Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XIV dalis]

QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 04, 02:19)
Nea nepamenu  lotuliukas.gif nors pala, o gal jis tas kuris aną ....... nu aš turėjau omeny šitą... pala tuoj surasiu kaip jis vadinas biggrin.gif Taigi va - James Blunt turėjau omeny.

Aaa, Šiiitas biggrin.gif Nu įtariu ten ne tas dainuoja biggrin.gif
O šiaip mano blondiškumas jau irgi ataugęs į natūralų lietuvišką pilkumą biggrin.gif Bet einu penktadienį taisyt situacijos lotuliukas.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 04, 02:23)
Tikrai nusipelnei drinks_cheers.gif Šeštadienio proga.. tiksliau jau sekmadienio biggrin.gif
Pasidžiauk, kad prisiminė kas nors. Nesvarbu lopytas jis ar ne lotuliukas.gif
Antro butelio nebesikimšiu- nerizikuosiu mirti ant klaviatūros. Tiek jaus to.
Papildyta:
Labai paprasta tavo norą įgyvendint... Nueini į kirpyklą pas tetą kirpėją ir lauki rezultato. Paprasčiau nei Abzorytes testas biggrin.gif

Nu ja - gerai kad prisiminė biggrin.gif
O dėl testo nevaryk - ten diagnozė aiškesnė nei Froido lotuliukas.gif

QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 04, 02:24)
Sveikos smile.gif Aš trumpam, užbėgau tik pasisveikinti, grįžau iš draugų ką tik. Bijau, kad sirgsiu, bo čiaudau taip siaubingai  doh.gif

Dar viena sirgalė friends.gif
Gerk arbatų 4u.gif
O kokią knygą taip knieti skaityti? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 04, 02:32)
Slenku ir aš į lovą. Baisiai fainą patalynę turiu- švelnutę tokią, slidžią- taip ir norisi palysti po ja. Baisiai gailiuosi, jog pirkau ne laptopą... Gulėdama dar su jumim papliurpčiau nesąmonių.

Va va! Laptopas yra gėris! biggrin.gif Tuomet nekyla bėdų ant kurios lovos sėdėti ir kuriame kambaryje telikas thumbup.gif

O dabar kai tokia lova, tai apskritai pusę daiktų čia galėčiau susitempti ir dar vietos liktų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 04, 02:38)
O dabar kai tokia lova, tai apskritai pusę daiktų čia galėčiau susitempti ir dar vietos liktų  lotuliukas.gif

Kam mane kankini?
Palauk turėsiu aš savo butą ir didžiulę lovą...
-------
Viskas. Tariu sudie labanaktis. Einu pasižiūrėt į Demi papus.. įvertinsiu plastikos meistrų darbą lotuliukas.gif
Ate mielosios pašnekovės.
Atsakyti
Ketinu pirkti laptopą. Nes mano kontuperis jau toks senukas kad neaišku kada pasimirs. Bet laptopas tik 2 ar 3 didesnių pirkinių sąraše, tai jaučiu dar užtruks šiek tiek g.gif O gal nepirkt? paskiau kiauras dienas lovoj praleisiu su laptopu. Nei vyro nebereiks lotuliukas.gif
Papildyta:
GV, labanaktis. Įtariu reikia ir man naudotis proga - labanaktis, mergaitės 4u.gif Rytoj būsiu ramesnė ir nebesireikšiu tiek daug ne į temą 4u.gif
Atsakyti
Koks geris yra laptopas bigsmile.gif Koks malonumas ryte lovoj dar gerti koki puoda karamelines arbatos (jums tai butu kava) ir skaitineti kas naujo tarp supermylimiausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Vat ir uzmik valandziukei..isijungiu SM nesuprantu kas darosi blink.gif lotuliukas.gif Kada gi spejot sena temele damust ir naujos prisneket 3 puslapius? Jau maniau visos i lovas sulindot seniausiai o dabar se kad nori vakareli praleidau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 04, 02:42)
Kam mane kankini?
Palauk turėsiu aš savo butą ir didžiulę lovą...

