Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinė: Varpelis

oi grupes pav. ne dainoreliai o gintareliai
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2010 09 01, 14:20)
oi grupes pav. ne dainoreliai o gintareliai

Sveiki mirksiukas.gif Jus buvot sventej su abiem siandien? smile.gif Pastebejau nauja mergaite. Papuolet i saunia grupe mirksiukas.gif Mano vyresnele i ja eina. Aukletoja Daivute sauni, o nuo siu metu nauja antroji aukletoja Maryte irgi sauni ir su patirtim, ji kadaise mane is paruosiamosios grupes isleido i mokykla mirksiukas.gif Mimka, kitos Gintareliu mergytes mama irgi pritars manau ax.gif
Del Zirniuku - maniske is jos papuole i Gintarelius. Siemet ten tik viena aukletoja Ana pasiliko is buvusiuju. Maniske labai sirgo, daug nevaiksciojo, bet kazkokiu nesusipratimu nebuvo, ten ismoko ant puodo sest.
Atsakyti
Taip, aš pritarsiu ir dėl Žirniukų ir dėl Gintarėlių grupės auklėtojų mirksiukas.gif ir ten ir ten superinės smile.gif tik labai gaila kad šiemet pas mus Gintarėliuose nebus Dangiros unsure.gif bet kažkam kitam pasisekė ax.gif
o aš net nežinojau kad šiandien šventė bus 10 val. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimka: 01 rugsėjo 2010 - 15:59
QUOTE(Rudnosiene @ 2010 09 01, 16:24)
Sveiki mirksiukas.gif Jus buvot sventej su abiem siandien? smile.gif Pastebejau nauja mergaite. Papuolet i saunia grupe mirksiukas.gif Mano vyresnele i ja eina. Aukletoja Daivute sauni, o nuo siu metu nauja antroji aukletoja Maryte irgi sauni ir su patirtim, ji kadaise mane is paruosiamosios grupes isleido i mokykla mirksiukas.gif Mimka, kitos Gintareliu mergytes mama irgi pritars manau ax.gif
Del Zirniuku - maniske is jos papuole i Gintarelius. Siemet ten tik viena aukletoja Ana pasiliko is buvusiuju. Maniske labai sirgo, daug nevaiksciojo, bet kazkokiu nesusipratimu nebuvo, ten ismoko ant puodo sest.

Aciu mamos kad dalinates nuomonem, paskaitai gera zodi ir ramiau pasidaro..

aha sventei buvom, gal ir mane matet smile.gif reiks susipazint smile.gif gal bus progu
mano pupa kuri lankys gintarelius viena jauniausiu ir is ugio palygint su kitais maziuke biggrin.gif ... aukletoja Daiva man paliko irgi gera ispudi tokia profesionali, o dukryte vos isprasiau kad vaziuotume namo po sventes, taip jai viskas patiko thumbup.gif (vyras sako, kad cia kaip jam buna, kai as tempiu ji namo kai pats baliaus ikarstis biggrin.gif ) tai ryt paliksiu jau ilgesniam laikui, gal zinot kiek vaikiuku grupej?

o del zirniuku tai irgi tikiuosi kad viskas bus gerai, aisku tu ligu bijau kaip velnais kryziaus na bet gal kaip nors... tik vaikiukai ten tokie dar ziopliukai, tokie mamynukai taip graudu ziuret kai maziukai istisai i aukletoja isikabine ir mamos saukiasi praktiskai visa sventes laika.. o aukletojos stengiasi vis ant ranku paima,saunuoles.

Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2010 09 01, 21:18)
gal zinot kiek vaikiuku grupej?

Maciau kaip isikniaube vaikams nueinant ax.gif Reiskia viskas bus gerai - iskart patiko vaikui mirksiukas.gif
As tai net nezinau kiek tu sarasiniu tiksliai yra g.gif Berods 25 max, bet tiek labai retai buna turbut smile.gif Vis kas nors serga ir t.t. ax.gif
Lopsiuke 15 vaiku turetu but, sarasiniu irgi turbut daugiau keliais, o realiai tai irgi banguoja skaicius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudnosiene @ 2010 09 01, 22:46)
Maciau kaip isikniaube vaikams nueinant ax.gif Reiskia viskas bus gerai - iskart patiko vaikui mirksiukas.gif
As tai net nezinau kiek tu sarasiniu tiksliai yra g.gif Berods 25 max, bet tiek labai retai buna turbut smile.gif Vis kas nors serga ir t.t. ax.gif
Lopsiuke 15 vaiku turetu but, sarasiniu irgi turbut daugiau keliais, o realiai tai irgi banguoja skaicius biggrin.gif

