Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinė: Varpelis

o kiap jums tai patiktu? Grizta vaikas namo ir tu is jo suzinai kas tai yra "kampas" man tai liudna sad.gif arba, uzdaromas vienas kitam kambaryje ne verkia, o zviegia........... Cia as apie Zirniuku grupe ir apie aukletoja ANA.

Auklyte Irina ir aukletoja Lina tikrai puikios ir pateisina visus lukescius. Bet va Ana ir uzkliuvo sad.gif o taip norejosi, kad viskas eitusi sklandziai.. niu liudziu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(virginx @ 2010 11 29, 17:31)
o kiap jums tai patiktu? Grizta vaikas namo ir tu is jo suzinai kas tai yra "kampas" man tai liudna sad.gif arba, uzdaromas vienas kitam kambaryje ne verkia, o zviegia........... Cia as apie Zirniuku grupe ir apie aukletoja ANA.

Auklyte Irina ir aukletoja Lina tikrai puikios ir pateisina visus lukescius. Bet va Ana ir uzkliuvo sad.gif  o taip norejosi, kad viskas eitusi sklandziai.. niu liudziu sad.gif

Na dėl kampo tai manau nieko čia nėra nežmoniško, kai yra 20 vaikų grupėje, reikia kažkokią tvarką palaikyt g.gif
dėl uždarymo kitam kambary tai aš apakus unsure.gif
O čia Jums vaikas pasakojo ar pati matėt?
Atsakyti
QUOTE(virginx @ 2010 11 29, 18:31)

Auklyte Irina ir aukletoja Lina tikrai puikios ir pateisina visus lukescius. Bet va Ana ir uzkliuvo sad.gif  o taip norejosi, kad viskas eitusi sklandziai.. niu liudziu sad.gif

nu jooo unsure.gif
maniskis tai pasakojo kad isveda i kita grupe tuos kurie neklauso..
Atsakyti
QUOTE(matukoniene @ 2010 11 30, 14:32)
nu jooo unsure.gif
maniskis tai pasakojo kad isveda i kita grupe tuos kurie neklauso..

aha man irgi šitą pasakojo smile.gif
Atsakyti
...........kaip uzdaromas vaikas kambaryje tai tikrai maciau pati............
o i kampa statyti vaiko kuriam 2 metukai grieztai nepatartina....... kad butu tik vienas vaikas kuris zino kas yra kampas, dar suabejociau........, bet kai atsirado daugiau tokiu ziopliuku, kurie draugauja jau su kampu budami 2 metuku.............patikekit, nebeturiu zodziu...........
Atsakyti
QUOTE(virginx @ 2010 12 06, 20:46)
...........kaip uzdaromas vaikas kambaryje tai tikrai maciau pati............
o i kampa statyti vaiko kuriam 2 metukai grieztai nepatartina.......  kad butu tik vienas vaikas kuris zino kas yra kampas, dar suabejociau........, bet kai atsirado daugiau tokiu ziopliuku, kurie draugauja jau su kampu budami 2 metuku.............patikekit, nebeturiu zodziu...........

O auklėtojai nieko nebandėt sakyt?
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2010 09 20, 09:31)
aš manau kad grynas oras dar niekam nepakenkė  mirksiukas.gif
mano vaikas namie savaitgaliais kai miegam visada pradarom langą. Jei bus lemta susirgt susirgs ir prie uždarų langų ir neišėjęs į lauką  4u.gif

g.gif Grynas gal ir nepakenktu,bet turi buti vedinama kada vaiku nera grupeje,to labiau ne kai jie miega.O tai ir buna kaip as kaskada gyrdejau pokalbi autobuse aukletuju(ar padejeju).Viena skundiesi kad labai daug grupeje vaiku,pavargsta.O kita atsake,kad buvo irgi daug vienu momentu ,tai jinai kai vaikai miegojo atidare langa tie susile islipo is lovu,va ir puse grupes nera,serga,moka tipo ne uz kieki.Stipresni gal ir nesusirgs,bet...
Atsakyti
QUOTE(kristilav @ 2010 12 26, 21:41)
g.gif Grynas gal ir nepakenktu,bet turi buti vedinama kada vaiku nera grupeje,to labiau ne kai jie miega.O tai ir buna kaip as kaskada gyrdejau pokalbi autobuse aukletuju(ar padejeju).Viena skundiesi kad labai daug grupeje vaiku,pavargsta.O kita atsake,kad buvo irgi daug vienu momentu ,tai jinai kai vaikai miegojo atidare langa tie susile islipo is lovu,va ir puse grupes nera,serga,moka tipo ne uz kieki.Stipresni gal ir nesusirgs,bet...

Čia aišku yra didelė problema, bet ne tik mūsų darželio, visur tokių auklėtojų yra, nes deja didelė dalis nejaučia malonumo dirbdamos, kaip ir kitose sferose smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!
Gal kas siais metais leidziat savo maziukus i lopseli? Budtu idomu pabendrauti smile.gif
Mes eisim nuo rugpjucio, dar nezinau i kokia grupe pateksim, noreciau i Zirniuku, tada ziureciau pro langa kai mano Pupa lauke laika leis smile.gif
Atsakyti
Sveiki, mano mergytei 2 metai, bet mes gyvenam kitam rajone. Noreciau paklausti kaip jus patekot, kada uzsiraset i darzeli?
Atsakyti
QUOTE(giedre009 @ 2011 04 16, 19:28)
Sveiki, mano mergytei 2 metai, bet mes gyvenam kitam rajone. Noreciau paklausti kaip jus patekot, kada uzsiraset i darzeli?

mane irgi tai domina:(

Atsakyti
I si darzeli patenkama kaip ir i visus. Pagal gyvenama vieta, pagal tam tikras bendras lengvatas. Uzsirasyti reikia kuo anksciau. Bendra tendencija - padidejus gimstamumui po prailgintu motinystes atostogu ir pagerintu ismoku, lopselines grupes vieta deficitas smile.gif
Siais metais mano mazoji pradejo eiti i darzeli. Vyras buvo uzrases senaji adresa (ne darzelio teritorijos) rasydamas prasyma i darzeli. Nepaisant to, kad vyresnele irgi lanko si darzeli, jaunele atsidure uz borto - berods 48 numeriu, nors pagal optimistines prognozes planavo atidaryti 3 grupes (lopselyje 15 vaiku grupeje). Tik pataisius klaida su adresu, pakilome i 3 vieta. Reziume- neturint galimybes deklaruoti gyvenama vieta darzelio "apylinkej" sansai beveik nuliniai... 4u.gif
Atsakyti