Erzinuosi biggrin.gif Nu nėra prie ko pasikabinėt, tai ant tavęs atsigriebiu biggrin.gif
Bus ta lova - pažadu 4u.gif

QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 04, 02:48)
Ketinu pirkti laptopą. Nes mano kontuperis jau toks senukas kad neaišku kada pasimirs. Bet laptopas tik 2 ar 3 didesnių pirkinių sąraše, tai jaučiu dar užtruks šiek tiek  g.gif O gal nepirkt? paskiau kiauras dienas lovoj praleisiu su laptopu. Nei vyro nebereiks  lotuliukas.gif

Būk tikra - reikės biggrin.gif Pas mane laptopas jau daugiau nei 3 metai biggrin.gif Orientacijos nepakeitė lotuliukas.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 11 04, 02:49)
Vat ir uzmik valandziukei..isijungiu SM nesuprantu kas darosi  blink.gif  lotuliukas.gif  Kada gi spejot sena temele damust ir naujos prisneket 3 puslapius? Jau maniau visos i lovas sulindot seniausiai o dabar se kad nori vakareli praleidau doh.gif  lotuliukas.gif

Va va - todėl ir reikia miegoti su laptopu lotuliukas.gif
Atsakyti
Einu as ir jau i lova... Pasapnuosiu koki baliu ir daug sniego... rolleyes.gif
Labanaktis.
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 04, 02:49)
Vat ir uzmik valandziukei..isijungiu SM nesuprantu kas darosi  blink.gif  lotuliukas.gif  Kada gi spejot sena temele damust ir naujos prisneket 3 puslapius? Jau maniau visos i lovas sulindot seniausiai o dabar se kad nori vakareli praleidau doh.gif  lotuliukas.gif

powerpuff, negi taip triukšmingai bendravom kad prižadinom? mirksiukas.gif lotuliukas.gif Ko gi nesimiega?
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 04, 02:54)
Va va - todėl ir reikia miegoti su laptopu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Užsimaniau valgyti doh.gif
Ale šiandien nusipirkau kažkokias papigiaja svarstykles, kad galėčiau prieš skrendant bagažo svorį nustatyti ir žinoma sumąsčiau kad reikia pažieti kiek sveriu biggrin.gif
O aš niekada savo svorio nesekdavau, visada rūbai geriausiai atspindi rezultatą biggrin.gif
Ale užlipu ir.. 60! swoon.gif 3 kilogramų galėtų ir nebūti iš tikro lotuliukas.gif
Va - todėl geriau svarstyklių neturėti! biggrin.gif
Bet tai dzin irnesakyk.gif visitiek einu ko nors atsitempsiu užkąsti essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 04 lapkričio 2007 - 02:01
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 04, 02:58)
Užsimaniau valgyti  doh.gif
Ale šiandien nusipirkau kažkokias papigiaja svarstykles, kad galėčiau prieš skrendant bagažo svorį pasvert ir žinoma sumąsčiau kad reikia pažieti kiek sveriu biggrin.gif
O aš niekada savo svorio nesekdavau, visada rūbai geriausiai atspindi rezultatą biggrin.gif
Ale užlipu ir.. 60! swoon.gif 3 kilogramų galėtų ir nebūti iš tikro  lotuliukas.gif
Bet tai dzin irnesakyk: visitiek einu ko nors atsitempsiu užkąsti essen.gif:

O tai koks ūūgis? aš tai daugiau sveriu, bet šiuo metu esu taip smarkiai sukūūūdus, kad net pačiai nebežinau ar patinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 04, 02:58)
Užsimaniau valgyti  doh.gif
Ale šiandien nusipirkau kažkokias papigiaja svarstykles, kad galėčiau prieš skrendant bagažo svorį nustatyti ir žinoma sumąsčiau kad reikia pažieti kiek sveriu biggrin.gif
Ale užlipu ir.. 60! swoon.gif 3 kilogramų galėtų ir nebūti iš tikro  lotuliukas.gif
Bet tai dzin irnesakyk.gif visitiek einu ko nors atsitempsiu užkąsti essen.gif

Aciu Abzoryte-kaip visada primeni man pries miega prisikirst kad reikia lotuliukas.gif Prisijungiu ir as-einu saldytuva kraustyt essen.gif
powerpuff, negi taip triukšmingai bendravom kad prižadinom? mirksiukas.gif lotuliukas.gif Ko gi nesimiega?

Aha taip ir buvo-miegu ir girdziu jusu juoka ir stikliniu zvangejima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 04, 03:02)
O tai koks ūūgis? aš tai daugiau sveriu, bet šiuo metu esu taip smarkiai sukūūūdus, kad net pačiai nebežinau ar patinka  g.gif

170 smile.gif
Niu ja - per daug irgi negerai, aš per tas visas depresijas turbūt kokius 53 besvėriau - atrodžiau baisiai - skeletas o ne moteris biggrin.gif Ale dabar valgau kaip už tėvynę biggrin.gif Tikra abžora lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 04, 03:05)
Aciu Abzoryte-kaip visada primeni man pries miega prisikirst kad reikia lotuliukas.gif  Prisijungiu ir as-einu saldytuva kraustyt essen.gif

Aha taip ir buvo-miegu ir girdziu jusu juoka ir stikliniu zvangejima lotuliukas.gif

Oi hahahaha prajuokinai lotuliukas.gif
Skanaus essen.gif
Atsakyti