Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika iš užsienio

QUOTE(sygyta @ 2005 10 02, 12:18)
kvepalus tai isvis geriausia pirkti manau duty free,kainos kazkur manau ant 60-90litu skirasi nuo lietuvisku. 4u.gif

na as si rugpjuti pirkau kvepalus Lietuvos Dutty Free, tai zinokit, neapsimoka! sumokejau 149lt, nors ir Sarmose ir Kristianose kaina tokia pat! Kvaila buvau, dabar gailiuosi, o ypac kai atsidare tokios parduotuves kaip Parfum Expres, kur kvepalai 99 kainuoja... verysad.gif
Kalbant apie kosmetika, tai pirkau Romos Dutty free kremine pudra ir lupu blizgesi, tai uz Chanel pudra sumokejau 25.99 auru, o uz Chanel blizgesi 18 euru... Kazin kiek lietuvoj kainuoja, man atrodo sitoj vietoj as sutaupiau... Taip kad, vienas duty free neatitinka kitam... Na ir cia nelabai i tema, bet Lietuvai istojus i europos sajunga, duty free persivadino tax free, ir kainos nebera tokios zymiai mazesnes...
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2005 10 02, 12:37)
na as si rugpjuti pirkau kvepalus Lietuvos Dutty Free, tai zinokit, neapsimoka! sumokejau 149lt, nors ir Sarmose ir Kristianose kaina tokia pat! Kvaila buvau, dabar gailiuosi, o ypac kai atsidare tokios parduotuves kaip Parfum Expres, kur kvepalai 99 kainuoja...  verysad.gif
Kalbant apie kosmetika, tai pirkau Romos Dutty free kremine pudra ir lupu blizgesi, tai uz Chanel pudra sumokejau 25.99 auru, o uz Chanel blizgesi 18 euru... Kazin kiek lietuvoj kainuoja, man atrodo sitoj vietoj as sutaupiau... Taip kad, vienas duty free neatitinka kitam... Na ir cia nelabai i tema, bet Lietuvai istojus i europos sajunga, duty free persivadino tax free, ir kainos nebera tokios zymiai mazesnes...

Oj madam butterfly nejau tau nieks nesake,kad lietuviska duty-free is tiesu yra duty-plus laugh.gif Patariu merginos,i Lietuviska duty-free net nezvilgtelekit doh.gif Negana to,kad nė velnio nepigiau tai dar ir brangiau unsure.gif vokietija,austrija,vengrija,italija - kitas reikalas. Perkant dior tusa mokejau 18euru(vokietija),perkant biotherm water shine lupdazi mokejau 15e thumbup.gif
Jei pas mus lietuvoj yra taip - "Kas geriau ir brangiau",tai ten yra taip - "kas geriau ir pigiau",nes musu rinkos nera ko lyginti su ju mirksiukas.gif
Atsakyti
nu nezinau-oslo duty free pirkau kenzo kvepalus-op tirju purkstelejimu pakeite kvapa i seno smirdancio vazos vandens,,,,,,kazkas ne taip su jais buvo, nors kvepalus zinojau is seniau...vat, daugiau jokiu kvepalu duty free nepirksiu:(
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2005 08 31, 12:22)
Kas del kainu, tai mano drauge siuo metu yra JAV, tai sake ten Chanel kainos tokios, kaip pas mus L'orealio  blink.gif
Plauku prieziuros priemoniu "Sebastian", kur pas mus vien sampunas apie 50Lt kainuoja, ten zymiai pigiau.
Na aisku ir kitos firmos atitinkamai maziau kainuoja.  blink.gif

deja tai tiesa verysad.gif mano viena drauge is ten parsiveze geru daikteliu uz labai mazas kainas mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas žinote, ar apsimokėtų ką nors parsivežti iš kosmetikos iš Olandijos? Jei taip, ką patartumėte ir kur apsimoka pirkti?
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2007 07 02, 19:56)
Gal kas žinote, ar apsimokėtų ką nors parsivežti  iš kosmetikos iš Olandijos? Jei taip, ką patartumėte ir kur apsimoka pirkti?

Pirk drasiai, ka LT nusiziurejus. Tikrai bus geresne kokybe! As viska perku DE, tai parvaziavusi Kristianoj ar Sarmoj savo kvepalus pauosciau, net issigandau, visai ne tas kvapas (Jil Sander "Pure"). As tai irgi pastoviai vezu saviems pagal uzsakyma kosmetika ar kvepalus is DE...
Atsakyti
QUOTE(Maus @ 2007 07 03, 20:50)
Pirk drasiai, ka LT nusiziurejus. Tikrai bus geresne kokybe! As viska perku DE, tai parvaziavusi Kristianoj ar Sarmoj savo kvepalus pauosciau, net issigandau, visai ne tas kvapas (Jil Sander "Pure"). As tai irgi pastoviai vezu saviems pagal uzsakyma kosmetika ar kvepalus is DE...

