Įkraunama...
Įkraunama...

Vienišės atostogos

as i kaima nenoriu sad.gif
man pasitaike proga istrukt, tad ir noriu ja pasinaudot. na o jei nepavyks isvaziuoti, tai eisiu i anglu kalbos kursus.
Atsakyti
Į kaimą reikia važiuoti su vaikais,vienom aišku kad neta kryptis.Tikiuosi rasi kompanjonę,oi kaip iš anksto jums pavydžiu vacation4.gif
Atsakyti
As isskrendu rytoj i Turkija. Labai tos keliones laukiau, bet vakar bombike sprogo Antalijoj g.gif blink.gif verysad.gif baisoka..
Atsakyti
QUOTE(AIRRA @ 2005 07 25, 14:43)
Į kaimą reikia važiuoti su vaikais,vienom aišku kad neta kryptis.Tikiuosi rasi kompanjonę,oi kaip iš anksto jums pavydžiu  vacation4.gif

Jau radau tongue.gif pasirodo, kad mano gera drauge irgi labai norejo vaziuot i siltus krastus, bet neturejo su kuom, jai net i galva neatejo, kad as galesiu, o man, kad ji gales doh.gif Ir tik visai netycia is kalbos isejo, kad mes abi esame labai nuliudusios del to, kad neturime su kuom vaziuoti pailseti ir paselti tongue.gif
O i anglu kalbos kursus as jau einu, reikia truputi patobulinti savo anglu, kad sutikus "svajoniu vyra", greiciau rasciau su juo bendra kalba blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
As tai paatostogavau kaip tikra vienise.
Su savo sunyciu nulekem i Palanga 3 dienoms. Bet buvo liuks. Per 3 dienas nespejau pasijusti vienisa, galejau skirti visas tris dienas vaikui, be to, maiskis jau visas vyras, tai nuveikem labai daug. Basanaviciaus gatve ismindziojom kaip reikiant, buvom Klaipedoj, plaukiojom, sukomes visokiomis karuselemis.
Nu pinigu tai isleidom blush2.gif Bet nesigailiu.
Atsakyti
NORIU Į KAIMĄ. HELP. Kas žinot kokį kaimą, gal kas norit kartu? porai trejetui dienu?
Atsakyti
Man atrodo kaimo turizmo sodybų prikepta dabar daug. Tik ar vietų yra g.gif
Šiaip noriu ir aš, savaitgaliui.
Turiu netgi tokią "būdą", tik toli, Ignalinos raj., bet gal ir išeitų ką sugalvoti ax.gif
Atsakyti
prikepta tai prikepta, bet nesu buvus tai nežinau kur galima su vaikais...
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 08 24, 13:49)
prikepta tai prikepta, bet nesu buvus tai nežinau kur galima su vaikais...

g.gif Nežinau ir aš schmoll.gif

O mano būda - statybinis vagonėlis, įrengtas gyventi, kaime, ant ežero kranto, žmonių žemėje, tai valgyt niekas nedarys, bet jei reik tik gryno oro, ežero, miško, tai galima kažką galvot būtų.
Atsakyti
As tai i kokia gamta noreciau... bent savaitgaliui tourist5.gif Ale ka ten viena toj gamtoj, baisu gi biggrin.gif
Tai va taip ir lieka vis. Baigias dar viena vasara..
Atsakyti
O aš turiu labai gerą progą apmąstyti savo pirmąją tikros vienišės vasarą ir atostogas (mat keičiu darbą, ir jokių atostogų mažiausiai pusmetį nebenusimato): du kartus buvau užsienyje seminaruose (atseit, atostogos) ir du 3-4 dienų savaitgalius praleidau prie jūros: vienąkart su sese, kitąkart su drauge. Ir nė dienos per visą vasarą su vaiku. Planavau su kaupu atsiimti rudenį - ir į Olandiją galvojom važiuoti, ir prie jūros, ir į Druskininkus. Ech... Gausiu eilinę kompensaciją už nepanaudotas atostogas. O kai turėsiu laiko atostogoms, žiūrėk, vaikas ir į mokyklą pradės eiti, ir atostogauti nebegalės kada papuola, ir išvis nebenorės su mama niekur važiuoti cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2005 08 27, 13:52)
As tai i kokia gamta noreciau... bent savaitgaliui  tourist5.gif Ale ka ten viena toj gamtoj, baisu gi biggrin.gif
Tai va taip ir lieka vis. Baigias dar viena vasara..

Rudenėja, tai gi tu neviena, su sūneliu 4u.gif
Prie kokio ežeriuko, pasimaudyti, kamuolį pamėtyti - tikriausiai nė vienas berniukas tokių pramogų neatsisakytų mirksiukas.gif
O jei ką, mes irgi mielai prisijungtume drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bite_Maja: 28 rugpjūčio 2005 - 18:12