Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XIV dalis]

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 04, 02:08)
Kad nebūtų liūdna - įdėjau į pirmą puslapiuką užkrečiantį juoką  thumbup.gif

thumbup.gif ten tas juokas.. Kažkuo primena paršelio kriuksėjimą beje..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 04 lapkričio 2007 - 01:11
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 04, 02:06)
O tą dainą netyčia ne tas dainininkas dainuoja... tas... nu tas kur turi talentą dainuot tokias jau baisiai liūdnas į ašaras stumiančias dainas? Nors gal ir nea... biškį kitoks balsas gal  g.gif

Gerai čia pavarei raudonplauke lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O tu pameni tą daininką, kuris dainuoja tas dainas, kurios labai tai patinka, nu žinai tokias kur dainuoja vis.. Nors gal ir ne visai tokias mastau.gif
Susipainiojau jau pati lotuliukas.gif

P.S. o tu raudonplauke? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 04, 02:08)
Kad nebūtų liūdna - įdėjau į pirmą puslapiuką užkrečiantį juoką  thumbup.gif

Tas testas tai super biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(haneriete @ 2007 11 04, 02:09)
As siandien nenusiteikusi liudeti, tai manes ir tokios dainos neliudina  ax.gif
Noriu i koki tusa, noriu prisigerti (pasiilgau to vaikinuko, kur mane degtine su citrina girdydavo), noriu savo mergu su visokiausiais properiais, noriu po to dar prisigerti, sokti ant stalo, vos bepaeinant vaziuoti prie juros,  ten dar sokti ir dainuoti, o po to pasidaryti koki after party ir dar ir gerti, ir sokti ir dainuoti...  bigsmile.gif

ahhh rolleyes.gif kada grįžti į LT? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vakarė23: 04 lapkričio 2007 - 01:20
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 04, 02:08)
Tai gal atsikemšam?

Neturu unsure.gif
Bet įtariu pasitaisysiu arbatos ir įpilsiu į jį brendžio šlakelį biggrin.gif
Vsio - taip ir einu padaryti! Šeštadienis vistik! Ir negana to prisiminė mane tik vienas kažkoks lopas irnesakyk.gif Nusipelniau arbatos su brendžiu lotuliukas.gif
Atsakyti
haneriete, šėlioti mergaite užsimanei biggrin.gif Šokti ant stalo... čia geras. Niekada to nedariau kol kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 04, 02:10)
Gerai čia pavarei raudonplauke  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O tu pameni tą daininką, kuris dainuoja tas dainas, kurios labai tai patinka, nu žinai tokias kur dainuoja vis.. Nors gal ir ne visai tokias mastau.gif
Susipainiojau jau pati  lotuliukas.gif 

P.S. o tu raudonplauke? biggrin.gif

Nea nepamenu lotuliukas.gif nors pala, o gal jis tas kuris aną ....... nu aš turėjau omeny šitą... pala tuoj surasiu kaip jis vadinas biggrin.gif Taigi va - James Blunt turėjau omeny.

O aš šiuo metu neraudonplaukė. Nors pasižiūriu į avatarą ir pradedu norėti smile.gif Šiuo metu esu labai paprasta mergaičiukė su lietuviška šiaudų spalvos plaukų spalva. Ir dar nusikirpau neseniai, tai tokie potrumpiai jie smile.gif

P.S. žiauru kiek klaidų darau rašydama. Normaliu atveju neįtikintumėt manęs, kad galėčiau kada nors parašyti "grišti" vietoj "grįžti". O dar tokią rašytoją vietoj išjuokčiau ir pasakyčiau kad tai nieku gyvu negalėtų būti mistype'as. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vakarė23: 04 lapkričio 2007 - 01:25
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 04, 02:14)
Šeštadienis vistik! Ir negana to prisiminė mane tik vienas kažkoks lopas irnesakyk.gif Nusipelniau arbatos su brendžiu  lotuliukas.gif

Tikrai nusipelnei drinks_cheers.gif Šeštadienio proga.. tiksliau jau sekmadienio biggrin.gif
Pasidžiauk, kad prisiminė kas nors. Nesvarbu lopytas jis ar ne lotuliukas.gif
Antro butelio nebesikimšiu- nerizikuosiu mirti ant klaviatūros. Tiek jaus to.
Papildyta:
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 04, 02:19)
Nors pasižiūriu į avatarą ir pradedu norėti smile.gif

Labai paprasta tavo norą įgyvendint... Nueini į kirpyklą pas tetą kirpėją ir lauki rezultato. Paprasčiau nei Abzorytes testas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Aš trumpam, užbėgau tik pasisveikinti, grįžau iš draugų ką tik. Bijau, kad sirgsiu, bo čiaudau taip siaubingai doh.gif

Rytoj grįžta sūnus mano, nebebus kada svaigti "paskambino nepaskambino" (nors kai nori, tokiems dalykams laiko visada atsiranda ax.gif )

Vsio, einu į lovytę, nes baisiai knieti knygą skaityti smile.gif

Gero naktinėjimo visoms! drinks_cheers.gif
Atsakyti
As esu sokusi ant stalu... Ir ne tik. Turejau jau pries pat isvykdama tokia gera kompanija, ko tik mes su jais nedarem blush2.gif
O dabar gryzimas kad jau tikrai tikrai, tai tik liepos vidury nusimato, kazin ar pasitaikys koks anksciau... Nebent i viska spjovusi isleksiu kokiam savaitgaliui bigsmile.gif
Atsakyti
Garsiai pranešu, kad per TV3 prasideda filmas Raudonoji raidė lithuania.gif
Taigi veiklos dar turime porai valandų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 04, 02:23)
Labai paprasta tavo norą įgyvendint... Nueini į kirpyklą pas tetą kirpėją ir lauki rezultato. Paprasčiau nei Abzorytes testas biggrin.gif

Verta pamąstyti smile.gif Reikės iš ryto be limonadų apie tai pagalvoti.
Vienišoji, gero knygos skaitymo drinks_cheers.gif Šiandien knygyne net užkliuvo akis už tos knygos, "Su dukra" - ar dar tą pačią skaitai? Pažiūrėjau kas kitoj pusėj parašyta, įtariu man patiktų smile.gif
Atsakyti
Slenku ir aš į lovą. Baisiai fainą patalynę turiu- švelnutę tokią, slidžią- taip ir norisi palysti po ja. Baisiai gailiuosi, jog pirkau ne laptopą... Gulėdama dar su jumim papliurpčiau nesąmonių.
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 04, 02:29)
Garsiai pranešu, kad per TV3 prasideda filmas Raudonoji raidė lithuania.gif
Taigi veiklos dar turime porai valandų  lotuliukas.gif

Bėgu žiūrėti.. Nors persiplėšk. TV vienam kambaryje, kompas kitam. Susigabent į vieną neišeina.. Ką daryt?
Atsakyti