Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XIV dalis]

abzoryte, as 3 cm aukstesne ir 3 kg sunkesne blush2.gif
powepuff, tai tu taip ir užmigai nespėjus stiklinėm sudaužt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 04, 03:14)
abzoryte, as 3 cm aukstesne ir 3 kg sunkesne  blush2.gif
powepuff, tai tu taip ir užmigai nespėjus stiklinėm sudaužt  mirksiukas.gif

Keliu dabar sulciu stikline drinks_cheers.gif Gal jau netrauksiu savo alkoholio atsargu nes nepasivysiu as jusu-paskui jus nueisit miegot o man vienai teks su monitorium taurem dauztis lotuliukas.gif
Abzoryte-skanaus ir tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 04, 03:14)
abzoryte, as 3 cm aukstesne ir 3 kg sunkesne  blush2.gif
powepuff, tai tu taip ir užmigai nespėjus stiklinėm sudaužt  mirksiukas.gif

žinok aš nieko nesusigaudau tuose svorio ir ugio koeficientuose lotuliukas.gif net nežinau čia gerai ar blogai, žinau tik kad rūpi kaip ant manęs guli rūbai ir kad esu už sveiką mitybą thumbup.gif Bet retkarčiais piknaudžiauju ir nesveiku maistu irnesakyk.gif
Papildyta:
Dievulėliau kokia scena filme... wub.gif
net nebeįsivaizduoju tokio prisilietimų jausmo blink.gif
Atsakyti
aš tai žiūriu kad meetas įvyko, ir net pavyko, sakyčiau smile.gif
Malonu buvo 4u.gif Labanaktis. Jau tikrai einu smile.gif
Atsakyti
(abzoryte @ 2007 11 04, 02:54)
Va va - todėl ir reikia miegoti su laptopu  lotuliukas.gif

Oj prisiminiau kaip karta uzmigau su laptopu rankose besededama lotuliukas.gif Uzmigau ir sapnuoju kad liezuvis man iskrito...galvoju velnias kaip i darba dabar be liezuvio eisiu? blink.gif atsibundu ir dar nesuprantu kad sapnavau-judinu liezuvi-ziuriu vietoj lotuliukas.gif Cia matyt zenklas kad SM maziau plepet reikia lotuliukas.gif
Papildyta:
Viskas einu miegelio jau as smile.gif Gero vakarelio visom pasiliekanciom ir saldziu sapnu visom mieganciom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 04, 03:41)
Oj prisiminiau kaip karta uzmigau su laptopu rankose besededama lotuliukas.gif  Uzmigau ir sapnuoju kad liezuvis man iskrito...galvoju velnias kaip i darba dabar be liezuvio eisiu? blink.gif atsibundu ir dar nesuprantu kad sapnavau-judinu liezuvi-ziuriu vietoj lotuliukas.gif Cia matyt zenklas kad SM maziau plepet reikia lotuliukas.gif

Oi xi xi xi hihihi.gif
Net garsiai pradėjau juoktis lotuliukas.gif
Čia jau stadija nereali thumbup.gif
Nu fainuolės meetininkės - likom vis tik ištvermingiausios šį vakarą biggrin.gif
Man irgi jėgos jau silpsta, bet dar filmą baigsiu žiūrėt. Tai jei kartais užmigčiau iš karto palinkiu jums šviesių sapnų ir nepameskit nė vienos kūno dalies bepsapnuodamos lotuliukas.gif Jų dar prireiks thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Ar su visomis kūno dalimis atsikėlėt? lotuliukas.gif Powerpuff, tavo sapnai visuomet labai hahahaha... Tai ji girta voliojasi, tai be liežuvio biggrin.gif

Mano kaimynai rimtai neturi sąžinės. Šiandien nuo 7 val. ryto pradėjo vamzdyno gręžimo darbus. Siaubas kažkoks.. Ar jie nesupranta, kad apačioje gyvenanti mergina tik miegot nuėjo gerokai po keturių.. kad ji atžiūrėjo pasaką Raudonoji raidė, o paskui dar valgė užsisakytą picą. Jaučiuosi neišsimiegojus. Bet pabuvau būgnininke. Šaukštais grojau į radiatorių ir tokiu būdu pažadinau visus namo gyventojus, kurie dar kentė baisų grąžto garsą lotuliukas.gif

Kažkodėl troškina.. Matyt nuo picos biggrin.gif
Įdomu būtų pasisverti.. Na bet kol telpu į treningiukus tol viskas gerai lotuliukas.gif
Nors džinsai pastaruoju metu spausti pradėjo- viskas iš to nieko neveikimo. Reiktų susiimti, bet irnesakyk.gif

