Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinė: Varpelis

mes kitais metais į Spinduliukus keliausim smile.gif

O pažymos dėl sveikatos reikia kasmet. Nors kai lankė dukrą, tai tik pirmais metais nešėm, o po to ne. Dabar, sakė, kasmet reikia.
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2009 08 31, 14:25)
mes kitais metais į Spinduliukus keliausim smile.gif

O pažymos dėl sveikatos reikia kasmet. Nors kai lankė dukrą, tai tik pirmais metais nešėm, o po to ne. Dabar, sakė, kasmet reikia.

Mes Spinduliukų grupėje visą vasarą prabuvom ax.gif
na nežinau, apie pažymą mums tai kol kas nieko nesakė g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2009 08 31, 14:37)
na nežinau, apie pažymą mums tai kol kas nieko nesakė  g.gif

Siandien buvau darzelyje, tai direktore sake, kad reikia irkuo greiciau, butu gerai pirmoje rugsejo puseje. Bet mes tik 24d gavom talona unsure.gif Reiks bandyt skambintis anksiciau isiprasyt pas daktaryte, bet tokiu kaip mes jauciu daugybe doh.gif

Auges
, jusu Dziugas drasuolis ir labai vikrus vaikas thumbup.gif Siandien laukem su dukrytem aukletojos Anos su vaikuciais gryztancios is lauko, norejom sio to pasiklaust, tai pirmas visu bego, prie musu pribeges apsikabino mano koja, tada aplink kelis kart apibego, tada pirmyn, atgal pabegiojo, zodziu gyvas sidabras bigsmile.gif Kiti letai tipeno apspite aukletoja smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,na ir mes jau suzinojome,kad eisime i Zirniuku grupe,buvome pas direktore,tai turejom eiti nuo spalio 12dienos,bet eisime nuo rugsejo 30 mirksiukas.gif tai nezinau kaip ten seksis mums,mes kaip supratau busime pacios maziausios bigsmile.gif buvome lauke kaip tik buvo vaikuciai,tai buvo tik 5 kol kas,dukra pazeide trupuciuka kartu.dabar sakau eisime i darzeli pas leles tai sako,mama jau buvau lotuliukas.gif namuose viena neuzmiega bijau kaip ten seksis jai,kiti vaikuciai didesni trupuciuka ax.gif
del pazymos tai direktore mums pasake atnesti nors viena diena pries tai kaip eisime mirksiukas.gif
Atsakyti
Rudnosienę, ačiū už komplimetą blush2.gif

Kria, šiandien gruoėje buvau aš smile.gif malonu susipažinti.
Kažkaip prie vyrų nesinorėjo apie SM kalbėt hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auges: 07 rugsėjo 2009 - 19:09
QUOTE(Auges @ 2009 09 07, 20:08)
Rudnosienę, ačiū už komplimetą  blush2.gif

Kria, šiandien gruoėje buvau aš smile.gif malonu susipažinti.
Kažkaip prie vyrų nesinorėjo apie SM kalbėt hihihi.gif

Sveikute,as irgi supratau,kad cia Jus,ir man malonu susipazinti as irgi nenorejau prie vyru kalbeti apie SM mirksiukas.gif
bandysime ir mes veliau eiti,negalejau namo nuvesti Gabriele,tai cia tikriausei buvo ne aukletoja kaip as supratau,ar aukletoja,nes as Jus dar nepazystu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kria @ 2009 09 07, 20:18)
Sveikute,as irgi supratau,kad cia Jus,ir man malonu susipazinti as irgi nenorejau prie vyru kalbeti apie SM mirksiukas.gif
bandysime ir mes veliau eiti,negalejau namo nuvesti Gabriele,tai cia tikriausei buvo ne aukletoja kaip as supratau,ar aukletoja,nes as Jus dar nepazystu  4u.gif

skambino mums direktore namo smile.gif tai pakviete pokalbiu,buvome vakar,tai sako dar anksciau atvesti dukra ax.gif kaip tik pazyma gausime iskart ateiti pas ja,bet as pergyvenu,dukra dar nemoka pati apsirengti,ar uzdeti pedkelnes,batukus doh.gif o kaip tada buvau grupei tai ir gyrdejau,kad vaikai moketu viska daryti patis,kad butu savarankiski doh.gif bandau dukrai aiskinti rodyti,bet ji atsako mama nemoku verysad.gif
kurios mamos dar veda ar ves savo pupas i Zirniuku grupe,parasykite kaip Jusu vaikuciai ar moka viska daryti patis mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,
gal kas nors iš čia besilankančių eina i "Peledžiukų" grupę?
Ką galit pasakyt apie auklėtoja Danguolę?
O kaip jums auklėtojas? nežinau jo vardo.... ax.gif
Atsakyti
Kria, nesijaudink, nuogos į lauką ar po grupę tikrai nepaleis. Aprengs ir pamaitins. Tiesiog reikia mokint po biški. Viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
na, mano sunelis nuo treciadienio pradejo lankyti zirniuku grupe, kolkas gan skausmingai priima isskyrima su tevais, nenori eit pas vaikus, bet neprarandam vilties.. smile.gif o dziugas, tai tikrai labai drasus ir draugiskas vaikas, vis puola prie musu sveikintis, bendrauti.. smile.gif maniskis irgi nelabai ka moka, arba zino, bet nedaro 4u.gif aukletojos liepe pamazu mokinti, tai namie sutelkiam visa kantrybe ir aiskinam aiskinam aiskinam... biggrin.gif faina, kad po darzelio vis prasosi ant puodelio, nors anksciau atsisakydavo ka padaryt, o dabar megaujasi gaunamais pagyrimais uz rezultatus biggrin.gif sakau, gal pamate, kaip kiti daro, tai pats uzsimane neatsilikt biggrin.gif stai taip... smile.gif
Atsakyti
labas rytas,
siandien pirma karta isveze MB vaika i darzeli,prasiau paimti aukletojos nr, o tas asilas nepaeme, dabar tiek neramu....leksiu apie 12h pasiimti.mes einam i boruzeles.jau 4meciai,sako jiems sunkiau adaptuotis nei maziukam unsure.gif
Atsakyti
kadangi SB aprekiau tai tas skambino direktorei kad ji nueitu paziureti,viskas ok vaikui, dabar tik grizom, net nenorejo namo biggrin.gif
Atsakyti