Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinė: Varpelis

QUOTE(babis @ 2010 04 28, 09:28)
O kaip sitos aukletojos gal zinot ?

Labai, labai fainos. Puikiai dirba su vaikais ir labai malonios tėvams. Man labai gaila išeiti, bet jos dirba tik lopšelyje.
Atsakyti
QUOTE(svetdemik @ 2010 04 28, 09:57)
Labai, labai fainos. Puikiai dirba su vaikais ir labai malonios tėvams. Man labai gaila išeiti, bet jos dirba tik lopšelyje.

Aciu 4u.gif Reik, tiketis, kad butent pas jas ir pakliusim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2010 04 28, 00:37)
Mano dukryte siemet iseis is Nykstuku grupes. Ruosiames isleistuvems. Jums labai pasiseke, jai ten eist. thumbup.gif Aukletojos Rita wub.gif  ir Maryte wub.gif  nuostabios, svelnios, kantrios, bendraujancios ne tik su vakais, bet ir su tevais. Per keturis metus mes remontavom grupe, rinkom pinigus naujiems baldams, roletams ir lauko zaidimu aikstelei, taip kad nykstuku grupe aprupinta  biggrin.gif
Leisdama dukryte i darzeli labai jaudinausi, bet per tuos visus metus ne karto nepasigailejau ir nenusivyliau aukletojomis nei seimininkele.

Ačiū. Tą patį galiu pasakyti ir apie Žirniukų grupę. Reiškia mums labai pasisekė šitame darželyje, kai iš vienų gerų rankų pateksime vėl į geras rankas.
Atsakyti
QUOTE(Rudnosiene @ 2010 04 28, 08:06)
Cia priesmokykline grupe gal? Maryte kadaise (pries ketvirti amziaus biggrin.gif ) buvo mano aukletoja, isleidusi i mokykla thumbup.gif

Taip taip, cia priesmokykline grupe siemet.
Atsakyti
QUOTE(babis @ 2010 04 28, 08:13)
Labas rytas 4u.gif
Norejau paklausti apie Zirniuku grupe, kokios aukletojos ax.gif Aciu 4u.gif

negaliu patyleti....
situacija visa buvo vakar. as pirma karta susiduriau su aukletoja Renata. deja, tikrai nelinksma buvo...... sad.gif

ech.. surasiau visa istorija. ir istryniau.
Siandien pirma karta per metus is ryto as isgirdau fraze "as nenoriu eiti i darzeli".....
I sita aukletoja as ziureciau per padidinimo stikla....
Jei kam idomu isgirsti visa pilna istorija, ypac zirniuku grupes teveliai, galit parasyt man i az. papasakosiu.
Atsakyti
Sveikos. Noriu pasidziaukti, kad mano antra dukryte pateko i ta darzeli. Vesiu rudeni i lopsi. Dziaugiuosi, kad vesiui pas aukletoja Renata. pas ja vedziau ir pirma vaika. Jinai labai geras, jautrus zmogus. O be to mes jau suauge zmones ir apie kita zmogu pacios turim susidaryti nuomone. O jei ateisim jau kazkaip nusistaciusios tai nieko gero nebus. taip kad mielos mamytes dziaukimes, kad prieme musu vaikus i darzelli ir ruoskimes mmorallskai juos ten leiti. SEKMES
Atsakyti
Na taip, kiekvienam savo...
bet per az su nemazai mamyciu teko pabendrauti sia tema.... ir labai dziaugiuosi, kad musu grupes aukletojos, kaip as sakau, "nuo Dievo" wub.gif Rimute, Stefute ir auklyte Stasele wub.gif wub.gif wub.gif Moterys- vertos pagarbos ir paciu silciausiu zodziu... Asmensikai as, negaliu ne vieno blogo zodzio pasakyti. O ir is kitu mamyciu taip pat atsiliepimai patys geriausi 4u.gif
O aukletojai Renatai tiesiog palinkesiu gerai pailseti per atostogas 4u.gif ir tikrai nuosirdziai tikiuosi, kad isgirsime daugiau graziu pasisakymu apie ja is daugiau zmoniu nei naujoku, rasanciu pirma zinute smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis. Niekaip nezinau ,kaip savo Laurute atpratinti nuo ciulptuko. Jau beveik dveji metukai o vaiksto dar su juo. Gydytoja jau sako, kad butinai reikia, bet mums niekaip neiseina.ko tik neisbandem. gal kuri nors turite super patarima. Aciu
Atsakyti
QUOTE(78945 @ 2010 06 29, 11:57)
Labutis. Niekaip nezinau ,kaip savo Laurute atpratinti nuo ciulptuko. Jau beveik dveji metukai o vaiksto dar su juo. Gydytoja jau sako, kad butinai reikia, bet mums niekaip neiseina.ko tik neisbandem. gal kuri nors turite super patarima. Aciu

Cia kalbames apie darzeli "varpeli" mirksiukas.gif
dominancia tema tikrai galima surasti daug nuomoniu tam skirtose temose.
Atsakyti
O tai bus rugsejo 1-osios proga kokia nors svente darzelyje, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitos83 @ 2010 08 30, 16:22)
O tai bus rugsejo 1-osios proga kokia nors svente darzelyje, ar ne? g.gif

10 val kieme, bent jau musu aukletoja taip informavo smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,
isleidziu ir as savo panas i si darzeli, maziuke eis i Zirniuku grupe, vyresnele i Dainoreliu, gal kas pasidalintumet ispudziais? ar viskuom patenkintos? kaip aukletojos? as ati nusiteikus optimistiskai o kaip bus ziuresim smile.gif tikiuosi kad vaikai paklius i patikimas rankas ir adaptacija nebus labai skausminga
Atsakyti