Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinė: Kodėlčiukas

Labuka visoms mamytėms, smile.gif tėveliams ir šiaip lankytojoms šio puslapio, jei jus domina įvairūs namų gamybos meniniai darbeliai, norite originalios dovanos savo dukrytei, sūneliui, ar vyrui, apsilankykite šioje svetainėje, teikite savo pasiūlymus, pageidavimus ir rinkitės dovanėles smile.gif www.artvaidilute.lt
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2009 03 21, 17:21)
Na konkrečiai ši grupė tai nėra perpildyta ax.gif , užeikit pas direktorę, gana maloni moteriškė 4u.gif

Labai jums aciu ,bandysiu teirautis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.Sunus lanke Kodelciuka vienerius metus,kol gyvenom Vilniuj.Buvom patenkinti siuo darzeliu.Kadangi praejo nemazai laiko,neprisimenu ar siame darzelyje yra paruosiamoji grupe?Sunui bus seseri vasara,i pirma klase dar tikrai nepasiruoses.Be to,bandyciau ir antra i ta pati darzeli vesti,jei priimtu.Dabar man aktualu suzinoti apie paruosiamaja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chameleone @ 2009 05 04, 19:45)
Sveikos.Sunus lanke Kodelciuka vienerius metus,kol gyvenom Vilniuj.Buvom patenkinti siuo darzeliu.Kadangi praejo nemazai laiko,neprisimenu ar siame darzelyje yra paruosiamoji grupe?

Yra paruošiamukų grupė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2009 05 04, 19:56)
Yra paruošiamukų grupė 4u.gif

Saunu,aciu smile.gif Bandysiu pasikalbeti su direktore. Visgi 2% tuomet skyriau vaiku darzeliui smile.gif Ir kitokius inasus padaryciau, jei tik priimtu blush2.gif
Atsakyti
Mes lankome šį darželį jau metai su puse. Tai jeigu kam kyla klausimų - galit klausti, padėsiu bigsmile.gif
Beje, direktore tai tikrai labai šauni moteris, neįtikėtina, bet jokių dovanų nepriėmė blink.gif Žiauriai keista, bet sveikintina, pasirodo ne visur tik su "dovanelemis" priima.... Užrasėm ir pasakėm kad norim po mėnesio jau lankyti darželį, ir priėmė thumbup.gif
Lankėm lopšelinukų grupę, tai auklėtoja Danutė - kaip mama vaikams, labai rūpestinga, užsiima su vaikais, gražiai bendrauja su vaikais, ir vaikai ją myli wub.gif Tikrai geros širdies žmogus thumbup.gif
Atsakyti
gal kas zinote ar priimtu 4-meti mano vaika i si darzeli?? persikelem kitur gyventi..i pasakaite net eiti nenoriu, nors uz keliu metru darzelis..bet ten be sansu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tarka @ 2008 10 03, 14:00)
šiaip tai mes pradėjom lankyt nuo dviejų metų ir tada visa velniava su darželiais dar tik prasidėjo, suspėjom biggrin.gif o kita vertus, tai mūsų namas yra daug arčiau šio darželio, nei kad iki kitų Pašilaičių darželių arba kai kurie Šeškinės namai daug labiau nuo jo nutolę biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif visu 100 procentų, o bigsmile.gif radom pažįtamų veidų, mes irgi lankom tą pačią grupę mirksiukas.gif

o mes jau pradėjom su mažąja lankyti Katinėlių grupę. Kiek paskaičiau atsiliepimų, kad nuostabios auklėtojos dirba, to ir tikiuosi smile.gif
Atsakyti
sveikos mamos
Mano dukryte lankys iki rugsėjo 1 dienos šį darželi. blush2.gif bet nepamenu kaip vadinasi grupė, bet taip pat lopšelinė. Ka galiu pasakyti g.gif, kas liečia auklėtojas - tai auklėtoja Ugnė yra Auklėtoja iš didziosios raidės, taip pat labai puiki šeimininkutė. Mano dukra ja vadindavo močiute. O del kitos auklėtojos, tai nelabai ka galiu gražiai ir parašyti. Man tik kas labai nepatiko, tai vaikų žaidimo aikštelė kuri randasi prie pat mašinų stovėjimo aikštelės, tai kai kas nors pastato mašina, tai visos dulkės ant vaikų ir nusėda.
Tai tiek. Kam reikia vietos į darželį skubėkite, nes mes jau snd parašėmė prašymą kad nuo rugsėjo 1 dienos nebelankysime šio darželio.

Atsakyti
Gal kas nors turite kokios nors info apie auklėtoja Vianą?
Atsakyti
Sveiki. Ir mes lankom Katinėlių grupę nuo rugsėjo 1 4u.gif
ZMama, kuri tavo mergyte??? smile.gif
Atsakyti
Sveiki, pradedam lankyti neziniuku grupe!Gal galite ka parasyti apie aukletojas?
Atsakyti