QUOTE(mazullka @ 2009 07 09, 17:26)
na nzn,sian buvau nuejus,tai sake ateit rugsejo pabaigoj, nes jei nesusirinktu grupe,tada priimtu,siaip pagal gatve mes nepriklausom,nors visai salia salia...
bet va dar tada vienas klausimas apskritai, jei db mano vaikas prirasytas pvz pas vyra name,kuris randasi truputuka uz vilniaus,o mes gyvename cia,tai irgi neimanoma darzelio gautikur nors arciau? tikrai idomu,kaip kiti vaikai?abejoju,kad is seskines pvz, veztu vaika i darzeli kur nors i uzmiesti?
bet va dar tada vienas klausimas apskritai, jei db mano vaikas prirasytas pvz pas vyra name,kuris randasi truputuka uz vilniaus,o mes gyvename cia,tai irgi neimanoma darzelio gautikur nors arciau? tikrai idomu,kaip kiti vaikai?abejoju,kad is seskines pvz, veztu vaika i darzeli kur nors i uzmiesti?

nežinau pagal kokius kriterijus dabar skirsto savivaldybė, bet kai mes užrašinėjome į darželius, tai darželių vadovės užsiminė, kad dažnai tėveliai vaikučius užrašinėja ir į darželius prie darbo, pvz mes buvom padavę prašymą į Viltenę (man prie pat darbas) taip atėjus ir pasakiau, ir būtų priėmę, bet mes vis tik nusprendėm ir toliau eiti į Varpelį, nes esam laaabai patenkinti ir nenorim keist vaiko aplinkos, todėl kad esam patenkinti tiek auklėtojom tiek aplinka ir pan. ir dabar nors esam priregistruoti Šeškinėje, gyvenam visai kitam rajone, bet kiekvieną rytą vežam vaikiuką į Varpelį