Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika iš užsienio

Na aš galiu palyginti kvepalus pirktus užsieny ir čia,Kristianoj,tai sh..pas mus
Dar tušą turėjau Maybelline iš JAv-buvo geras,o čia sh..nusipirkau
Daugiau kaip ir neturiu patirties,nes ten perku kitką,negu čia..Pvz kvepalus dabar perku vien tik užsieny,tai kad irgi nebegaliu palyginti,tušus irgi dažniausiai kitokius ten nei čia..
o kitą kosmetiką kažkaip labai nevienodą naudoju,negaliu palyginti.. ax.gif
nors šiaip logiškai mąstant tai nežinau kaip čia gali skirtis..gal tik psichologinis dalykas?na nebent jei čia nusiperki pasenusį gaminį-tada aišku..
Atsakyti
QUOTE(Belladona @ 2005 08 31, 10:15)
Na aš buvau gavus dovanu vienus kvepalus parvežtus iš užsienio, man jie labai patiko, tai sunaudojus nusprendžiau nusipirkti Kristianoje. Ir ką?
Parvežtiniai laikėsi žymiai geriau ir ilgiau nei pirkti Kristianoje

Del kainu, tai po apsilankymo uzsienyje, KRISTIANOJE ranka nekyla pirkti.
Clarins tonikas uzsienyje 50 Lt, cia 79, Kremas drekinantis CLARINS 110, o cia 179 Lt, prausiklis 51 Lt, cia irgi apie 70.

Clarins reklamuojamas aliejukas LOTUS ten apie 105 Lt, cia 139 Lt
Atsakyti
Merginos kurios vazinejate i uzsieni galetumet karetais mus biednas uzjausti laugh.gif Bukit geros pasakykit jei kur leksti,nes manau mamos tikrai noretu kokybiskos kosmetikos is uzsienio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2005 08 31, 10:24)
Merginos kurios vazinejate i uzsieni galetumet karetais mus biednas uzjausti laugh.gif Bukit geros pasakykit jei kur leksti,nes manau mamos tikrai noretu kokybiskos kosmetikos is uzsienio blush2.gif

Tikrai butų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aišku ne po daug, o po koki viena kita dalykeli.
Atsakyti
QUOTE(Belladona @ 2005 08 31, 10:35)
Aišku ne po daug, o po koki viena kita dalykeli.

A tai veliau pro pasieni nepraleis su tokia kontrabanda laugh.gif
Atsakyti
Oi...Chia tau jau tikra tiesa!
Kokybe bent jau vakaru Europos salyse tai gerokai geresne..
Nusiperki Lietuvoj ir net negali patiketi,kad chia ta pati preke,kokia pirkai uzsienyje...
Taaaip,kad kokybe mums zenkliai prastesne tai tikras faktelis fakteliauskas... doh.gif
Bet vis vien lietuvos moterys grazesnes uzh visas vakarietes... biggrin.gif
Svarbiausia,kad graziais bruozais esam apdovanotos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Imante: 31 rugpjūčio 2005 - 10:44
QUOTE(mexica @ 2005 08 31, 10:38)
A tai veliau pro pasieni nepraleis su tokia kontrabanda laugh.gif

ir skaitome po to spaudoje, kad viema SM forumietė užsisima kontrabanda biggrin.gif blink.gif
Atsakyti
as tai girdejau, kad rytu Europos salims yra atskiri fabrikeliai, kuriuose ir gaminama mums kosmetika. todel nenuostabu, kad ji skiriasi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Imante @ 2005 08 31, 10:43)

Bet vis vien lietuvos moterys grazesnes uzh visas vakarietes...  biggrin.gif
Svarbiausia,kad graziais bruozais esam apdovanotos  drinks_cheers.gif

O čia tai jau tikra tiesa. Mes gražiausios bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
Kas del kainu, tai mano drauge siuo metu yra JAV, tai sake ten Chanel kainos tokios, kaip pas mus L'orealio blink.gif
Plauku prieziuros priemoniu "Sebastian", kur pas mus vien sampunas apie 50Lt kainuoja, ten zymiai pigiau.
Na aisku ir kitos firmos atitinkamai maziau kainuoja. blink.gif
Atsakyti
tada reikia ieskoti tos drauges kad ji mum kontabandos parveztu ax.gif
Atsakyti