Kaip ten Masalskis sakydavo- PABUDOME IR KELKIMĖS smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Kokia faina temele thumbup.gif As irgi laukiu ir nesulaukiu meiles savo gyvenime verysad.gif Kartais atrodo,kad meile buna taip arti,kai jau pradedu tiketi,kad pagaliau svente atejo ir i mano kiema,viskas dingsta.... doh.gif
Dabar vel esu isimylejus,gal sis kartas bus laimingas.... ax.gif

P.S suintrigavo knyga 'Kodėl vyrai myli kales. Nuo mazgotės iki svajonių mergaitės.' Kadangi esu ne Lt,tai neturiu galimybes nusipirkt tos knygos,gal galit trumpai papasakot esme ir svystelt pora protingu minciu is jos? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Black XS: 04 lapkričio 2007 - 12:15
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 04, 11:38)
Labas rytas.

Ar su visomis kūno dalimis atsikėlėt? lotuliukas.gif Powerpuff, tavo sapnai visuomet labai hahahaha... Tai ji girta voliojasi, tai be liežuvio biggrin.gif

Mano kaimynai rimtai neturi sąžinės. Šiandien nuo 7 val. ryto pradėjo vamzdyno gręžimo darbus. Siaubas kažkoks.. Ar jie nesupranta, kad apačioje gyvenanti mergina tik miegot nuėjo gerokai po keturių.. kad ji atžiūrėjo pasaką Raudonoji raidė, o paskui dar valgė užsisakytą picą. Jaučiuosi neišsimiegojus. Bet pabuvau būgnininke. Šaukštais grojau į radiatorių ir tokiu būdu pažadinau visus namo gyventojus, kurie dar kentė baisų grąžto garsą
Kažkodėl troškina.. Matyt nuo picos
Įdomu būtų pasisverti.. Na bet kol telpu į treningiukus tol viskas gerai lotuliukas.gif
Nors džinsai pastaruoju metu spausti pradėjo- viskas iš to nieko neveikimo. Reiktų susiimti, bet irnesakyk.gif

Kaip ten Masalskis sakydavo- PABUDOME IR KELKIMĖS smile.gif

Labas rytas būgnininke biggrin.gif Užjaučiu dėl nesupratingų kaimynų 4u.gif
Čia tau:

user posted image

Aš tai kaip kūdikis išsimiegojau wub.gif

p.s. Jau pamiršau tuos laikus kai Masalskis būdavo eteryje. doh.gif O čia ne Masalskienė sakydavo Pabudome ir kelkimės tarp mūsų mergaičių? biggrin.gif

QUOTE(Black XS @ 2007 11 04, 13:12)
Labas rytas  smile.gif

Kokia faina temele thumbup.gif As irgi laukiu ir nesulaukiu meiles savo gyvenime  verysad.gif Kartais atrodo,kad meile buna taip arti,kai jau pradedu tiketi,kad pagaliau svente atejo ir i mano kiema,viskas dingsta.... doh.gif
Dabar vel esu isimylejus,gal sis kartas bus laimingas....

P.S suintrigavo knyga 'Kodėl vyrai myli kales. Nuo mazgotės iki svajonių mergaitės.' Kadangi esu ne Lt,tai neturiu galimybes nusipirkt tos knygos,gal galit trumpai papasakot esme ir svystelt pora protingu minciu is jos?  ax.gif

Sveikutė! drinks_cheers.gif Užsuk dažniau - kartu bus linksmiau Meilę prisiburti thumbup.gif

P.P.S. dabar šiek tiek tvarkau visokius reikaliukus, bet gal į vakarą arba kitą dienelę būtinai parašysiu šiek tiek iš tos knygos 4u.gif
Atsakyti
Labas, užsukau pasisveikinti šį gražų sekmadienį ax.gif
Širdy jausmas, kad viskas bus gerai. Viskas gerėja, diena iš dienos. Tik nereikia grįžt atgal rolleyes.gif Priminkit man šitai, jei primiršiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 04, 15:14)
Labas, užsukau pasisveikinti šį gražų sekmadienį  ax.gif
Širdy jausmas, kad viskas bus gerai. Viskas gerėja, diena iš dienos. Tik nereikia grįžt atgal  rolleyes.gif Priminkit man šitai, jei primiršiu  smile.gif

Būtinai priminsim drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 04, 11:38)
Labas rytas.

Labas rytas visom 4u.gif Kuno dalys lyg ir visos..tik vat jus man paaiskinkit kaip cia yra, kad vakar jus su alkoholiu draugavot o siandien man galva skauda? lotuliukas.gif Siandien vyksta intensyvus pasiruosimas kelionei-svarbiausia uzduotis sugalvot ka po galais rengtis???? Bliuskes su mega iskirpte neturiu verysad.gif Oj o dar i kirpykla reiktu..ir plaukus padazyt..ir daug daug visko-nezinau kaip spet doh.gif
Atsakyti