Aciu uz atsakyma. Ir dar, idomu kur geriau apsimoka pirkti - ar oro uoste ar siaip kokioj nors kosmetikos parduotuveje? Kazin ar Amsterdamo oro uoste yra Duty free?
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2005 08 31, 14:22)
Kas del kainu, tai mano drauge siuo metu yra JAV, tai sake ten Chanel kainos tokios, kaip pas mus L'orealio  blink.gif
Plauku prieziuros priemoniu "Sebastian", kur pas mus vien sampunas apie 50Lt kainuoja, ten zymiai pigiau.
Na aisku ir kitos firmos atitinkamai maziau kainuoja.  blink.gif

Labai paveluotai perskaiciau biggrin.gif , bet cia geras blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jalina @ 2005 08 31, 08:51)
as tai girdejau, kad  rytu Europos salims yra atskiri fabrikeliai, kuriuose ir gaminama mums kosmetika. todel nenuostabu, kad ji skiriasi... verysad.gif

As kiek pastebejau kas LT parduodama labai daznai buna Made in Poland... Tai is sampunai ir kvepalai praskiesti... na man taip atrodo blush2.gif nes kiek pirkau LT kosmetika tai dazniausiai sh... buna ar daug moki ar mazai. Mano mama l'oreal naudojo visada, tai nuo to laiko kai as i uk isvaziavau ir jai lauktuviu parveziau tai dabar visad laukia kol as jai lauktuviu atvesiu nes sake ranka nekyla lietuvoj pirkti doh.gif
O as Chanel'io krempudras naudoju tai labai dziaugiuosi, bet va pasiziurejau kad Made in France, bet tikrai thumbup.gif angliokams cia 'kako' neikisi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedrilyte: 09 liepos 2007 - 17:43
As visada stengiuosiu paprasyti gyvenanciu ar besilankanciu svetur, parvezti kvepalu ir kosmetikos, net dantu pastos. Nes jau cia kokiu nekokybisku galima nusipirkti, kad nera nei ko lyginti su tu paciu firmu gaminiais is uzsienio.
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2007 07 10, 14:08)
As visada stengiuosiu paprasyti gyvenanciu ar besilankanciu svetur, parvezti kvepalu ir kosmetikos, net dantu pastos. Nes jau cia kokiu nekokybisku galima nusipirkti, kad nera nei ko lyginti su tu paciu firmu gaminiais is uzsienio.

uzsienis uzsineiui nelygu. 4u.gif Dar nuo salies labai daug priklauso, nes gali buti, kad ten kosmetika, kaip ir pas mus Lt, tik kainos "truputi" skiriasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2005 09 20, 00:14)
O tos kurios turėjot tas pačias prekes lituviškas ir užsienietiškas, ar bandėt pažiūrėt pagaminimo vietą? Jei neklystu būna pabrauktas miestas, kur gaminama, nes kaip žinia didelės firmos ne po vieną fabrikėlį turi... g.gif
O dėl "kontrabandos' tai siūlau reketuoti drauges gyvenenčias užsienyje. Juk namučių tašes siunčia, tai galėtų ir kosmetikos pakraut. Kad ir su 1Lt antkainiu, į pliusą išeitų wink.gif

QUOTE(Giedrilyte @ 2007 07 09, 17:40)
As kiek pastebejau kas LT parduodama labai daznai buna Made in Poland... Tai is sampunai ir kvepalai praskiesti... na man taip atrodo  blush2.gif  nes kiek pirkau LT kosmetika tai dazniausiai sh... buna ar daug moki ar mazai. Mano mama l'oreal naudojo visada, tai nuo to laiko kai as i uk isvaziavau ir jai lauktuviu parveziau tai dabar visad laukia kol as jai lauktuviu atvesiu nes sake ranka nekyla lietuvoj pirkti doh.gif

na mergaites isitrauksiu ir as i jusu pokalbi 4u.gif

beskaitinedama kaip tik sumasciau palyginti lietuviskaji Loreal'io sampuna ir balzama ''anti-breakage'' (na zinote-morkavuose buteliukuose) su uk (kadangi dabar kaip tik cia esu). na ir ka jus manot? mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif vienas made in Poland, o kitas - UK. lietuvisko net ta pakuotes spalva sviesiai morkine, o uk - tokia sodriai morkine.
nu zodziu - tikrai yra fabrikeliai lietuvos rinkai verysad.gif verysad.gif
Atsakyti