Man grazus vardas,nenuvalkiotas

Labai grazus vardas
Jokiu ten Gerdu ar Gretu

man labai grazus vardas
netgi jei tureciau dukryte labai rimtai apie ji mastyciau 
tik vat viena daina man vis sukasi B. Grebenscikovo "nipej vina gertruda, pjanstvo nikrasit dam..... "

tik vat viena daina man vis sukasi B. Grebenscikovo "nipej vina gertruda, pjanstvo nikrasit dam..... "

nepasakyciau kad lb grazus ar lb bjaurus, toks neutralus
jei GERTA sutrumpintai,tai kaip GIRTA

QUOTE(tikroji meile @ 2009 05 26, 08:35)
Man nelabai suprantamas vos ne visuotiniu patapes poreikis trumpinti vardus

Labai gražus vardas. Labai
Ir neleist jo trumpinti

man asmeniskai tas vardas labai nepatinka, jei buciau taip pavadinta pasikeiciau, kazkaip grubu

QUOTE(monceaster @ 2007 11 02, 14:06)
Tarkim jei pavadinsime siuo vardu savo dukras ir krikstysime tai antro vardo jau negalesime deti. Nes Gertrūda yra sventas vardas.
Niekas nedraudžia vaiko vadinti nors ir trimis šventais vardais. Tik nesuprantu, negi kuo daugiau vardų, tuo geriau? Man tai kaip tik atrodo nemažas privalumas, jei tas pats vardas gali būti ir krikšto vardu - "nedulka" vien Krikšto liudijime, o kažką žmogui visgi primena.
O kas dėl Gertrūdos, tai tiesa, kiek grubokas, bet man vis tiek užkliuvęs gerąja prasme. Mažą mergaitę manau "liuosiai" galima ir Gerdute vadinti, o Gertrūda - solidu, tikrai žmogaus, o ne kokio naminio gyvūnėlio vardas.
reto negražumo, dar negražesni ko gero tik naujadarai, vertalai ir visokio mėjos, pėjos, lėjos

QUOTE(l'eau @ 2009 02 25, 13:18)
QUOTE(l'eau @ 2010 01 01, 21:26)
reto negražumo, dar negražesni ko gero tik naujadarai, vertalai ir visokio mėjos, pėjos, lėjos 

Čia vis "update'ai" ar šiaip nuotaika prasta?

ne visiems taip trūksta veiklos, kad švaistytų laiką sekdami žinutes, juolab prirašinėdami kažką ne į temą ir dar liūdną veiduką