Įkraunama...
Įkraunama...

Turkų angoros

Labas vakarasuser posted image
Gule - sveika prisijungus 4u.gif Tikiuosi, kad dažniau čia užsuksi smile.gif O tavo katytės akys kokios spalvos? Jei nekurčia - tai turbūt žalios? Dėk tablečių tai nežinau - tik girdėjau, kad kenkia. Mes savajai leidžiam ampules.
Apie bevaikių kačių pasiutimą negirdėjau g.gif. O tai liečia visas, ar tik nesterizuotas? Net neramu pasidarė. Gal Marija ką nors žinos... Reiks ryt pasiieškot informacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijona: 14 liepos 2008 - 22:27
Taip, mano Pupa žaliaakė.

O kuom jūs šiarete, lakinate savo katinukus ?
Atsakyti
Labas vakarelis. 4u.gif
Del pasiutimo, tai nesamone schmoll.gif . Siaip ne tik apie kates, bet ir apie sunis ta pati kartais sako, bet jei katyte nesterilizuota senatvej problemu dar daugiau gali iskilti.
Tabletes is tikruju labai kenksmingos - vienu mauku katyte gauna zveriska doze hormonu ir taip kas kelis menesius. Nuo tu tableciu gali atsirasti labai daug ligu ir net gali labai blogai baigtis. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2008 07 15, 08:54)
Taip, mano Pupa žaliaakė.

O kuom jūs šiarete, lakinate savo katinukus ?

Labas 4u.gif
Aš tai šeriu Rojal'iu. Perku kelių rūšių - išrankioms katėms (nes maniškė ne bet ką valgo), dėl skrandžio darbo gerinimo( kad nevemtų), dantų valymui ir stiprinimui ir plaukų stiprinimui. Dar maniškė mėgsta jogurtą su persikais, kaip ir aš - tai vakare valgom abi. Retkarčiais duodu jautienos. O daugiau ji nieko ir nevalgo. Geria vandenį - dažniausiai iš krano. Tai tiek apie valgiaraštį.
Papildyta:
QUOTE(*Marija* @ 2008 07 15, 19:05)
Labas vakarelis. 4u.gif
Del pasiutimo, tai nesamone schmoll.gif . Siaip ne tik apie kates, bet ir apie sunis ta pati kartais sako, bet jei katyte nesterilizuota senatvej problemu dar daugiau gali iskilti.
Tabletes is tikruju labai kenksmingos - vienu mauku katyte gauna zveriska doze hormonu ir taip kas kelis menesius. Nuo tu tableciu gali atsirasti labai daug ligu ir net gali labai blogai baigtis. verysad.gif

O kodėl nesterilizuotom blogiau? g.gif Aš tik tiek girdėjau, kad neturinčios vaikučių turi didesnę tikimybę, kad susirgs gimdos vėžiu, tai todėl ir noriu, kad nors kartą turėtų kačiukų ax.gif Bet čia irgi tik "kažkas sakė", tai nežinau, ar tai tiesa g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijona: 15 liepos 2008 - 22:38
Maniškė dėl maistelio retokai vemia, tačiau ji dažnai plaukų gumuliukus išvemia. Ji tų plaukų tai daug "prisivalgo", nes per dieną kelis kartus prausiasi. Tie plaukučiai jos - tai vargas man, pilni namai jų. Gal sakau, jei trūksta medžiagų kokių tai ?
Atsakyti
QUOTE(nijona @ 2008 07 15, 23:33)
O kodėl nesterilizuotom blogiau? g.gif Aš tik tiek girdėjau, kad neturinčios vaikučių turi didesnę tikimybę, kad susirgs gimdos vėžiu, tai todėl ir noriu, kad nors kartą turėtų kačiukų ax.gif  Bet čia irgi tik "kažkas sakė", tai nežinau, ar tai tiesa g.gif

Nes kai katytes buna vyresnio amziau, daznai buna problemu su gimda, kiausidemis, daznai buna visokiausi uzdegimai, patinimai, atsiranda ten augliu - visos moteriskos problemos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2008 07 16, 11:52)
Maniškė dėl maistelio retokai vemia, tačiau ji dažnai plaukų gumuliukus išvemia. Ji tų plaukų tai daug "prisivalgo", nes per dieną kelis kartus prausiasi. Tie plaukučiai jos - tai vargas man, pilni namai jų. Gal sakau, jei trūksta medžiagų kokių tai ?

Tur būt jos visos tokios. Maniškė prausiasi ištisai, kasdien šukuojama, bet vistiek plaukelių pilna visur. Truputį geriau, kai nusipirkom šukavimo pirštinę. O dėl plaukų atvėmimo tai ir perku tą maistelį dėl skrandžio - ten pridėta daugiau plaukų virškinimui reikalingų priedų. Dar yra vitaminų nuo plaukų slinkimo, bet mums jie padėjo tik laikinai. Na, kaip nors iki žiemos išgyvensim, kai šalta tai nesišeria.
Atsakyti
Mano katė barsto plaukus visus metus, žiemą gal kiek mažiau.
Atsakyti
user posted image
Nemėgstu svertis...
Atsakyti
Labas rytasuser posted image Ar dar gyvos?
Atsakyti
Perskaiciau mergaites visa temele ( geriau buciau visai cia nelindusi ), kai pamaciau MARIJOS katyte net sirdis pradejo dauzytis .Ir as toki dziauksma turejau net 19 metu , istikima drauga kuris niekada nera manes isdaves schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif , su tokiomis pat akytemia - viena melyna kita zale. Pries du menesius atsisveikinome visiems laikams cray.gif angel.gif , senatve verysad.gif . Daugiau niekada nelaikysiu jokio gyvuno schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif .Sirdis gali susprokti is skausmo cry.gif . Linkiu ,kad jusu katukai gyventu kuo ilgiau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 08 06, 21:47)
Perskaiciau mergaites  visa temele ( geriau buciau visai cia nelindusi ), kai pamaciau MARIJOS katyte net sirdis pradejo dauzytis .Ir as toki dziauksma turejau net 19 metu , istikima drauga kuris niekada nera manes isdaves schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  , su tokiomis pat akytemia - viena melyna kita zale. Pries du menesius atsisveikinome visiems laikams cray.gif  angel.gif , senatve verysad.gif . Daugiau niekada nelaikysiu jokio gyvuno  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif .Sirdis gali susprokti is skausmo cry.gif . Linkiu ,kad jusu katukai gyventu kuo ilgiau 4u.gif  4u.gif

Labai užjaučiu console.gif Aš apie tai nenoriu net pagalvot, nors juk niekas amžinai negyvens... O tu taip nesikankink, tai ne tavo kaltė... tai gyvenimo dėsnis...
Atsakyti