oi grupes pav. ne dainoreliai o gintareliai
QUOTE(Pakeliautoja @ 2010 09 01, 14:20)
oi grupes pav. ne dainoreliai o gintareliai
Sveiki

Del Zirniuku - maniske is jos papuole i Gintarelius. Siemet ten tik viena aukletoja Ana pasiliko is buvusiuju. Maniske labai sirgo, daug nevaiksciojo, bet kazkokiu nesusipratimu nebuvo, ten ismoko ant puodo sest.
Taip, aš pritarsiu ir dėl Žirniukų ir dėl Gintarėlių grupės auklėtojų
ir ten ir ten superinės
tik labai gaila kad šiemet pas mus Gintarėliuose nebus Dangiros
bet kažkam kitam pasisekė
o aš net nežinojau kad šiandien šventė bus 10 val.

o aš net nežinojau kad šiandien šventė bus 10 val.

QUOTE(Rudnosiene @ 2010 09 01, 16:24)
Sveiki
Jus buvot sventej su abiem siandien?
Pastebejau nauja mergaite. Papuolet i saunia grupe
Mano vyresnele i ja eina. Aukletoja Daivute sauni, o nuo siu metu nauja antroji aukletoja Maryte irgi sauni ir su patirtim, ji kadaise mane is paruosiamosios grupes isleido i mokykla
Mimka, kitos Gintareliu mergytes mama irgi pritars manau
Del Zirniuku - maniske is jos papuole i Gintarelius. Siemet ten tik viena aukletoja Ana pasiliko is buvusiuju. Maniske labai sirgo, daug nevaiksciojo, bet kazkokiu nesusipratimu nebuvo, ten ismoko ant puodo sest.

Aciu mamos kad dalinates nuomonem, paskaitai gera zodi ir ramiau pasidaro..
aha sventei buvom, gal ir mane matet

mano pupa kuri lankys gintarelius viena jauniausiu ir is ugio palygint su kitais maziuke

o del zirniuku tai irgi tikiuosi kad viskas bus gerai, aisku tu ligu bijau kaip velnais kryziaus na bet gal kaip nors... tik vaikiukai ten tokie dar ziopliukai, tokie mamynukai taip graudu ziuret kai maziukai istisai i aukletoja isikabine ir mamos saukiasi praktiskai visa sventes laika.. o aukletojos stengiasi vis ant ranku paima,saunuoles.
QUOTE(Pakeliautoja @ 2010 09 01, 21:18)
gal zinot kiek vaikiuku grupej?
Maciau kaip isikniaube vaikams nueinant

As tai net nezinau kiek tu sarasiniu tiksliai yra

Lopsiuke 15 vaiku turetu but, sarasiniu irgi turbut daugiau keliais, o realiai tai irgi banguoja skaicius

QUOTE(Rudnosiene @ 2010 09 01, 22:46)
Maciau kaip isikniaube vaikams nueinant
Reiskia viskas bus gerai - iskart patiko vaikui
Berods 25 max, bet tiek labai retai buna turbut
Vis kas nors serga ir t.t.
Lopsiuke 15 vaiku turetu but, sarasiniu irgi turbut daugiau keliais, o realiai tai irgi banguoja skaicius

Gintarėliuose bent pernai 18 lankė, o daugiau man regis ir pagal sąrašą nėgali būt

Papildyta:
Nepergyvenk dėl mažosios, ten auklėtojos žinok juos per metus tiek išmokė, ko namie vargu ar išmoktų

Aciu mamos kad dalinates nuomonem, paskaitai gera zodi ir ramiau pasidaro..
reiks susipazint
gal bus progu
mano pupa kuri lankys gintarelius viena jauniausiu ir is ugio palygint su kitais maziuke
... aukletoja Daiva man paliko irgi gera ispudi tokia profesionali, o dukryte vos isprasiau kad vaziuotume namo po sventes, taip jai viskas patiko
(vyras sako, kad cia kaip jam buna, kai as tempiu ji namo kai pats baliaus ikarstis
) tai ryt paliksiu jau ilgesniam laikui, gal zinot kiek vaikiuku grupej?
o del zirniuku tai irgi tikiuosi kad viskas bus gerai, aisku tu ligu bijau kaip velnais kryziaus na bet gal kaip nors... tik vaikiukai ten tokie dar ziopliukai, tokie mamynukai taip graudu ziuret kai maziukai istisai i aukletoja isikabine ir mamos saukiasi praktiskai visa sventes laika.. o aukletojos stengiasi vis ant ranku paima,saunuoles.

Auklėtojoms iš Žirniukų grupės reikia valstybinę premiją išrašyti, nes jos super auklėtojos - visos trys. Nežinau, kas šiemet, bet pernai buvo Ana, Renata ir Irina - labai mielos ponios.
QUOTE(Rudnosiene @ 2010 09 01, 16:24)
o nuo siu metu nauja antroji aukletoja Maryte irgi sauni ir su patirtim, ji kadaise mane is paruosiamosios grupes isleido i mokykla

Taisausi - kita Maryte pasirodo, bet manau bus gera irgi

Siandien dar naujas berniukas atejo, aukletoja sake bus naujoku ir daugiau

Idomu, ar normalu, kad rudeni vaikams miegant atidaromas langas (virsus)?
pasiskunde maniske, kad buvo salta, pastebejome keleta kartu, kad tuo metu kai miegas atidaryti langai
galvoju, gal as cia ko nesuprantu, bet ar neturetu buti tai daroma, kai vaikai lauke, arba bent jau i rubine isvede kazkiek laiko pravedintu?
man tai i tiesiausias kelias i ligas atrodo

pasiskunde maniske, kad buvo salta, pastebejome keleta kartu, kad tuo metu kai miegas atidaryti langai

galvoju, gal as cia ko nesuprantu, bet ar neturetu buti tai daroma, kai vaikai lauke, arba bent jau i rubine isvede kazkiek laiko pravedintu?

Gal teko girdet kokius atsiliepimus apie naujas lopselinuku grupes, pvz. zirniuku, laseliuku?
QUOTE(ryyd @ 2010 09 19, 10:53)
Idomu, ar normalu, kad rudeni vaikams miegant atidaromas langas (virsus)?
man tai i tiesiausias kelias i ligas atrodo 

aš manau kad grynas oras dar niekam nepakenkė

mano vaikas namie savaitgaliais kai miegam visada pradarom langą. Jei bus lemta susirgt susirgs ir prie uždarų langų ir neišėjęs į lauką

QUOTE(babis @ 2010 09 19, 12:05)
Gal teko girdet kokius atsiliepimus apie naujas lopselinuku grupes, pvz. zirniuku, laseliuku?
Laba, galiu tik apie lopselinukus Smalsucius papasakot, kitu grupiu nezinau.
Del atidarytu langu, tai man patinka, kad juos atidaro.As uz gryna ora. Miegui ieskau siltesnes pizamos ir kojinyciu is merinos vilnos ir bus super.