Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

saulyte, afera liuks sijonukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(afera @ 2007 11 21, 23:35)
user posted image
user posted image
user posted image

va koks sijonas gavosi saltajam sezonui  ax.gif

labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image

va koks sijonas gavosi saltajam sezonui  ax.gif

oho, o atrodo, kad 3 skirtingi! labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(afera @ 2007 11 21, 22:43)
nuo sviesos mainosi... panasiausia spalva gavosi trecioj nuotraukoj...

QUOTE(neringata @ 2007 11 22, 08:38)
oho, o atrodo, kad 3 skirtingi! labai gražu thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai gražus mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai aš blush2.gifblush2.gif ggte žadėjau megzti klostuotą sijoną su tavim blush2.gif .Bet išėjo taip kad mano mažutė pamačiusi kad jau baiginėju savo suknelę, taip gražiai prašosi tokios pat ax.gif kad aš jai pažadėjau ją numegzti. ax.gif Bet va labai jai norėčiau klostuotos, su pynėm na kaip tu mezgi schmoll.gif schmoll.gif .O kaip sekas? mirksiukas.gif Ar labai liūdi kad viena narplioji? mirksiukas.gif gal po kiek laiko dar kas prie mūsų prisijungs, o tu galėsi mims patarimus duoti. mirksiukas.gif Aš tikiuosi iš tavęs idėjų mažutei pasisemti blush2.gif , o po to kibsiu sau narplioti thumbup.gif .Labai lauksim tavo rezultatų. drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Afera - grožis begalinis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, as ir siandien pirma diena darbe su nauju sijonuku - toks kaip aferos drinks_cheers.gif smile.gif Labai greitai mezgesi - pradejau lapkricio 7 d. , o vakar jau baigiau! Dziaugiuosi tokia sparta, nes siulai storoki, virbalai irgi, tai tik viens du, pora savaiciu nuvogto miego (bo mezgu tik nakcia kai visi sugula) ir rezultatas biggrin.gif
Paprasysiu bendradarbes, kad nuotraukyte padarytu ir ikelsiu pasirodyt smile.gif
Atsakyti

grazus, siltas, jaukus.O svarbiausia ne tiksli kopija smile.gif
Atsakyti
labai idomu, is kokiu siula afera mezge/nere savo sijonuka? Labai mielas pukas - gal cia mochera? man truputi su originalumu striuka verysad.gif aferos interpretacija su kailiuku - fantastiska!
Taigi rodausi savo juodaji
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2007 11 22, 12:22)
O svarbiausia ne tiksli kopija smile.gif

mano klubai platus, nesiryzau ju pynemis apipint lotuliukas.gif rolleyes.gif , geriau tegul "cinkelis" apacioje buna blush2.gif (mezgiau is moherio, kailiukas tikras - pirkau Vilniaus gatvej esancioj mazutej parduotuvelej)

Mate blink.gif , graziau nei originalas 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo afera: 22 lapkričio 2007 - 12:41
Mate
NU irgi nera zodziu.Mergos baikit,išvarysit iš proto.Juk jau draskausi, o kai pamatai tai norisi susiplėšyti gabalais:)
Atsakyti
QUOTE(afera @ 2007 11 21, 22:43)
nuo sviesos mainosi... panasiausia spalva gavosi trecioj nuotraukoj...

Labai liuksiškas sijonas gavosi thumbup.gif , čia matyt tas pilkasis supaprastintu variantu mirksiukas.gif
O dėl tų spalvų, tai ir aš pagalvojau, kad čia cieli trys lotuliukas.gif
Atsakyti