Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

Mate, nu labai graziai tavo sijonukas ziurisi thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražus sijonukas tek ir man gundytis.
Atsakyti
as dar apie sijonukus paklausiu, o kokio storio siulai ir kokio storio virbalais mezget? ir dar toks klausimukas, o kaip sus susegimu? ant gumos?uztrauktukas, ar kaip?
Atsakyti
[quote=1RUGILE,2007 11 22, 10:49]
Tai aš blush2.gifblush2.gif ggte žadėjau megzti klostuotą sijoną su [/quote]

as vat ir galvojau ar tik ne tu biggrin.gif
nugi lauksiu prisijungiant..mergytei juk greit suknele nunarpliosi...
man tik keista..paziurejau senas tema radau ten tavo nerta supergrazu sijona balta..ir galvoju kad nusivertini save labai, nu kad ten meistres darbas, cia tu turetum visas mokyt

[quote=Mate,2007 11 22, 12:38]
labai idomu, is kokiu siula afera mezge/nere savo sijonuka? Labai mielas pukas - gal cia mochera? man truputi su originalumu striuka verysad.gif aferos interpretacija su kailiuku - fantastiska!
Taigi rodausi savo juodaji
user posted image
user posted image
[/quote]

man tai labai grazus tas sijonukas bet as kazkodel pati tokio nenoriu is storo siulo nekanda
[quote=Mate,2007 11 22, 13:25]

[quote=Mate,2007 11 22, 13:32]
vyras siryt pamate mane su juo (su sijonu smile.gif ) ir baisiai pasipiktino - tai tu su tokiu kiauru i darba eisi!!!??? sakau, pasijonis bus, pasijonis bus, pasijonis bus... truputi nurimo biggrin.gif
[/quote]

kame cia tas kiauurumas?
juk zemai labai isideda kiaurarastis g.gif
Atsakyti
merginos jusu sijonukai thumbup.gif wub.gif
o stai mano ant manekeno doh.gif tik vyrai nepasake kad kloste ties pilvu susidare blush2.gif

http://public.fotki....i/photo-90.html
Atsakyti
Nu mergaitės, Šaunuolės! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Negalėjau atsižiūrėti, vis verčiau puslapius ir džiaugiausi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

O gal šito juodo (kur su virbalais ir kabliuku) schemutę būtų galima gauti blush2.gif
Būčiau dėkinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilutė @ 2007 11 22, 21:58)
merginos jusu sijonukai thumbup.gif  wub.gif
o stai mano ant manekeno  doh.gif tik vyrai nepasake kad kloste ties pilvu susidare  blush2.gif

sijonukas grazus
bet itariu didokas tau g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilutė @ 2007 11 22, 22:58)
merginos jusu sijonukai thumbup.gif  wub.gif
o stai mano ant manekeno  doh.gif tik vyrai nepasake kad kloste ties pilvu susidare  blush2.gif

labai gražu thumbup.gif Ir spalvytė čia jau tikresnė matosi 4u.gif
Atsakyti
Oi, Ggte, kaip paglostei širdį wub.gif Ačiū labai už pagyras blush2.gif , bet ten tikrai buvo niekų darbas mirksiukas.gif .Tiesiog sedėdavau vasarą vakarais lauke ar kur prie ežerėlio ir narpliodavau tas gėlytes.Jokių skaičiavimų, jokių uždėt, nuimit, paskaičiuot.Įsijautus tiek prinėriau doh.gif kad paliko dar mergaitei tokiam pat sijonui.Tai va ji šiais metais bus pirmokė thumbup.gif , tai tikiuosi kad abi pasipuošim.Aišku tas susiuvimas biškį nervukų pakainavo, bet vis tiek ne taip sudėtinga kaip skaičiuoti akeles mezgan schmoll.gif t.Beje dabar pabaigiau suknelę sau megzti.Kai išdžius žadu pasirodyti.Pabaigus suknelę mažutei tada jau imsiuos sijonuko bigsmile.gif .O ar galėsi foto parodyt kaip tau sekas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 23, 09:04)
Oi, Ggte, kaip paglostei širdį wub.gif Ačiū labai už pagyras blush2.gif , bet ten tikrai buvo niekų darbas mirksiukas.gif .Tiesiog sedėdavau vasarą vakarais lauke ar kur prie ežerėlio ir narpliodavau tas gėlytes.Jokių skaičiavimų, jokių uždėt, nuimit, paskaičiuot.Įsijautus tiek prinėriau doh.gif  kad paliko dar mergaitei tokiam pat sijonui.Tai va ji šiais metais bus pirmokė thumbup.gif , tai tikiuosi kad abi pasipuošim.Aišku tas susiuvimas biškį nervukų pakainavo, bet vis tiek ne taip sudėtinga kaip skaičiuoti akeles mezgan schmoll.gif t.Beje dabar pabaigiau suknelę sau megzti.Kai išdžius žadu pasirodyti.Pabaigus suknelę mažutei tada jau imsiuos sijonuko bigsmile.gif .O ar galėsi foto parodyt kaip tau sekas. wub.gif

nu kad nesekasi man su tuo sijonu kazkas
numezgiau juosmeni is stulepiu 1 gera viena bloga
paskui padariau klosteles
is 14 akiu tarp kuriu po viena isvirkscia
nu bet susukau paprasta pyne is tu 14 akiu..nu labai diidele
nezinau kaip ji ten atrodys...mastau ka daryt su tuo dalyku
o suknyte parodyk, paskui gausi paskaot viska kaip mezgei nes nert tingiu, o megst gal ir noresiu tokia
Atsakyti
Labas rytas, mezgijeles! mano juodas sijonas visai nekanda, bet as atspari apskritai visokiems ikandimams (isskyrus gyvius, bet ne apie juos cia kalba smile.gif ), gal kokiai jautruolei ir nelabai tiktu tie siulai, bet man jie visai thumbup.gif . O rastelis ir aprasymas kazkur cia buvo, reiktu tik paieskoti. Uzsegimo jokio nedariau, siuvau placia guma. O pasijoni pirkau gatava "geroj" parduotuvej man tinkanti sijona ant gumos, virsu nukirpau, isskalbiau ir gavau puiku pasijoni ax.gif
Atsakyti
Ggte mirksiukas.gif o tu vis tiek pasirodyk. mirksiukas.gif Čia mamytės labai kūribingos, manau kad pažiūrėjusios įvertins ir pasiūlys jeigu ką mirksiukas.gif kokią kitą išeitį.Nenuleisk rankų schmoll.gif Žinok aš savo suknelę irgi gal kokis penkis kartus ardžiau schmoll.gif doh.gif Sunku buvo apsiskaičiuot, raštą pasiskirstyt schmoll.gif .Iš pardžių irgi buvau sumasčius su pynėm, bet kažkaip netiko schmoll.gif , gal siūlai per stori ar dar kas, nežinau g.gif bet ardžiau ir tada mezgiau muselėm.Reikia bandyti ir viskas bus gerai.Žinok, aš būčiau jau ją numetus jei ne Dovydos padrąsinimai thumbup.gif .Tad pasirodyk ir mes įvertinsim kaip tau ten gaunas mirksiukas.gif .
Atsakyti