. Žinai, manau, jeigu jau yra kokia problema tai mamos ir auklėtojos turėtų spręsti kartu, kaip kad vaikui būtų geriau, o čia kažką pasakai, tai žiūri kaip į priešą, ir tipo mes gi geriau žinome, kas tavo vaikui geriausia. Sakau visiška nesusišnekėjimo ir neįsiklausimo atmosfera, o save darželis į padanges kelia.
O dėl amžiaus tai visi jiems per maži, aš irgi kažkus 2 metų su trupučiu nuvedžiu, o tai dejavo - mažas - to nemoka, to nemoka, į kelias prisisiojo. Va je tau. Nu tai galvoju eikite jūs pilnamečių prižiūrėti, gal mažiau vargo bus. Labai jos jau nori, kad vaikas viską pats mokėtų arba, kad tėveliai padarytu už vaikus. Tam kam tada darželis, kad su auklėtojom kovoti...