Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinė: Varpelis

siandien buvo musu pirma diena "Peledziukuose" smile.gif
Tikrai vyras Aukletojas vardas Andrius smile.gif
Atsakyti
Andrius darželyje veda ir kažkurį būrelį, mano dukrą labai noriai lankydavo jį, nors kaip aukletojas jis man asmeniškai nelabai.

O mano Džiugas šiandien jau su sloga iš darželio grįžo umn.gif ir sloga iškart geltona, jau buvau pamiršus šiuos darželio "privalumus" slogos ir kosūlio pavidalu sad.gif
Atsakyti
mano boruziukas vakar sukarsciavo verysad.gif nuejus pasiimti jau maciau kad kazkas ne to...aha kazkoks vyriskis veda sokius ir dainavima, maniskiui patinka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(matukoniene @ 2009 09 15, 10:00)
labas rytas,
siandien pirma karta isveze MB vaika i darzeli,prasiau paimti aukletojos nr, o tas asilas nepaeme, dabar tiek neramu....leksiu apie 12h pasiimti.mes einam i boruzeles.jau 4meciai,sako jiems sunkiau adaptuotis nei maziukam  unsure.gif

atsiimu sita zodi, susinervinus buvau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(matukoniene @ 2009 09 15, 08:00)
labas rytas,
siandien pirma karta isveze MB vaika i darzeli,prasiau paimti aukletojos nr, o tas asilas nepaeme, dabar tiek neramu....leksiu apie 12h pasiimti.mes einam i boruzeles.jau 4meciai,sako jiems sunkiau adaptuotis nei maziukam  unsure.gif

sveiki, mes irgi i "Boruzeles" vaikstom. Geros aukletojos, ir seimininkele wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2009 09 23, 19:12)
sveiki, mes irgi i "Boruzeles" vaikstom. Geros aukletojos, ir seimininkele  wub.gif .

koks tavo mergaites vardas?ten yra tokia Ugne,visada verkia verysad.gif
maniskis sako "man nereik tos mokytojos, man tos seneles gana" lotuliukas.gif

oho koki kepiniai thumbup.gif
parodziau saviskiui tavo merginu foto,klausiu ar pazista, sake Justeja is darzelio bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matukoniene: 24 rugsėjo 2009 - 11:54
QUOTE(matukoniene @ 2009 09 24, 12:50)
koks tavo mergaites vardas?ten yra tokia Ugne,visada verkia verysad.gif
maniskis sako "man nereik tos mokytojos, man tos seneles gana"  lotuliukas.gif

Ugne tai mano....... o kas per verkimai? g.gif nes iseinam i darza puikiai, pasiimu taip pat geros nuotaikos? idomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agenka @ 2009 09 24, 13:54)
Ugne tai mano....... o kas per verkimai?  g.gif  nes iseinam i darza puikiai, pasiimu taip pat geros nuotaikos? idomu  g.gif

kiek maciau-visada verkianti, praso skambint mamai. o auklytes nesako kad verkia?kuri aukle jums atrodo geresne?mes tai naujokai sitoj grupej,tik savaite einam, o sita savaite sergam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(matukoniene @ 2009 09 24, 14:31)
kiek maciau-visada verkianti, praso skambint mamai. o auklytes nesako kad verkia?kuri aukle jums atrodo geresne?mes tai naujokai sitoj grupej,tik savaite einam, o sita savaite sergam  doh.gif

Nu tai mes irgi kaip ir naujokai toj grupej, pavasari pradejom lankyt bet labai liudnai sad.gif sunki pradzia buvo, o vasara isvis nejom, tai va ruduo mums irgi toks adaptacinis..... na taip.... pirmos rugsejo savaites buvo liudnokos, bet dabar lyg ir gerai viskas, ir i burelius visus noriai eina, ir gryzus is sokiu zingsnelius rodo.... tai va ir norejau suzinot, ar dabar tos asaros yra...... na reiks vel uzklaust aukletoju.....
Atsakyti
QUOTE(Agenka @ 2009 09 24, 15:55)
Nu tai mes irgi kaip ir naujokai toj grupej, pavasari pradejom lankyt bet labai liudnai sad.gif sunki pradzia buvo, o vasara isvis nejom, tai va ruduo mums irgi toks adaptacinis..... na taip....  pirmos rugsejo savaites buvo liudnokos, bet dabar lyg ir gerai viskas, ir i burelius visus noriai eina, ir gryzus is sokiu zingsnelius rodo.... tai va ir norejau suzinot, ar dabar tos asaros yra...... na reiks vel uzklaust aukletoju.....

praejusia sav visa verke, bet matai as ateinu pries pietu miega, gal ji nenori gultis todel verkia, o gal kad pamato mano maziu,nes sake ji irgi turi leliuka namie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(matukoniene @ 2009 09 24, 17:37)
praejusia sav visa verke, bet matai as ateinu pries pietu miega, gal ji nenori gultis todel verkia, o gal kad pamato mano maziu,nes sake ji irgi turi leliuka namie  mirksiukas.gif

Na taip, bijau kad kaltas tas nenoras likt miegot, jei mato kad kiti ir iseina...... na ka darysi, kaip nors reiks susigyvent su tuo darzu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes biggrin.gif

norejau patarimo: mano mazajai vasari bus 3m. Su direktore sutareme, kad darzeli pradesime lankyti su 3-meciais (dabar jai beveik 2,8m). Atvaziavus (praeita savaite), paaiskejo, kad mano mergyte irasyta i 2-meciu grupe (apie tai suzinojau tik tuomet, kai nuejome pasiziureti grupes ir auklyciu... nustebau, kad visi vaikai mano dukrytei "nosi tesiekia" (tiesa, vienas berniukas buvo jos ugio) - tada ir paklausiau, ar cia trimeciai...nes labai jau mazuciai (nesame aukstos, t.y. atitinkame visas augimo lenteles)).

Nzn, ka daryti... nuo ziemos (kai sukaks 3-ji metai) ar nuo rudens nesinori keisti grupes... pripras prie auklyciu ir vaikuciu g.gif

Kaip jusu vaikuciai? Ar leidote su vyresniais ar jaunesniais? Kaip suprantu, vaiko amzius skaiciuojamas rudeni g.gif

Dekui uz nuomones biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luno @ 2009 09 29, 15:28)
Sveikos, mamytes biggrin.gif

norejau patarimo: mano mazajai vasari bus 3m. Su direktore sutareme, kad darzeli pradesime lankyti su 3-meciais (dabar jai beveik 2,8m). Atvaziavus (praeita savaite), paaiskejo, kad mano mergyte irasyta i 2-meciu grupe (apie tai suzinojau tik tuomet, kai nuejome pasiziureti grupes ir auklyciu... nustebau, kad visi vaikai mano dukrytei "nosi tesiekia" (tiesa, vienas berniukas buvo jos ugio) - tada ir paklausiau, ar cia trimeciai...nes labai jau mazuciai (nesame aukstos, t.y. atitinkame visas augimo lenteles)).

Nzn, ka daryti... nuo ziemos (kai sukaks 3-ji metai) ar nuo rudens nesinori keisti grupes... pripras prie auklyciu ir vaikuciu g.gif

Kaip jusu vaikuciai? Ar leidote su vyresniais ar jaunesniais? Kaip suprantu, vaiko amzius skaiciuojamas rudeni g.gif

Dekui uz nuomones biggrin.gif

o kodel nenori leist su vyresniais?juk vaikas greiciau "auga" vyresniu bury?
rytoj pasirodo susirinkimas boruziuku, o mes vis dar sergam, ir as pradejau verysad.gif
Atsakyti