Miela MG
O kodel butinai turi rinktis tik Zalgirio soda, arba Elguva?

Man kas idomiausia, kad internete pasiskaiciau nusiskundimu Elguvos maisto tematika. Jei konkretizuoti - kad maistas buvo neskanus, o aptarnavimas pobuvio metu chamiskas..

Na ir net nezinau.. Visi be abejo sutaria, kad ju nuostabus tortai, nors as nesu ju ragavusi..
Apie Zalgirio soda internetiniuose puslapiuose neipatingai kas parasyta. Kiek suprantu, ten anksciau buvo kavine ir joje gamino labai prasta maista, taciau pasikeite savininkai ir dabar klientu atsiliepimai tokie 50% / 50% blogu ir geru..
Taurakalnyje buvome uzeje i kavinuke dienos metu - valgeme vistiena sojos padaze ir jautiena su slyvomis..

Oj..

tai net neuzteko jegu pabaigti siuos patiekalus, nes buvo TOKIE NESKANUS, kad net negaliu papasakoti..

Blogiausia, kad pobuviu meniu pas juos negali paragauti ir atsiustas ju komercinis pasiulymas mums pasirode labai mandras ir visiskai musu sveciams nevalgomas...

O uzsisakineti aklai - didele rizika!
Beje, minejai, kad daznai jusu seima uzsako maista.. Ar galetumei kokretizuoti, kokius patiekalus isskyrus cepelinus? Mane konkreciai domintu neriebios kiaulienos ir vistienos patiekalai, t.y. kepsniai, karbonadai ir t.t.
Maistas pas jus budavo atvezamas marmituose?
Beje, pakolkas labai daug teigiamu atsiliepimu prisiskaiciau apie Maisto fabrika. Bet jie ne is pigiuju.. Apie patiekalu meniu nieko nekalba, bei apie kainas siuo metu irgi taip pat.. Zinai, idomu tai, kad apie Maisto fabriko tortus irgi visi labai skaniai atsiliepia. Kita vertus mane suintrigavo, kad pas juos yra galimybe paskanauti pasirinktu pobuviu meniu patiekalu ir taip pat tortu skoniu, kuriuos uzsakinesi vestuvems.

Beje, manau, kad tai nuostabi paslauga, kuria teikia jie pakolkas vieninteliai.
Tai siam kartui tiek