Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika iš užsienio

QUOTE(babarskas @ 2005 08 31, 12:25)
tada reikia ieskoti tos drauges kad ji mum kontabandos parveztu ax.gif

tongue.gif Tai kad ji pakankamai sau kontrobandos vesis ir pazistamiem is LT. Tai nelabai jai vietos cemodanuose liks. sad.gif
Atsakyti
Ojei rimtai tai tikrai reikia organizuotis wink.gif
Vaziavau i vokietija ir pranesiau,kad vaziuoju,bet niekas neatsiliepe g.gif Na ka,galvoju nenorit nereikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2005 08 31, 17:17)
Ojei rimtai tai tikrai reikia organizuotis wink.gif
Vaziavau i vokietija ir pranesiau,kad vaziuoju,bet niekas neatsiliepe g.gif Na ka,galvoju nenorit nereikia doh.gif

Tai kai vel vaziuosi- prasinesk mirksiukas.gif Manau si karta atsiras norinciu..
Atsakyti
Pavarčiau kurią tai dieną Sarmos katalogėlį. Nustebau, kad kai kurios prekės, kurios JAV nėra jau tokios prestižinės, būtent Lietuvoj tokios patampa. Pvz. Roc kosmetika JAV yra to paties kainų lygio kaip ir bet kokie L'OREAL ar Revlon, o Lietuvoj kainuoja virš šimto. Vienu žodžiu, viskas čia nuo marketingo priklauso, kaip sugalvoja, tai taip ir stumia prekę. Kitas pavyzdys - Lumene. Amerikoj ji atsirado visai neseniai ir kol kas tik vienam prekybos tinkle pastebėjau, bet kainuoja už L'orealius brangiau ir reklamose pateikiama, kaip kažkas tokio, nes tipo "European".
Atsakyti
man labai patiko maybelline tusai is anlijos,beje,jie ten ipakuoti, o pas mus, patys zmones su savo tais sukinejimais sugadina. ax.gif ir dar poto stebisi, kodel po menesio uzdziuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita82: 31 rugpjūčio 2005 - 20:46
QUOTE(vita82 @ 2005 08 31, 20:44)
man labai patiko maybelline tusai is anlijos,beje,jie ten ipakuoti, o pas mus, patys zmones su savo tais sukinejimais sugadina. ax.gif ir dar poto stebisi, kodel po menesio uzdziuvo.

Na tikrai yra tiesos tame
Atsakyti
QUOTE(jolitka @ 2005 03 14, 20:02)
gal kas nors zinot, kas galetu parvezti Isadora kosmetikos is Svedijos, butu tikrai original rolleyes.gif

Beje, kai ten buvau pries pora metu, ISADORA kosmetika Svedijoje buvo net siek tiek (pora litu) pigesne nei Lietuvoje. Svedu ir lietuviu atlyginimu nelyginsim wink.gif
Atsakyti
As parsiunciu is JAV, pagal uzsakymus blush2.gif

Mano pastebejimas toks, kad kainos ant odos valymo priemoniu (prausiklis, pienelis, tonikas) pas mus sumazintos ir daznai beveik neapsimoka veztis, o ant kremu tai uzdeda normalu antkainiuka, ypac kur yra koks nors firming, anti-ageing.
Dekoratyvine kosmetika ten irgi panasiomis kainomis parsiduoda, nebent kokios akcijos.

Atsakyti
O aš turiu L'oreal Glam Shine lūpdažius iš Paryžiaus tongue.gif pora spalvyčiu nenaudoju, tai galėčiau pasidalinti tongue.gif
Atsakyti
O tos kurios turėjot tas pačias prekes lituviškas ir užsienietiškas, ar bandėt pažiūrėt pagaminimo vietą? Jei neklystu būna pabrauktas miestas, kur gaminama, nes kaip žinia didelės firmos ne po vieną fabrikėlį turi... g.gif
O dėl "kontrabandos' tai siūlau reketuoti drauges gyvenenčias užsienyje. Juk namučių tašes siunčia, tai galėtų ir kosmetikos pakraut. Kad ir su 1Lt antkainiu, į pliusą išeitų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2005 09 01, 09:18)
As parsiunciu is JAV, pagal uzsakymus blush2.gif

Seeme, o kaip tave surasti? Kur galima užsisakyti tų štatietiškų prekių? Gal skyrelyje ”Internetinės parduotuvės”?
Atsakyti
na ka as esu pastebejusi,tai anglijoje daug pigesne kosmetika soliariumams,jei lietuvoj australian gold losijonas soliariumuose apie 75-90lt,tai cia kazkur 45-55lt.

labai patinka firmos bourjois kremines pudros,jos cia apie 45lt kainuoja,kazi kiek lietuvoj? ir tos pacios firmos seseliai,viena spalva apie 25lt,ir kiek kazi lietuvoj?

kvepalus tai isvis geriausia pirkti manau duty free,kainos kazkur manau ant 60-90litu skirasi nuo lietuvisku. 4u.gif
Atsakyti