Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinė: Kodėlčiukas

QUOTE(Ivonita @ 2009 09 13, 09:32)
Sveiki, tai kokia grupe lankysit?mes tai nuo 21 dienos eisim i neziniuku grupe!

labas,
dar nebuvom,nes truputi apsirgom.bet jau beveik sveikos,dar stiprejam ir 1dieni tikiuosi jau tikrai keliausim i darzeli.
nes ir vedeja ja perspejo,kad jei neatvesim iki rugsejo pabaigos atims is musu vieta unsure.gif

Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif

Mano dukrele nuo birzelio lanko neziniuku grupe. Gabriele. Grupej yra dvi Gabrieles, tai manoji su ilgais plaukais. Vyras vezioja, tai pati retai kada uzsuku. Pasakojo kad ten labai faina mergaite Gerda, su Gabriele labai draugauja. : ))) O Stasiukas buna priberia smelio maniskei i plaukus. : p

Idomu, ar planuojamas koks teveliu susirinkimas?

Apie pati darzeli, esu labai patenkinta. Sutinku su kitom mamytem - direktore labai sauni moterys. Dabar, kai susiformavo nuolatines grupes, ruosiu zaislu maisa (Gabriele pati turbut net neprisimena, kad tokiu turejusi) kad linksmiau mazyliams.

Si bus pirma ziema darzelyje, tai siek tiek nerimauju del virusu, ligu - Gabriele gana greit pasigauna. Grupeje vesu ar silta?
Atsakyti
QUOTE(mixasia @ 2009 09 16, 12:04)
man atrodo as jus is matimo jau pazistu smile.gif jus su vyru Roberteli atvezat kiekviana ryta vezime, ar klystu? Mano dukryte Emilija, as Margarita  friends.gif , tik gaila nera cia musu daug is katineliu rolleyes.gif

Taip, Margarita, mano Robertukas smile.gif atrodo ir as tave is matymo pazistu. Mano vardas Dina. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ivonita @ 2009 09 04, 07:51)
Sveiki, pradedam lankyti neziniuku grupe!Gal galite ka parasyti apie aukletojas?

Sveika Ivonita!!! Kaip jums sekasi darzely???
Atsakyti
labas rytas,
leja jau si ryta ejo i darzeli.dabar vis dar ten,labai nerimauju.patekom i nykstuku grupe,labai faina auklyte,nedaug vaikuciu buvo.pavalgem kosytes truputi,susipazinom su skaiste ir sarunu.ir nubegom zaisti,nezinojo prie ko pult pirmiausia,nes zaislu kruva ir visi nematyti. doh.gif
pasiliko noriai,tik dabar neprisiskambinu aukletojai kaip sekasi.na bet tikiuosi viskas gerai.vaziuosiu 12 pasiimti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hegesihora @ 2009 09 18, 10:45)

Mano dukrele nuo birzelio lanko neziniuku grupe. Gabriele. Grupej yra dvi Gabrieles, tai manoji su ilgais plaukais. Vyras vezioja, tai pati retai kada uzsuku. Pasakojo kad ten labai faina mergaite Gerda, su Gabriele labai draugauja. : )))  O Stasiukas buna priberia smelio maniskei i plaukus. : p

Apie pati darzeli, esu labai patenkinta. Sutinku su kitom mamytem - direktore labai sauni moterys. Dabar, kai susiformavo nuolatines grupes, ruosiu zaislu maisa (Gabriele pati turbut net neprisimena, kad tokiu turejusi) kad linksmiau mazyliams.

Si bus pirma ziema darzelyje, tai siek tiek nerimauju del virusu, ligu - Gabriele gana greit pasigauna. Grupeje vesu ar silta?

sveika, mes sinadien pirma diena darzelyje buvom!iki pietu!tai visai nieko, biski verke, kai is namuko islist negalejo, o tecio jau nebuvo, bet ka padarysi!siaip manau viskas bus gerai!jei ka mano vardas Ivona!
Papildyta:
QUOTE(GaDina @ 2009 09 21, 10:03)
Taip, Margarita, mano Robertukas  smile.gif  atrodo ir as tave is matymo pazistu. Mano vardas Dina.  thumbup.gif
Papildyta:
Sveika Ivonita!!! Kaip jums sekasi darzely???

