Įkraunama...
Įkraunama...

Vienišės atostogos

QUOTE(AIRRA @ 2005 06 26, 23:06)
Išgirdo išgirdo 4u.gif  4u.gif  4u.gif ,tik neskubėjau atsakyti nes nežinia kada važiuosiu.Kai jau žinočiau tada ir kreipčiausi tiesiogiai... ax.gif

blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
O dabar stipriai pasidžiaugsiu-šį savaitgalį buvau nulėkusi į Nidą clap.gif Labai labai netikėtai išpuolė ta kelionė.Tik sąžinė graužė, nes važiavau viena,dukrytę palikau su močiute cray.gif
Buvo labai labai daug žmonių,daug vaikučių su vežimukais-man taip buvo pavydu žiūrėti į tokias šeimas,toks nuostabus pasitaikė oras,o mano kleckutė liko namuose.Jei dukrytei būtų kokie keli mėnesiai,būtų kur kas lengviau-beveik visą kelią pramiegotų,o dabar sunkiai ištvertų tą kelionę,nes sėdėt vienoj vietoj nemėgsta. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2005 06 25, 09:27)
Aš irgi pasiryžusi patraukti į Palangą viena su vaikais. Būsiu liepos antroje pusėje, jei dar kuri būsit - galėsim susibėgti.
O va vėžimėlio problema dabar ir man aktuali. Mažajai tai aš būtinai imsiu, bet aš mąstau dabar apie savo "didžiuką". Kilometrą kokį tai is nueis, na gal pusantro, max - du. Bet nuo ten kur aš gyvensiu iki Palangos parko turbūt kokie du. O taip norėtųsi pasivaikščioti toliau, ne tik aplink poilsio namus.
Tai sumąsčiau, kad man reikia sportinio vežimėlio dvynukams, kad reikalui esant susodinčiau abu - ir tolyn. Jie miega, o aš sau vaikštau. O dieną prie jūros važiuočiau su vienviečiu savo "skėtuku".
Tai va kaip sumąsčiau, ir dabar suku galvą iš kur gauti tą dvynukų vežimėlį savaitei.
Beje, gal kuri pažįstat kokią mamytę, kurios vaikiukai jau paaugo, vežimo nebenaudoja, o jis kur nors sklepuke ilsisi. Gal išnuomotų man savaitei. Pažadu visaip kaip atsilyginti.

Na, atleiskite, kad ilindau i jusu tema, bet vienise su buvusi kokius gerus 3 metus, per kuriuos teko visur su savo maziumi vazineti (dabar jau jis didysis) - tiesiog gal vertetu paieskoti kokio nuomos punkto su vezimeliais Palangoje ar kitame pajurio miestelyje??
Kai buvau paskutini karta Palangoje (o tai buvo labai senai), tai maciau gatveje issirikiavusias bobeles su vezimeliais ir uzrasu ``nuomoju``. Tai gal, pagalvojau, siomis dienomis ir nuomos punktai atsirado?
Geru jums atostogu!
Atsakyti
Na, grįžom ir mes po šiokių tokių atostogų iš Nidos pajūrio smile.gif
Žinot, ką sėdėdama pliaže pagalvojau? Ogi tą, kad atostogaut tokioms kaip mes smile.gif iš tikro šauniausia kelioms susiburt į kompaniją ir su vaikučiais sau vargo nematytume...nes kai atsiranda šalia vyriškis, tai vistiek problemų padaugėja tam tikra prasme smile.gif (aš čia,aišku,sakau š vienos pusės g.gif) tai jis pliaže būt nemato prasmės,... tai žuvys mariose nekimba blyn...biggrin.gif visiem kimba, o jam ne...tai knarkia naktį, kad vaiką prižadina...biggrin.gif
ech...be reikalo per vėlai sumąsčiau. Sakiau: kitą kartą tokios klaidos nedarysiu. Namie kas kita, o atostogų metu, tai bendri interesai yra ko gero mamyčių su vaikučiais ir paprasčiau ir neliūdna būtų tikrai.
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2005 06 25, 10:27)
Aš irgi pasiryžusi patraukti į Palangą viena su vaikais. Būsiu liepos antroje pusėje, jei dar kuri būsit - galėsim susibėgti.
O va vėžimėlio problema dabar ir man aktuali. Mažajai tai aš būtinai imsiu, bet aš mąstau dabar apie savo "didžiuką". Kilometrą kokį tai is nueis, na gal pusantro, max - du. Bet nuo ten kur aš gyvensiu iki Palangos parko turbūt kokie du. O taip norėtųsi pasivaikščioti toliau, ne tik aplink poilsio namus.
Tai sumąsčiau, kad man reikia sportinio vežimėlio dvynukams, kad reikalui esant susodinčiau abu - ir tolyn. Jie miega, o aš sau vaikštau. O dieną prie jūros važiuočiau su vienviečiu savo "skėtuku".
Tai va kaip sumąsčiau, ir dabar suku galvą iš kur gauti tą dvynukų vežimėlį savaitei.
Beje, gal kuri pažįstat kokią mamytę, kurios vaikiukai jau paaugo, vežimo nebenaudoja, o jis kur nors sklepuke ilsisi. Gal išnuomotų man savaitei. Pažadu visaip kaip atsilyginti.