Gintarėliuose bent pernai 18 lankė, o daugiau man regis ir pagal sąrašą nėgali būt g.gif kadangi Eglutės išėjo iš mūsų grupės tai priėmė naują mergaitę biggrin.gif
Papildyta:

Nepergyvenk dėl mažosios, ten auklėtojos žinok juos per metus tiek išmokė, ko namie vargu ar išmoktų mirksiukas.gif ir sagas užsisegt, ir užpakalį nusivalyt, ir apsirengt patiems biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimka: 02 rugsėjo 2010 - 15:44
Aciu mamos kad dalinates nuomonem, paskaitai gera zodi ir ramiau pasidaro..

aha sventei buvom, gal ir mane matet  smile.gif reiks susipazint  smile.gif  gal bus progu
mano pupa kuri lankys gintarelius viena jauniausiu ir is ugio palygint su kitais maziuke  biggrin.gif ... aukletoja Daiva man paliko irgi gera ispudi tokia profesionali, o dukryte vos isprasiau kad vaziuotume namo po sventes, taip jai viskas patiko thumbup.gif  (vyras sako, kad cia kaip jam buna, kai as tempiu ji namo kai pats baliaus ikarstis  biggrin.gif ) tai ryt paliksiu jau ilgesniam laikui, gal zinot kiek vaikiuku grupej?

o del zirniuku tai irgi tikiuosi kad viskas bus gerai, aisku tu ligu bijau kaip velnais kryziaus na bet gal kaip nors... tik vaikiukai ten tokie dar ziopliukai, tokie mamynukai taip graudu ziuret kai maziukai istisai i aukletoja isikabine ir mamos saukiasi praktiskai visa sventes laika.. o aukletojos stengiasi vis ant ranku paima,saunuoles.

Auklėtojoms iš Žirniukų grupės reikia valstybinę premiją išrašyti, nes jos super auklėtojos - visos trys. Nežinau, kas šiemet, bet pernai buvo Ana, Renata ir Irina - labai mielos ponios.
Atsakyti
QUOTE(Rudnosiene @ 2010 09 01, 16:24)
o nuo siu metu nauja antroji aukletoja Maryte irgi sauni ir su patirtim, ji kadaise mane is paruosiamosios grupes isleido i mokykla mirksiukas.gif

Taisausi - kita Maryte pasirodo, bet manau bus gera irgi biggrin.gif

Siandien dar naujas berniukas atejo, aukletoja sake bus naujoku ir daugiau ax.gif
Atsakyti
Idomu, ar normalu, kad rudeni vaikams miegant atidaromas langas (virsus)? g.gif
pasiskunde maniske, kad buvo salta, pastebejome keleta kartu, kad tuo metu kai miegas atidaryti langai blink.gif
galvoju, gal as cia ko nesuprantu, bet ar neturetu buti tai daroma, kai vaikai lauke, arba bent jau i rubine isvede kazkiek laiko pravedintu? g.gif man tai i tiesiausias kelias i ligas atrodo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ryyd: 19 rugsėjo 2010 - 09:53
Gal teko girdet kokius atsiliepimus apie naujas lopselinuku grupes, pvz. zirniuku, laseliuku?
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2010 09 19, 10:53)
Idomu, ar normalu, kad rudeni vaikams miegant atidaromas langas (virsus)?  g.gif
pasiskunde maniske, kad buvo salta, pastebejome keleta kartu, kad tuo metu kai miegas atidaryti langai  blink.gif
galvoju, gal as cia ko nesuprantu, bet ar neturetu buti tai daroma, kai vaikai lauke, arba bent jau i rubine isvede kazkiek laiko pravedintu?  g.gif  man tai i tiesiausias kelias i ligas atrodo  blink.gif

aš manau kad grynas oras dar niekam nepakenkė mirksiukas.gif
mano vaikas namie savaitgaliais kai miegam visada pradarom langą. Jei bus lemta susirgt susirgs ir prie uždarų langų ir neišėjęs į lauką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babis @ 2010 09 19, 12:05)
Gal teko girdet kokius atsiliepimus apie naujas lopselinuku grupes, pvz. zirniuku, laseliuku?

Laba, galiu tik apie lopselinukus Smalsucius papasakot, kitu grupiu nezinau.

Del atidarytu langu, tai man patinka, kad juos atidaro.As uz gryna ora. Miegui ieskau siltesnes pizamos ir kojinyciu is merinos vilnos ir bus super.
Atsakyti