Labas!taip ir pagalvojau, kad tai tu - kaimyne!
na kaip jums sekasi?mes tik pirma diena siandien buvom, tai nelabai ir supratom kaip ten kas!
Atsakyti

Mano dukrele nuo birzelio lanko neziniuku grupe. Gabriele. Grupej yra dvi Gabrieles, tai manoji su ilgais plaukais. Vyras vezioja, tai pati retai kada uzsuku. Pasakojo kad ten labai faina mergaite Gerda, su Gabriele labai draugauja. : )))  O Stasiukas buna priberia smelio maniskei i plaukus. : p

Dar norejau uzklausti apie aukletojas...kaip jos ten?vyras sake , kad vienas berniukas pastoviai verkia, tai jos net neramina jo...tik pasako - Pijau neverk!
Atsakyti

QUOTE(Ivonita @ 2009 09 22, 08:54)
Dar norejau uzklausti apie aukletojas...kaip jos ten?vyras sake , kad vienas berniukas pastoviai verkia, tai jos net neramina jo...tik pasako - Pijau neverk!

Jūsų vaikučiai negali būti vienoje grupėje, nes jie skirtingo amžiaus, biggrin.gif nebent čia mišraus amžiaus grupė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivonita @ 2009 09 21, 13:23)
Labas!taip ir pagalvojau, kad tai tu - kaimyne!
na kaip jums sekasi?mes tik pirma diena siandien buvom, tai nelabai ir supratom kaip ten kas!

Mano lelius sekmadieni atsigule sveikas, o pirmadieni pabudo su temperatura, sloga, o dar uz poros valandu uzkimo verysad.gif Tai dabar savaite sedim namie, gydomes.
Visumoj 4 dienas einam i darzeli, paskui 4-5 dienas sergam.
Ir kaip cia eisi i darba?? doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(GaDina @ 2009 09 22, 11:53)
Mano lelius sekmadieni atsigule sveikas, o pirmadieni pabudo su temperatura, sloga, o dar uz poros valandu uzkimo  verysad.gif  Tai dabar savaite sedim namie, gydomes.
Ir kaip cia eisi i darba??  doh.gif  g.gif

Su tuo sirgimu tai tikrai taip.... Na, mes daugiau peinam į darželį negul namie sėdim.... Bet vat nuo pirmadienio ir mes sedim namie ax.gif Mums taip pat sekmadienio naktį pakilo temperatūra. Bet jau nuo pirmadienio popietės temperatūros nėra, tačiau kosti... Tai ir mes savaitėle gydysimės. Labai norim būti sveiki, kai bus rudens šventė bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
labas,
isgirdau apie rudenine svente,kada ji bus??
leja jau antra diena eina i darzeli ir visai gerai jauciuosi.siandien nuvaziavau pries piet pasiimti,dar truputi pastovejau uz duru ir paklausiau.tai sako nojiu liulia.buciau nevaziavusi,butu sekmingai uzmigusi su visais vaikuciais.
ryt bandysim miegot darzelyje.vaikuciai jau buvo pavalge,ir ejo po truputi miegoti.
kol kas mano sirdis rami,nes siaip viskas man ten patinka. thumbup.gif
Atsakyti
dėl šventės tai geriau auklėtojos pasiklauskit....
Mums sake kad bus ateinanty treciadieni. Reikes vaisiu vaikam nusinesti, tai jau galvoju ka cia reikes padaryti ax.gif Man tokios vaikų šventės labai patinka. thumbup.gif Pavasarį buvo sporto šventė, tai nerealiai patiko, labai labai įdomu ir graži buvo. Likau sužavėta, ir džiaugiausi kad atvykau pažiūrėti bigsmile.gif
Tik nežinau kaip su ta rudens švente bus.... Dar ir oro sąlygos labai svarbios.... Bet taip norėčiau sudalyvauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GaDina @ 2009 09 22, 12:53)
Mano lelius sekmadieni atsigule sveikas, o pirmadieni pabudo su temperatura, sloga, o dar uz poros valandu uzkimo  verysad.gif  Tai dabar savaite sedim namie, gydomes.
Ir kaip cia eisi i darba??  doh.gif  g.gif

ot ir mes nuo pirmadienio namie , temperaturos nebuvo bet koseja smarkiai ir sloguoja , siandien buvom pas gydytoja, sake virusas po darzalius vaiksto, sedesim namie iki pirmadienio,
o tu aukletojai skambinai? as tai neturiu jos nr, kazkaip ne paklausiau ax.gif , nzn gal reikia perspekt kodel neateinam g.gif
Atsakyti