Va liepos paskutinę savaitę aš būsiu Palangoj smile.gif Važiuoju su mama, bet kompanijos pasibūti kartu visai norėčiau biggrin.gif
Atsakyti
P A S I Ū L Y M A S
Rugpjūčio 15 - 20 dienomis atostogauju Nidoje įmonės poilsiavietėje. Gavau 3-vietį kambarį. Man ir mano vaikui trijų lovų yra smarkiai per daug, nes mes miegam iš viso vienoj lovoj. Taigi, galiu paimti dar vieną mamytę su atžala. Jei vis dar turėsiu auto, galėsiu nuvežti. Išlaidas dalintume per pusę: kelionė į abu galus ~140 LT, keltas + ekologinis mokestis 56 LT, nakvynė už 6 dienas 144 LT.
Atsakyti
QUOTE(nuodeme @ 2005 07 18, 09:42)
P A S I Ū L Y M A S
Rugpjūčio 15 - 20 dienomis atostogauju Nidoje įmonės poilsiavietėje. Gavau 3-vietį kambarį. Man ir mano vaikui trijų lovų yra smarkiai per daug, nes mes miegam iš viso vienoj lovoj. Taigi, galiu paimti dar vieną mamytę su atžala. Jei vis dar turėsiu auto, galėsiu nuvežti. Išlaidas dalintume per pusę: kelionė į abu galus ~140 LT, keltas + ekologinis mokestis 56 LT, nakvynė už 6 dienas 144 LT.

Nurodytos islaidos tai yra puse, ar 100%?
Atsakyti
100%.
Atsakyti
QUOTE(nuodeme @ 2005 07 18, 08:42)
P A S I Ū L Y M A S

Net keista, toks superinis pasiulymas ir niekas nestveria g.gif Kai perskaiciau, maniau, kad eiles rikiuosis...
Atsakyti
Aga, aš irgi panašiai tikėjausi. Dar galvojau, kaip čia teks rinktis nugalėtoją biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif O matyt teks pačiai norinčių ieškot blink.gif
Jei rimtai, tai pirmenybę teikčiau tom, su kuriom esu susipažinus, bet kad išvis norinčių nėra cry.gif
Atsakyti
QUOTE(nuodeme @ 2005 07 18, 08:42)
P A S I Ū L Y M A S

Aš labai norėčiau su savo mažium nuvažiuoti, jei pavyktų atostogų išsiprašyti ax.gif
Atsakyti
Ir aš labai norėčiau, bet atostogų jau nebeturėsiu... cry.gif Manau, kad tikrai atsiras galinčių ir norinčių smile.gif ir be konkursio čia nebus pasieita...Atostogaut Nidoj yra tikra palaima 4u.gif
Atsakyti