Įkraunama...
Įkraunama...

Gertrūda

Laba grazus, kai gim musu pirmagime, tai tris sav Gertrūdė buvo(pakeista galune svelniau skamba). bet del amseniniu priezasciu teko sio vardelio atsisakyti nors ir gimio liudijimas buvo nuvestas daryti, zodziu paskutine akimirka is Gertrūdės tapo Austėja.
Atsakyti
Na man Gertrūda labai jau "riebus" vardas ax.gif pas vaika grupeje buvo mergaite tokiu vardu, tai kadangi ji pati ne coliuke, tai jai visai tiko biggrin.gif siaip savo vaiko tokiu vardu nepavadinciau.
Atsakyti
Man ir šis vardas nelabai gražus. Mergaitei norėtusi šiek tiek švelnesnio g.gif
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2010 02 18, 14:06)
Na man Gertrūda labai jau "riebus" vardas  ax.gif  pas vaika grupeje buvo mergaite tokiu vardu, tai kadangi ji pati ne coliuke, tai jai visai tiko  biggrin.gif siaip savo vaiko tokiu vardu nepavadinciau.

man irgi, iškart asociacijos kaip su kokia helga ar brunhilda -
user posted image
Atsakyti
Man skambesys irgi nepatinka sito vardo. Tas galas -trūda taip kazkaip....
O trumpinys Gerda - grazu
Atsakyti
man tai grubus lb
Atsakyti
Man negrazus skamba kaip kokia ''tryda'' bigsmile.gif atsiprasau blush2.gif
Atsakyti
Gertruda man asocijuojasi su stampia mergaite ar moterimi rolleyes.gif (nieko nenoriu izeisti)
Atsakyti
mano dukriuko vardas Gertruda. Ir neleidziam su MB niekam trumpinti jokiom Gerdom ar Gertom. Kazkada tos mazos mergaites uzauga... tampa moterimis. Ir musu nuomone, savarankiskai moteriai visai tinka astrus, senovines kilmes vardas... 4u.gif Beje, norincias pavadinti siuo vardu mamas, galiu padrasinti - daugiau girdesite atkalbinejimu, bet as tikrai nesigailiu... literaturoje taip pat sis vardas nera labai retas - tegu ne visada gerieji personazai tai buna, bet kiek teko susidurti - stiprios asmenybes... (kad ir sekspyro "hamletas") 4u.gif
Atsakyti
Vardas tikrai "sunkus'', ne Teja, Leja, Meja, kazka saukt butu smagu, bet savo vaiko nevadinciau
Atsakyti
Grieztas vardas,bet kodel ne,visai grazus,kas tokius megsta ax.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti