Įkraunama...
Įkraunama...

Turkų angoros

QUOTE(cipciukas @ 2008 08 06, 22:47)
Perskaiciau mergaites  visa temele ( geriau buciau visai cia nelindusi ), kai pamaciau MARIJOS katyte net sirdis pradejo dauzytis .Ir as toki dziauksma turejau net 19 metu , istikima drauga kuris niekada nera manes isdaves schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  , su tokiomis pat akytemia - viena melyna kita zale. Pries du menesius atsisveikinome visiems laikams cray.gif  angel.gif , senatve verysad.gif . Daugiau niekada nelaikysiu jokio gyvuno  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif .Sirdis gali susprokti is skausmo cry.gif . Linkiu ,kad jusu katukai gyventu kuo ilgiau 4u.gif  4u.gif

Užjaučiu...
Atsakyti
Labas rytasuser posted image
Atsakyti
Laba,

auginu ir as savo katina, bet jo plauku ilguma,s kaip su jais kovoti, nes turiu maza vaika. kokiomis priemonemis rupinates kailiu, nes suku ivairiu yra, bet neissirenku geriausiu.
Atsakyti
Sveikutės, ir aš pasigirsiu smile.gif namuose turiu laaaabai gražų katiną, bet jau labai pasiutusį biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif turim ir mes sita grozi mirksiukas.gif tik va as norejau paklaust...musu katinukas su vienodos spalvos akytem g.gif jos tokios gelsvos g.gif grynai veislei butina,kad akytes butu skirtingu spalvu? blush2.gif siaip jau draugas man ji padovanojo,tai turejo but kaip ir mano,bet va issirinko,kad jo seimininkas draugas,o manes taip ir nepripazino biggrin.gif bet jau charakteris tai tikrai turku angoros thumbup.gif uzpuls is po kampo,isikabins i koja ir neatplesi kol pats nepaleis biggrin.gif ir dar nezinau ar kurcias g.gif kazkaip susikalbet neina,nereaguoja kai sauki,tai nezinau ar jis apsimeta ar negirdi biggrin.gif o va kokia muse kambary tai isgirsta biggrin.gif o gal pagal vibracija... g.gif nezinau...gal jus ka galetumet man apie tai papasakot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2008 10 26, 23:59)
sveikutes  4u.gif  turim ir mes sita grozi  mirksiukas.gif  tik va as norejau paklaust...musu katinukas su vienodos spalvos akytem  g.gif  jos tokios gelsvos  g.gif  grynai veislei butina,kad akytes butu skirtingu spalvu?  blush2.gif  siaip jau draugas man ji padovanojo,tai turejo but kaip ir mano,bet va issirinko,kad jo seimininkas draugas,o manes taip ir nepripazino  biggrin.gif  bet jau charakteris tai tikrai turku angoros  thumbup.gif  uzpuls is po kampo,isikabins i koja ir neatplesi kol pats nepaleis  biggrin.gif  ir dar nezinau ar kurcias  g.gif  kazkaip susikalbet neina,nereaguoja kai sauki,tai nezinau ar jis apsimeta ar negirdi  biggrin.gif  o va kokia muse kambary tai isgirsta  biggrin.gif  o gal pagal vibracija... g.gif  nezinau...gal jus ka galetumet man apie tai papasakot?  4u.gif

Pabandyk ka nors numest ir rankom suploti katinui atsisukus, jei sureaguos, reiskia nekurcias irnesakyk.gif Maniske tai kurcia ir visai tuo patenkinta ok.gif , ypac kai kaimynai kas antra menesi remonta daro, tada as jai net pavydziu.

O stai mano dziaugsmas angel.gif

user posted image
Atsakyti
Labukas. O jūsų užuolaidos nekenčia nuo augintinio ?
Atsakyti
Pas musu tokio gerio nera namuose, nes 100 proc butu vietoj laipynes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2008 11 01, 16:10)

Mano užuolaidos vargšės verysad.gif . Katinas vienas namie, tai daro ką nori, kol aš iš darbo pareinu. smile.gif Įsikabina į užuolaidas ir supasi, neina nuvyt. Kai jau visai man jas sudraskė, padėjau aš jam tas užuolaidas ant grindų, tai duodasi po užuolaidas, o prie naujų nebelenda. Tikriausiai kvapas ne tas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2008 11 01, 16:10)

Labas 4u.gif Maniškė labai atsargiai elgiasi su užuolaidom, nes kai tik pradėjo bandyt jomis laipiot, papurškiau vandeniu - ir to užteko.
Atsakyti
O jeigu nebijo vandens? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 11 20, 19:09)
O jeigu nebijo vandens? g.gif

maniškė šiaip tai nebijo vandens - mėgsta po dušu praustis, bet iš purkštuko purškiamo bijo. Galima tada užuolaidas kokiu deziku papurkšt - užuolaidoms nepakenks - o kvapas gal atbaidys smile.gif kai kas nors pas mus purškiasi, tai Gudrė staigiai dingsta iš vonios, nors mėgėja ant skalbimo mašinos sėdėt ax.gif
Atsakyti