Įkraunama...
Įkraunama...

Vienišės atostogos

Aš tai labai norėčiau ir iš kart būčiau parašiusi, tik mano berniokas jau nemažas ir nelabai lengvo charakterio, kažin ar tiktumėm į kompaniją g.gif o be to, 21 d. seneliai jį vežasi į Pervalką, kur tą paskutinę naktį reiktų pasidėt... verysad.gif
Linkiu rasti gerą kompaniją ir gerai pailsėt 4u.gif
Atsakyti
Mielai prisijungčiau,bet mums biskį per ilgai.Kokių 3-4dienų per akis,nes butą perkam,todėl striuka ir su laiku ir su finansais.
Atsakyti
ax.gif noriu smarkiai pasidžiaugt ir aš ax.gif
buvom su Bite Maja Venspily savaitei thumbup.gif ačiū, Maja notworthy.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Rii @ 2005 07 23, 12:20)
ax.gif noriu smarkiai pasidžiaugt ir aš  ax.gif
buvom su Bite Maja Venspily savaitei  thumbup.gif

Atostogos buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ech, galėtų ta vasara niekada nesibaigti vacation1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bite_Maja: 23 liepos 2005 - 12:11
o as mastau apie atostogas be vaiku.... nes nelabai cia man gausis atostogos kai busiu su jais dviem. ir noriu ne Lirtuvoje, gal Graikija, Ispanija arba Turkija arba pan. g.gif bet neturiu su kuom vaziuot. sad.gif gal atsirastu norinciu. galeciau rugpjucio pradzioje, nes tam laikotarpiui yra zmoniu, kurie priziures mano lialkas.
Atsakyti
dar noreciau truputi apie save: esu 30-ties, nesu abstinente, nesilaikau sveiko gyvenimo budo, megstu papliatkavot apie vyrus, kopimas i kalnus ir palapines - ne man ax.gif , diena noreciau relaksuoti pliaze, o vakare nelikti viesbucio numeryje, o eiti i miesta. vat taip noreciau praleisti atostogas. jei kas panasiai noretu, tai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktute: 24 liepos 2005 - 11:09
pvz.: Maljorka thumbup.gif
nes ten saule, pramogos ir grazu.
radau, kad Novaturas siulo 3-ju zvaigzduciu viesbutyje, 7-ios nakvynes su pusryciais ir vakariena uz 1599 Lt, bet isvykti reikia 07.31
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktute: 24 liepos 2005 - 21:51
ech.... skaitau ir seilę varvinu cry.gif jūs bent galit sau leist prie jūros nuvažiuot...
Atsakyti
kelione galima pirkti issimoketinai, kaip ir saldytuva thumbup.gif
tik reikia kisenpinigiu susitaupyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2005 07 24, 12:07)
dar noreciau truputi apie save: esu 30-ties, nesu abstinente, nesilaikau sveiko gyvenimo budo, megstu papliatkavot apie vyrus, kopimas i kalnus ir palapines - ne man  ax.gif  , diena noreciau relaksuoti pliaze, o vakare nelikti viesbucio numeryje, o eiti i miesta. vat taip noreciau praleisti atostogas. jei kas panasiai noretu, tai lauksiu  4u.gif

Mūsų ir metai ir pomėgiai sutampa thumbup.gif Bet šiais metais man tik pasvajoti apie tokį poilsį,gal kitais metais išeis..Tada pasieškosiu tamstos ir pasiūlysiu cool.gif
Atsakyti
kaip gaila verysad.gif
o kodel tik pasvajoti? del kainos ar nera su kuo vaika palikti?
Atsakyti
Kaip sakiau perkam butą,todėl dabar reikalų iki kaklo ir dar viršaus.Ir pinigų leidimo taip pat wink.gif todėl atostogas planuoju tik kitiems metams.O vat kur į kaimą ar sodybą kokioms 3dienelėms tai labai norėčiau.
Atsakyti