QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 04, 11:38)
Labas rytas.
Ar su visomis kūno dalimis atsikėlėt?
Powerpuff, tavo sapnai visuomet labai hahahaha... Tai ji girta voliojasi, tai be liežuvio
Mano kaimynai rimtai neturi sąžinės. Šiandien nuo 7 val. ryto pradėjo vamzdyno gręžimo darbus. Siaubas kažkoks.. Ar jie nesupranta, kad apačioje gyvenanti mergina tik miegot nuėjo gerokai po keturių.. kad ji atžiūrėjo pasaką Raudonoji raidė, o paskui dar valgė užsisakytą picą. Jaučiuosi neišsimiegojus. Bet pabuvau būgnininke. Šaukštais grojau į radiatorių ir tokiu būdu pažadinau visus namo gyventojus, kurie dar kentė baisų grąžto garsą
Kažkodėl troškina.. Matyt nuo picos
Įdomu būtų pasisverti.. Na bet kol telpu į treningiukus tol viskas gerai

Nors džinsai pastaruoju metu spausti pradėjo- viskas iš to nieko neveikimo. Reiktų susiimti, bet
Kaip ten Masalskis sakydavo-
PABUDOME IR KELKIMĖS
Labas rytas būgnininke

Užjaučiu dėl nesupratingų kaimynų
Čia tau:
Aš tai kaip kūdikis išsimiegojau
p.s. Jau pamiršau tuos laikus kai Masalskis būdavo eteryje.

O čia ne Masalskienė sakydavo Pabudome ir kelkimės tarp mūsų mergaičių?
QUOTE(Black XS @ 2007 11 04, 13:12)
Labas rytas
Kokia faina temele

As irgi laukiu ir nesulaukiu meiles savo gyvenime

Kartais atrodo,kad meile buna taip arti,kai jau pradedu tiketi,kad pagaliau svente atejo ir i mano kiema,viskas dingsta....
Dabar vel esu isimylejus,gal sis kartas bus laimingas....
P.S suintrigavo knyga 'Kodėl vyrai myli kales. Nuo mazgotės iki svajonių mergaitės.' Kadangi esu ne Lt,tai neturiu galimybes nusipirkt tos knygos,gal galit trumpai papasakot esme ir svystelt pora protingu minciu is jos?
Sveikutė!

Užsuk dažniau - kartu bus linksmiau Meilę prisiburti
P.P.S. dabar šiek tiek tvarkau visokius reikaliukus, bet gal į vakarą arba kitą dienelę būtinai parašysiu šiek tiek iš tos knygos